Şimdi Ara

Sony Xperia S Sarı Ekran Sorunu Olanlar (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
680
Cevap
4
Favori
58.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mrhsm

telefondaki sarı ekran sorunu ilk parti telefonların kendisinden mi kaynaklanıyor yoksa ekrandan mı ?
    elimdeki telefonun garantisi yok yani değişim sansım yok ekranı değiştirip yeni nesil ekranlardan takarsam tekrar aynı sorun ile karşılaşır mıyım ?
    bir fikriniz war mı ?

Tabi kide olmaz sonuçta sen ekranı değiştiriyosun tekrar böyle bişi ortaya çıkarsa ki çıkmaz servisin hatasıdır.Ama çok büyük leke değilse değiştirme bence fiyatının düşük olduğunu sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kgbg

Arkadaslar telefonum 45 gün aradan sonra dün gelmis. Telefon teslim ettigim türkcell bayiine ulasmis simdi söyle bir durum var ortada ben yurtdisinda oldugum icin tüketici hakem heyetine basvuramadim. Yapilabilecek birsey varmi acaba??

Telefonu aldıysan hakem heyetine başvursanda fayda etmez telefonu verirken Turkcelldeki arkadaşlara telefona onarım istemiyorum diye bildirmen gerekiyordu eğer bildirdiysen ve sana verdikleri cihaz bildirim formunda "Müşteri Cihazın Onarımını İstemiyor" yazısı olduğu halde onarıldıysa hakem heyetine başvurabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: epiques

quote:

Arkadaslar telefonum 45 gün aradan sonra dün gelmis. Telefon teslim ettigim türkcell bayiine ulasmis simdi söyle bir durum var ortada ben yurtdisinda oldugum icin tüketici hakem heyetine basvuramadim. Yapilabilecek birsey varmi acaba??

Telefonu aldıysan hakem heyetine başvursanda fayda etmez telefonu verirken Turkcelldeki arkadaşlara telefona onarım istemiyorum diye bildirmen gerekiyordu eğer bildirdiysen ve sana verdikleri cihaz bildirim formunda "Müşteri Cihazın Onarımını İstemiyor" yazısı olduğu halde onarıldıysa hakem heyetine başvurabilirsin.

Epique cevabin icin tesekkur ederim yok yazmamistim yani hicbirsey bildirmedim bilseydim telefonun degisimini istiyorum yazardim ama yazmadim... Turkcelle birakilan cihazim suanda teslim edilmis mi sayilio yani?? Ben dava acmaya kalkarsam turkcell e mi acmam gerekio??

• quote:

quote:

quote:

Epique cevabin icin tesekkur ederim yok yazmamistim yani hicbirsey bildirmedim bilseydim telefonun degisimini istiyorum yazardim ama yazmadim... Turkcelle birakilan cihazim suanda teslim edilmis mi sayilio yani?? Ben dava acmaya kalkarsam turkcell e mi acmam gerekio??

ben forma özellikle tamir istemiyourm değişim istiyorum tamir kararı çıkarsa da bana ulaşılıp teydimin alınmasını istiyorum yazdırdım. netten kontrol ettirdim tamir ediliyor diyor şubeye gittim istemediğimi belirtmiştim dedim size ulaşılmaya çalışılmış ancak telefonunuz yanıt vermemiş diyor külliyen yalan ben telefonum serviste kaldığı müddetçe hiçbir ihtiyacım olmamasına sadece beni aramaalarında ulaşsınlar diye ekstra telefon taşıyordum ve 7 24 açıktı.

öte yandan turkcelle bıraktıysan evet teslim edilmiş sayılıyor. ve dava açacaksan her zaman için muhattabın parayı ödediğin kurumdur parayı turkcell aldığı için onu dava edersin zaten hakem heyetine gittiğinde faturadaki kuruma bakıp otomatik olarak oraya ihtar çeker

• quote:

quote:

quote:

Şimdi dostum sen oraya gittin, dedin ki ekranda sararma var dedin ve telefonu bıraktın şimdi burada turkcell'in bi suçu olduğunu düşünmüyorum tüketicide suç var, çünkü senin oraya bildirmen gerekiyordu cihazda onarım yapılmasını istemiyorum diye. Bende turkcellden aldım bende turkcell servisine verdim ve bildirim forumuna müşteri onarım istemiyor diye yazdırdım keşke yurtdışında olmasaydında 20 gün geçtikten sonra hakem heyetine başvursaydın..

