Şimdi Ara

Sony Xperia S Sarı Ekran Sorunu Olanlar (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
680
Cevap
4
Favori
58.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • "Sorun kabul edilebilir seviyededir" Yani diyor ki servis olarak angutluğumuz iyi bir seviyededir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maviyolcu

"Sorun kabul edilebilir seviyededir" Yani diyor ki servis olarak angutluğumuz iyi bir seviyededir.

Angutluk onlar için bir şeref olsa gerek ki muhteşem bir teknik servis olduklarını iddia ediyorlar.
  • tamda sony almaya karar vermiştim. böyle bir sorun sony'e hiç yakışmamış. sonraki partide düzeltilmiş deniyor ama kurt düştü içime . iphone 5 i bekleyesim var ama oda tatmin etmedi s3 alasım var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhett

tamda sony almaya karar vermiştim. böyle bir sorun sony'e hiç yakışmamış. sonraki partide düzeltilmiş deniyor ama kurt düştü içime . iphone 5 i bekleyesim var ama oda tatmin etmedi s3 alasım var.

Arkadaşım,

Konu başlığı her ne kadar Sony S Sarı ekran sorunu olsa da biz burada Sony'den çok Teleservice denen melun firma hakkında yorum yapmaya meyil verdik.Nedeni de belli.Açıkçası Sony Xperia S özellikleri açısından hala F/P olarak önde olan bir cihazdır ve son partilerde bu sorunu yaşayan yok diye biliyorum.
  • tüm sayfaları elimden geldiğince okumaya çalıştım .. ilk parti yani turkcell in verdiği telefonlar doğru sorunluydu ama artık sony center larda satılanlarda o sorun yok artı en ufak sorunlarda sony yetkili servislere götürün telefonlarınızı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi schwarzs -- 11 Ekim 2012; 21:09:12 >
  • beyler, hangi seriler sorunlu şimdi? uygun fiyata tertemiz bir xperia s buldum, türkiye garantili falan ama servisle falan uğraşmak istemiyorum..
  • Arkadaşlar sarı lekesi kalıcı olan varmı aranızda.Benim Xperia S ilk partiden , 3. aydan sonra ekranın alt kısmında ufak bir bölgede sararma oluştu ancak makina ısınınca ortaya çıkıyo sonra kayboluyo , yani kalıcı olmadı bende ki leke çokda rahatsız etmiyo beni açıkçası.Merak ettiğim herkesde durum böylemi
  • quote:

Orijinalden alıntı: 12nomurat

Arkadaşlar sarı lekesi kalıcı olan varmı aranızda.Benim Xperia S ilk partiden , 3. aydan sonra ekranın alt kısmında ufak bir bölgede sararma oluştu ancak makina ısınınca ortaya çıkıyo sonra kayboluyo , yani kalıcı olmadı bende ki leke çokda rahatsız etmiyo beni açıkçası.Merak ettiğim herkesde durum böylemi

Evet dostum,

Bendeki problem aynen senin tarif ettiğin gibiydi.Bu amaçla telefonu değişim talebi ile servise gönderdim.Yakında sonuçlarını buradan yazacağım.
  • arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım. Telefonu turkcell mağazadan aldım,forumu okumuştum eski seri göndermezler diyerek aldım ama AAAB seri telefon geldi.iki gündür cihaz bende.cihazın sıcaklığını nasıl ölçebilerim , gerçek sıcaklık denen yerden mi ölçülüyor,şarja taktım oyun oynadım ama cihaz hiç ısınmadı desem yeridir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: willerdem

arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım. Telefonu turkcell mağazadan aldım,forumu okumuştum eski seri göndermezler diyerek aldım ama AAAB seri telefon geldi.iki gündür cihaz bende.cihazın sıcaklığını nasıl ölçebilerim , gerçek sıcaklık denen yerden mi ölçülüyor,şarja taktım oyun oynadım ama cihaz hiç ısınmadı desem yeridir.

