Şimdi Ara

Sony Xperia S Mi Samsung Galaxy S2 Mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nedenleriyle yazarsanız bide kullananlar memnun oldukları ve olmadıkları yönleri yazarlarsa memnun olurum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sadece tipi için bile xperia s derim ben çokkkk fark var ayrıca ekranıda çok daha iyi
  • tartışmasız s2

• quote:

Orijinalden alıntı: Red_Devil33

tartışmasız s2

xperia s s2 yi 8 e böler 4 ile çarpar
  • quote:

Orijinalden alıntı: sercitekin66

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    << İki cihazı kullanan varsa, ''çektiği fotoğrafların gündüz ve gece olarak'' kaliteleri konusunda açıklama yapabilirlermi?
  • Xperia derim kardesim hem daha yeni hem daha karizmatik hemde daha tok bir telefon bence git incele al derim ama unutmaki sony nin krali xperia s ama s2 den sonra s3 note ve note2 telefonlar var

• quote:

Orijinalden alıntı: unicornek

Xperia derim kardesim hem daha yeni hem daha karizmatik hemde daha tok bir telefon bence git incele al derim ama unutmaki sony nin krali xperia s ama s2 den sonra s3 note ve note2 telefonlar var
    İkisi arasında tabi ki Xperia S
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Galaxy S3 mü Lg Nexus 4 mü ?
    12 yıl önce açıldı
    LG G5 mi Note 5 mi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: marseltalon

İkisi arasında tabi ki Xperia S

Alıntıları Göster
    http://kiyas.la/cep-telefonu/karsilastir/Samsung-I9100-Galaxy-S-II-vs-Sony-Xperia-S
    bölüp çarpmalık bir şey yok ortada,s2 nin üstün olduğu yerler daha fazla araştırın biraz.

• quote:

Orijinalden alıntı: enkog

http://kiyas.la/cep-telefonu/karsilastir/Samsung-I9100-Galaxy-S-II-vs-Sony-Xperia-S
    bölüp çarpmalık bir şey yok ortada,s2 nin üstün olduğu yerler daha fazla araştırın biraz.

Alıntıları Göster
    Bencede S2 testlerde daha iyi not alıyor daha stabil bende xperia s düşünüyordum fakat yapılar birçok testlerde s2 daha yüksek puanlar almış

• Xperia S'nin S2'den üstün olduğu noktalar ekran ve malzeme kalitesidir. Ancak ekranı benim gibi siyah ağırlıklı kullanyorsanız S2 daha iyidir. Tasarım göreceli olduğu için söz etmiyorum. Ancak 4.3" ekrana sahip bir telefona göre büyük boyutlarda olduğu aşikar. 2. el piyasasında da S2 daha rahat alınıp satılabilecek bir cihaz.

• Aynen burda olduğu gibi çok kararsız kaldım kamera önemli benim için özellikle çekim hızı fln performans ekran fln ikisi de çok iyi kullanan kişiler de yorum da bulunsa yada kameralarinı karşılaştran foto fln

• quote:

Orijinalden alıntı: BurakŞenol

Aynen burda olduğu gibi çok kararsız kaldım kamera önemli benim için özellikle çekim hızı fln performans ekran fln ikisi de çok iyi kullanan kişiler de yorum da bulunsa yada kameralarinı karşılaştran foto fln
    dostum s2 ile xperia si eline al incele bence ben yaptım kesinlikle xperia s dedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolverine55

dostum s2 ile xperia si eline al incele bence ben yaptım kesinlikle xperia s dedim

Alıntıları Göster
    sercitekin66 seni şikayet ettim inşallah banlanırsın agzı bozuk insan
  • S2 kullanıyorum ama tasarım, malzeme kalitesi, kamera, ekran, kısacası her yönden daha iyi Xperia S
  • quote:

quote:

tartışmasız s2

bu arkadaş heralde s2 yi zor şartlarda almış ki bayağı bir koruyor cihazını :D yazık bu arkadaşa garibana fazla uymayın :D

Kalas gibi telefonun var benim s2 yi kıskanma Benim cihaz daha ince yakında JB degelecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Red_devil33

quote:

quote:

tartışmasız s2

bu arkadaş heralde s2 yi zor şartlarda almış ki bayağı bir koruyor cihazını :D yazık bu arkadaşa garibana fazla uymayın :D

Kalas gibi telefonun var benim s2 yi kıskanma Benim cihaz daha ince yakında JB degelecek

Alıntıları Göster
    S2 daha iyidir

• quote:

Orijinalden alıntı: Red_devil33

S2 daha iyidir

Alıntıları Göster
    Xperya S beyaz kullandım altaki çıkıntısı irenç telefon kalas gibi hiç begenmedim

• quote:

Orijinalden alıntı: maviyolcu

S2 kullanıyorum ama tasarım, malzeme kalitesi, kamera, ekran, kısacası her yönden daha iyi Xperia S

adam doğru demiş xperia s i s3 ile kıyaslayın lütfen bırakın s2 yi
  • Arkadaslar sony xs cok guzel bir telefon kisa bir sureligine kullandim benden sonra kardesimde aldi oda kullandi ama simdi ikimizde S3 kullaniyoruz ama sony XS telefona kotu demek haksizlik olur bence harika bir telefon tek SIKINTI alttaki tuslara elin alismasi hd kablosu cikiyor kutu icinden vede resim cekmeyi seven insanlar icin bire bir.
    Arka kapak samsung S3 gibi biraz zayif onun disinda 32 gb dahili hafizasi var cok karizma bir telefon alan arkadaslara hayirli olsun..
    Sen neden digistirdin dersen elde olmayan sebeplerden dolayi degistirdim ama o ayri bir olay..

• sağolun arkadaşlar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.