• quote:

quote:

telefondaki sarı ekran sorunu ilk parti telefonların kendisinden mi kaynaklanıyor yoksa ekrandan mı ?
    elimdeki telefonun garantisi yok yani değişim sansım yok ekranı değiştirip yeni nesil ekranlardan takarsam tekrar aynı sorun ile karşılaşır mıyım ?
    bir fikriniz war mı ?

Tabi kide olmaz sonuçta sen ekranı değiştiriyosun tekrar böyle bişi ortaya çıkarsa ki çıkmaz servisin hatasıdır.Ama çok büyük leke değilse değiştirme bence fiyatının düşük olduğunu sanmıyorum.

cewabın için teşekkürler telefonum aaab sarı leke yaklasık 3 aydır war kullanımı öyle çok rahatsız edecek durumda degil henüz yayılmadı gibi ama ileride yayılma ve daha beter olma durumuna karsı sormuştum..
    peki tahmini bir fiyat verebilir misin ?

• quote:

quote:

quote:

bir fikriniz war mı ?

cewabın için teşekkürler telefonum aaab sarı leke yaklasık 3 aydır war kullanımı öyle çok rahatsız edecek durumda degil henüz yayılmadı gibi ama ileride yayılma ve daha beter olma durumuna karsı sormuştum..
    peki tahmini bir fiyat verebilir misin ?

Ne olur ne olmaz yani aradan fazla zaman geçmeden vermeni öneririm,telefonun garantisi vardır sanırım nereden aldıysan git oraya telefonu ver sarı ekran telefon ısındığında oluştuğunu söyle ilk parti olduğunu bildir cihaz bildirim form'u vericekler o form'a telefonla ilgili şikayetlerini yazdır, not olarak "Müşteri cihazın onarımını istemiyor" ve "Müşteri cihaz değişimi talep ediyor." form'a bunları mutlak yazdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: progress

quote:

Orijinalden alıntı: banyman

quote:

Orijinalden alıntı: hsilan

questions.tr@support.sonyericsson.com
    buradan da bir mail trafiği oluşturulabilir.

ağalar;

ben kendi adıma hareket ettim kusura bakmayın fakat
    sony ve teleservice topu birbirlerine ata ata benim makineyi kutusunda sıfırıyla değiştirdi
    bunuda mail telefon bombardımanı ile yaptım
    biraz kanun yasa çalıştım
    biraz forumdaki tecrübeleri okudum derken 20 iş günüde ellerinde patlayınca

oldu bu iş

fakat sabırlı mücadele vermek lazım mahkeme 3 aydan önce çözemiyor
    ben 34 günde çözebildim ?

inşallah herkes pozitif sonuç alır.

Dostum adına sevindim.

Ancak bu savaşı benimde kazanmama rağmen salim bir kafa ile oturup düşündüğümde bana verecekleri yeni telefonun arıza yapma ihtimali ve benim tekrar Teleservice ile uğraşma ihtimalini göz önüne aldığımda 3 ay bekleyip teknik servisi Teleservice olmayan bir telefon almanın daha mantıklı olacağını öngördüm ve mahkemeye verdim.Çünkü bir daha Teleservice ile uğraşacak vaktim maalesef ki yok olmayacakta.(Bir düşünsene 1500 lira seviyesinde almış olduğun telefonunu 1-1,5 ay boyunca beyefendilerin keyfiyetine bırakıyorsun.)

senin düşüncenin daha dopru olduğunu belirtmek lazım
    son tahlil de

• Beyler,

Xperia S alma arefesindeyim fakat bu duyduklarım baya bir üzücü şeyler.

Şimdi son durum nedir? Alınırmı, alınmaz mı? Hangi part mallarda var yada yok? Son part lar da da çıkıyor mu bi toparlasak durumu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: H.G.A

Beyler,

Xperia S alma arefesindeyim fakat bu duyduklarım baya bir üzücü şeyler.

Şimdi son durum nedir? Alınırmı, alınmaz mı? Hangi part mallarda var yada yok? Son part lar da da çıkıyor mu bi toparlasak durumu ?