google marketde arama kısmına battery yazıp aratın , bu uygulama ile hem pilin % olarak değerini hemde bataryanın sıcaklığını kolayca görebiliyorsunuz.
  • yıldız kare yıldız kare 92702689 kare yıldız kare yıldız arama tuşu
  • merhaba arkadaşlar bende experia s almayı düşünüyorum fakat bu sarı leke olayı kafamı bulandırdı dün teknosada biraz inceledim cihazı bi şekli servis moduna girdim ve orda AAD diye bi kod gördüm bu cihazın kaçıncı seri oldugunu gösterir.bide cihaz teşhir ürünü oldugundanmıdır yoksa normalde mi öle şeffaf şeritin alt kısmı hafiften oynuyordu kullanan arkadaşlarında ölemidir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkness1987

merhaba arkadaşlar bende experia s almayı düşünüyorum fakat bu sarı leke olayı kafamı bulandırdı dün teknosada biraz inceledim cihazı bi şekli servis moduna girdim ve orda AAD diye bi kod gördüm bu cihazın kaçıncı seri oldugunu gösterir.bide cihaz teşhir ürünü oldugundanmıdır yoksa normalde mi öle şeffaf şeritin alt kısmı hafiften oynuyordu kullanan arkadaşlarında ölemidir...

dostum arka kapağı söktüğün zaman serisi orda yazıyor ACAF serisi en son çıkan seri ekran sararması yok, şeffaf şeridin alt kısmında en ufak bi oynama yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: serco05

quote:

merhaba arkadaşlar bende experia s almayı düşünüyorum fakat bu sarı leke olayı kafamı bulandırdı dün teknosada biraz inceledim cihazı bi şekli servis moduna girdim ve orda AAD diye bi kod gördüm bu cihazın kaçıncı seri oldugunu gösterir.bide cihaz teşhir ürünü oldugundanmıdır yoksa normalde mi öle şeffaf şeritin alt kısmı hafiften oynuyordu kullanan arkadaşlarında ölemidir...

dostum arka kapağı söktüğün zaman serisi orda yazıyor ACAF serisi en son çıkan seri ekran sararması yok, şeffaf şeridin alt kısmında en ufak bi oynama yok

kutudan felan anlaşılıyormu çünkü sıfır cihazı kutudan çıkarıcaklarını pek sanmıyorum

• quote:

kutudan felan anlaşılıyormu çünkü sıfır cihazı kutudan çıkarıcaklarını pek sanmıyorum

Dostum kutuyu iyice inceledim şimdi, kutuda yazmıyor serisi, ama kutudan çıkarırlar bence neden çıkarmasınlar açmaya sim takmaya izin vermezler ama kutuda ne var ne yok bakmak gayet normal
  • quote:

Orijinalden alıntı: serco05

quote:

Dostum kutuyu iyice inceledim şimdi, kutuda yazmıyor serisi, ama kutudan çıkarırlar bence neden çıkarmasınlar açmaya sim takmaya izin vermezler ama kutuda ne var ne yok bakmak gayet normal

saol dostum bi bakalım şansımı denicem inş olur cihaz çok hoşuma gidiyo ama bu sorunlar biraz can sıkıcı yeni serilerde bu sorunlar yok deniliyo inş öledir experia ne kullanıyorum şimdiye kadar sorun çıkarmadı sadece ics yüklediğimde baya sıkıntı yaşadım o yüzden eski sürüme geri döndüm

• quote:

saol dostum bi bakalım şansımı denicem inş olur cihaz çok hoşuma gidiyo ama bu sorunlar biraz can sıkıcı yeni serilerde bu sorunlar yok deniliyo inş öledir experia ne kullanıyorum şimdiye kadar sorun çıkarmadı sadece ics yüklediğimde baya sıkıntı yaşadım o yüzden eski sürüme geri döndüm

