Şimdi Ara

sony xperia s kullanan ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar Sony Xperia S kullanan arkadaşların görüşlerine ihtiyacım var.Donanım olarak harikulade bir telefon.Ekranlarında ısınma problemi var diye biliyorum.Satan insanlarda hep 10 günlük 20 günlük kullanmış satıyorlar.Netcell garanti ile ekranı hallederim gibime geliyor sizler nediyorsunuz ? Öncelikli olarak kullanan arkadaşlardan bilgi almak istiyorum.

• Alınabilir fakat ilk parti de sıkıntı var.
  • Tasarımı çok hoştu ama doğrusu ekranın contrastı pek hoşuma gitmedi. Yani renkler biraz soluk gibi görünüyor. Bir de kamerasından yana otofokus problemi vardı sanırım kullanan arkadaşta çünkü fotoğraf çekme tuşuna basarak kamerayı açtı ve bir fotoğraf çekti ama fotoğraf tamamen bulanıktı. Bilmiyorum denediğim telefonda mı hata vardı yoksa bütün telefonlarda mı vardı bir de arkadaş düşürmüş ve kaplaması hemen soyulmuştu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler.
  • çıktığından beri kullanıyorum. türkiye garantili ürünlerde sıkıntı yok. cihaz çok güzel ics çıksın diye bekliyorum. kameradaki sıkıntıyı bende daha iki gün önce çözdüm :) ayarlarda dokunarak odaklama seçeneğini sonunda bulabildim. o durumda tıpkı iphone daki gibi rahat odaklanma oluyo. telefonun ekranı hd iyi falan ama bu seferde ikonlar küçücük oluyo iphone daki gibi büyük ikonlar bekliyosun. ekran 4.3 inch ama alttaki xperia çıkıntısı büyük gösteriyo telefonu yani bu büyüklüğe 4.6 inch alıp kullanabilirsin. telefonun arka kapak ve alt kısım oynuyomuş gıcırdıyomuş gibi oluyo arada. en güzel yanlarından birisi herhangi bi bilgisayara televizyona laptop a usbyle bağladığında telefondaki videoyu müziği çalıştırıp x'de oynat diyosun o x tv, pc neyse onda pat diye açılıyo :) teknik özellikleri kafanıza takılmasın telefon canavar gibi herşeyi başarılı bi şekilde açıp çalıştırıyo. telefondan memnunum ama htc one x almayı tercih ederdim. neden dersen gorilla glass cama sahip iphone dan alıştık sanırım ona dokunmanın hissi başka. birde bunun home tuşu geri tuşu sıkıntılı alışman uzun sürüyo htc de dokunuyosun çalışıyo. ekran büyük htc'de ayrıca arayüz daha iyi ve güncel. bence tasarımı hoşuna gidiyosa htc one x al. xperia s'in ekran büyüklüğü yeterli tasarımıda hoşuma gidiyo diyosan sony al. pişman olmazsın.

• Arkadaşım 3 gün oluyor alalı. Çok memnunum iyiki almışım. Telefona bakan şaşırıyor. Gerçekten ellerindeki telefondan ne kadar farklı olduğunu hissediyorlar. Kamera, stil 10 numara. SONY abi, ötesi yok. Alt taraftaki dokunmatik ikonlardan bahsediyim; ikonlar başta zorluyor ama şunu farketmen gerek ki o noktalar ekran değil o yüzden çok hafif baskı uygulaman anında çalıştırıyor. çok kolay alışırsın. Batarya çok iyi 1 günü sürekli kullanımla rahat çıkarıyorum şuanda, ice cream sandvich gelince ve updatelerle daha stabil olacağını düşünüyorum. Ekran aşırı pil tüketiyor.. ee kolay değil hd ekran sonuçta :) fakat ekranın parlaklığını sondan 1 kademe yükseğe aldım yine de güneşte çok rahat kullanıyorum hiç bir sıkıntısı olmuyor. Parlaklık sonda olduğunda da telefona buparayı 1daha verirdim diyorsun. :D Sormak istediğin ne varsa sor hertürlü konuda destek olurum. haa bu arada Sony Eurasia garantli al. SonyCenterlar direkt ilgileniyor o durumda. Ben öyle yaptım üstelik 1500tlye peşin fiyatına taksitli olarak da buldum. Siteyi öneririm isteyen olursa. Son birşey daha; siyah aldım iyiki öyle yapmışım. Tercih meselesi fakat siyah daha bir iyi duruyo ne biliyim sanki böyle ...kelime bulamadım :) çok ince telefon çok şık.

• quote:

Orijinalden alıntı: Madhurricane

Arkadaşım 3 gün oluyor alalı. Çok memnunum iyiki almışım. Telefona bakan şaşırıyor. Gerçekten ellerindeki telefondan ne kadar farklı olduğunu hissediyorlar. Kamera, stil 10 numara. SONY abi, ötesi yok. Alt taraftaki dokunmatik ikonlardan bahsediyim; ikonlar başta zorluyor ama şunu farketmen gerek ki o noktalar ekran değil o yüzden çok hafif baskı uygulaman anında çalıştırıyor. çok kolay alışırsın. Batarya çok iyi 1 günü sürekli kullanımla rahat çıkarıyorum şuanda, ice cream sandvich gelince ve updatelerle daha stabil olacağını düşünüyorum. Ekran aşırı pil tüketiyor.. ee kolay değil hd ekran sonuçta :) fakat ekranın parlaklığını sondan 1 kademe yükseğe aldım yine de güneşte çok rahat kullanıyorum hiç bir sıkıntısı olmuyor. Parlaklık sonda olduğunda da telefona buparayı 1daha verirdim diyorsun. :D Sormak istediğin ne varsa sor hertürlü konuda destek olurum. haa bu arada Sony Eurasia garantli al. SonyCenterlar direkt ilgileniyor o durumda. Ben öyle yaptım üstelik 1500tlye peşin fiyatına taksitli olarak da buldum. Siteyi öneririm isteyen olursa. Son birşey daha; siyah aldım iyiki öyle yapmışım. Tercih meselesi fakat siyah daha bir iyi duruyo ne biliyim sanki böyle ...kelime bulamadım :) çok ince telefon çok şık.

Teşekkür ederim açıklaman için.Bende kesinlikle Sony'nin ayrı bir prestijine inananlardanım.Aldıktan sonra yazarım bende yorumumu :)

• Telefonu aldım gerçekten çok hoş.Almayı düşüpte tereddüt eden varsa gönül rahatlığı ile alabilir.Hatta babalar günü hediyesi olarak babama almıştım bu telefonu.Şimdi kendi Bold 9900'ümü satıp bende xperia s almayı düşünüyorum :)
  • arkadaşlar herkes iyi yorum yazmış ama aksine bir aylık kullanıcıyım hiç memnun değilim sarji gitmiyor böyle bi donanım olmasına rağmen çoğu uygulama desteği yok hala ics gelmedi bence kameranın sadece adı var yani 12 mp duyunca insan büyük seyler bekliyo en azından kendi adıma beklediğimi bulamadım ve açıkcasi en büyük vurgunu oyunda yedim asphalt 6 bile desteklemiyo google play de çıkmıyor şaka gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.