Dostum takılma bu sarı ekran olayına telefon müthiş AAAB ve ABAB dışındakileri alabilirsin zaten piyasada öylesi kaldığını sanmıyorum.
  • Arkadaslar benim ekran degisti ve ics yuklendi.telefona turlu benchmark vs yaptim ne eskisi kadar isiniyor ne de sari leke olusuyor.en fazla 46 derece oldu ve takilma vs olmuyor.ekran degistigi halde problemi devam eden varmi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende bugun verdim ankara teleservice bakalım ne olacak burdan yazarım gelısmelerı...
  • ayın 29 unda saat 12.30 da telefonu necatıbeyde teleservıce bıraktım ... Internetten sorguladıgımda durumu acık yazıyordu.. Bugun saat 11.55 durumu kapalı olmus.. Cıhazla ılgılı hıcbır ıslem yazmıyor sadece durumu kapalı yazıyor.. Konuyla ılgılı bılgısı olan arkadaslar var mı? bu ne anlama gelıyor??

• quote:

Orijinalden alıntı: uchrevhi

Arkadaslar benim ekran degisti ve ics yuklendi.telefona turlu benchmark vs yaptim ne eskisi kadar isiniyor ne de sari leke olusuyor.en fazla 46 derece oldu ve takilma vs olmuyor.ekran degistigi halde problemi devam eden varmi.

ekran değiştiyse tabikide problem olmaz.zaten bu şikayette garantiye giden bütün telefonların ekranı değiştirip yollanıyor bı sıkıntı olduğunu görmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: saykokemal

ayın 29 unda saat 12.30 da telefonu necatıbeyde teleservıce bıraktım ... Internetten sorguladıgımda durumu acık yazıyordu.. Bugun saat 11.55 durumu kapalı olmus.. Cıhazla ılgılı hıcbır ıslem yazmıyor sadece durumu kapalı yazıyor.. Konuyla ılgılı bılgısı olan arkadaslar var mı? bu ne anlama gelıyor??

Arkadaşlar yok mudur bir bilgisi olan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saykokemal -- 3 Eylül 2012; 0:05:32 >
  • bu asya telekom nasıl bir firma, ona yollanır mı? ikisinden hangisini seçmek gerekir? benim telefon değişti gene aynı sorun çıktı
  • quote:

quote:

ayın 29 unda saat 12.30 da telefonu necatıbeyde teleservıce bıraktım ... Internetten sorguladıgımda durumu acık yazıyordu.. Bugun saat 11.55 durumu kapalı olmus.. Cıhazla ılgılı hıcbır ıslem yazmıyor sadece durumu kapalı yazıyor.. Konuyla ılgılı bılgısı olan arkadaslar var mı? bu ne anlama gelıyor??

Arkadaşlar yok mudur bir bilgisi olan?

ayın 4 u itibariyle teleservıce ugradım cıhazım oradaydı. ekranın ve tus takımının degistigi soylendi. ekranda jelatın ve kasanın yanlarında kahverengi jelatın vardı. su an sarı leke yok ancak tus takımı sankı eskisine nazaran zor basıyor. benmı evham yapıyorum acaba? bazen ılk basısta almıyor sizce normalmı? gore cıhaz eskisine nazaran az ısınıyor.

• önümüzdeki hafta sonuna kadar almayı planlıyorum. yalnız xperia s sahiplerinden minik bir ricam olacak.
    parti kodunun bulunduğu yerin fotoğrafını paylaşmaları mümkün mü? tekno marketlerin birisinden alacağımdan ürünü yap-boz kıvamına getirmem mümkün olmayabilir.
  • arkadaşlar bütçeme göre samsung galaxy wi8150 alacaktım ama xperia arc s çok hoşuma gitti tavsiyeniz hangisidir?? ayrıca xperia s mi yoksa xperia arc s mi sarı leke hatası veriyor birde bu sarı leke sorunu düzeltildi mi ne tavsiye edersiniz değerli tecrübeli arkadaşlarım acil cevap bekliyorum..:)
  • Arkadaşlar nisan 2012 de almış olduğum telefonu sarı leke nedeniyle 3 kez teleservise verdim.2 kez parça değişti bana ekran olduğunu söylediler.Sarı lekeler aynen var ve de nfc özelliğim de bozulmuş ve çalışamaz durumda.Şu an tüketici hakları sürecinde bakalım artık sonuç ne olur

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.