Benimki ACAF serisi daha yeni kullanıcıyım 20 gün oldu alalı bundan önce arc s kullanıyordum açıkcası ars s'in tasarımı daha şıktı ama fifa 2012 ve asphal gibi oyunlarda kasıyordu ve telefon belleği çok yetersizdi sürekli yetersiz bellek uyarısı veriyordu ama S'de ne kasma var nede bellek sıkıntısı, uygulamalar için 2 gb depolama içinde 25 gb yer ayırmışlar
  • arkadaşlar telefonumun sorunlarını aşağı yazıyorum az önce detaylı bir mesaj yazdım ama resetledi kendini o yüzden hemen geçiyorum inşallah yine gitmez.sarı ekran,ölü pixel,48 dereceye çıkan batarya ısısı,donma(mesaj geldiğinde mesaj sesini çalarken bile donuyor),bütün uygulamalarda(mesajlaşma kayıtlar vs dahil) ekran kilidinin hızlı bir şekilde açılıp kapandığını düşünün ama bunun onunla alakası yok fikriniz olsun diye söyledim yani telefon uyku modundayken kullanılabilir sadece,ard arda kendine attığı resetler 4 kere attığını bilirim.birkaç güne gönderecem garantiye.belki değişirler ama değişselerde diğer kullanıcıların mağdur olması hoş değil tabiki.belirttiğim problemlerden dolayı okuyamadım ama benimde bir fikrim var.bir hashtag oluşturup bunu twitterdan Türkiye gündemine taşıyabiliriz.teleservice protestosu iş yapar destekte çıkar bence çünkü bayağı mağdur edilmiş müşteriler

• quote:

Orijinalden alıntı: dogukan23

arkadaşlar telefonumun sorunlarını aşağı yazıyorum az önce detaylı bir mesaj yazdım ama resetledi kendini o yüzden hemen geçiyorum inşallah yine gitmez.sarı ekran,ölü pixel,48 dereceye çıkan batarya ısısı,donma(mesaj geldiğinde mesaj sesini çalarken bile donuyor),bütün uygulamalarda(mesajlaşma kayıtlar vs dahil) ekran kilidinin hızlı bir şekilde açılıp kapandığını düşünün ama bunun onunla alakası yok fikriniz olsun diye söyledim yani telefon uyku modundayken kullanılabilir sadece,ard arda kendine attığı resetler 4 kere attığını bilirim.birkaç güne gönderecem garantiye.belki değişirler ama değişselerde diğer kullanıcıların mağdur olması hoş değil tabiki.belirttiğim problemlerden dolayı okuyamadım ama benimde bir fikrim var.bir hashtag oluşturup bunu twitterdan Türkiye gündemine taşıyabiliriz.teleservice protestosu iş yapar destekte çıkar bence çünkü bayağı mağdur edilmiş müşteriler

hocam sorunlardan bir kaçı kullanırken ortaya çıkan sorunlar sen servise gönderdiğinde eleman pek kurcalamaz ve görmeyebilir sen sorunlar gerçekleşirken videosunu çek telefonun içine at öyle servise gönder gönderirkende bir not yazarak sorunlarını ve attığın videoları belirt işini garantiye al

• quote:

Orijinalden alıntı: principino

quote:

Orijinalden alıntı: dogukan23

arkadaşlar telefonumun sorunlarını aşağı yazıyorum az önce detaylı bir mesaj yazdım ama resetledi kendini o yüzden hemen geçiyorum inşallah yine gitmez.sarı ekran,ölü pixel,48 dereceye çıkan batarya ısısı,donma(mesaj geldiğinde mesaj sesini çalarken bile donuyor),bütün uygulamalarda(mesajlaşma kayıtlar vs dahil) ekran kilidinin hızlı bir şekilde açılıp kapandığını düşünün ama bunun onunla alakası yok fikriniz olsun diye söyledim yani telefon uyku modundayken kullanılabilir sadece,ard arda kendine attığı resetler 4 kere attığını bilirim.birkaç güne gönderecem garantiye.belki değişirler ama değişselerde diğer kullanıcıların mağdur olması hoş değil tabiki.belirttiğim problemlerden dolayı okuyamadım ama benimde bir fikrim var.bir hashtag oluşturup bunu twitterdan Türkiye gündemine taşıyabiliriz.teleservice protestosu iş yapar destekte çıkar bence çünkü bayağı mağdur edilmiş müşteriler

hocam sorunlardan bir kaçı kullanırken ortaya çıkan sorunlar sen servise gönderdiğinde eleman pek kurcalamaz ve görmeyebilir sen sorunlar gerçekleşirken videosunu çek telefonun içine at öyle servise gönder gönderirkende bir not yazarak sorunlarını ve attığın videoları belirt işini garantiye al

bunu düşünmemiştim çok mantıklı çok teşekkür ederim hocam

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.