Şimdi Ara

[ Sony Xperia Sola { 1 GHz DC - 512MB | 3.7' FWVGA LCD | 5MP - AF - 720p | NFC ] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.681
Cevap
42
Favori
342.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • telefonun bataryası sizce yeterli olur mu?1 gün dayanır mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: morpheus48

telefonun bataryası sizce yeterli olur mu?1 gün dayanır mı?

1günü normal kullanımda çıkarır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bugun amazon.de'den sipariş ettirdim Sony Sola, beyaz renk + 6 adet jelatin ile birlikte 260€ odeyeceğim. Dayim Agustos 9'da gelirken getirecek. 6 Temmuz'da elinde olcakmis.
  • Türkiye'deki satışı ile ilgili bir gelişme var mı beyler?
  • Sony müşteri hizmetlerini aradım bugün bu konuda net bi bilgi veremiyoruz dedi.Turkcell,vatan computer,teknosa gibi mağazalardan bilgi almaya çalışın dedi.Onlarda bişey söylemiyorlar.
  • amazon'da 318 $ cihaz. ancak türkiyede en az 1400 tl civarı olur hatta biraz daha fazla olabilir. bu arada cihazı incelerken 1320 mAh batarya ve 1.25 sar değeri olduğunu gördüm. sar değeri biraz fazla gibi? ayrıca bu batarya bu cihazı kurtarır mı? sonuçta androiddeki batarya problemi çözülmüş değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pooodolski

amazon'da 318 $ cihaz. ancak türkiyede en az 1400 tl civarı olur hatta biraz daha fazla olabilir. bu arada cihazı incelerken 1320 mAh batarya ve 1.25 sar değeri olduğunu gördüm. sar değeri biraz fazla gibi? ayrıca bu batarya bu cihazı kurtarır mı? sonuçta androiddeki batarya problemi çözülmüş değil.

uçmuşsun sen .
    1400 tl ye Xperia P satılıyor ki Xperia sola , p den daha düşük bi model.

Xperia Sola nın Türkiye de alabileceği en yüksek fiyat 1.099 TL.(Bu bile fazla 999 TL den giriş yapar gibi)
  • quote:

Orijinalden alıntı: se(dd)at

quote:

amazon'da 318 $ cihaz. ancak türkiyede en az 1400 tl civarı olur hatta biraz daha fazla olabilir. bu arada cihazı incelerken 1320 mAh batarya ve 1.25 sar değeri olduğunu gördüm. sar değeri biraz fazla gibi? ayrıca bu batarya bu cihazı kurtarır mı? sonuçta androiddeki batarya problemi çözülmüş değil.

uçmuşsun sen .

Xperia Sola nın Türkiye de alabileceği en yüksek fiyat 1.099 TL.(Bu bile fazla 999 TL den giriş yapar gibi)

bende arası diyorum 1049 dan gelir :)
  • sola çıkana kadar 1200 tl ye kadar alınabilecek başka güzel telefon var mı?Bi fikriniz var mı?
  • quote:

sola çıkana kadar 1200 tl ye kadar alınabilecek başka güzel telefon var mı?Bi fikriniz var mı?

sony olmak zorunda değilse kesinlikle s2 bu fiyatta özellik olarakta yarışabilecek fazla bir seçenek yok

Atrix de düşünebilirsiniz.
  • Batarya niye 1320 maH !!!! Bunu almaya karar vermiştimm Neo V yerine ama böyle rezil batarya mı olur? Halen 1500maH den düşük bataryalı telefon çıkartıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: black_67

quote:

sola çıkana kadar 1200 tl ye kadar alınabilecek başka güzel telefon var mı?Bi fikriniz var mı?

sony olmak zorunda değilse kesinlikle s2 bu fiyatta özellik olarakta yarışabilecek fazla bir seçenek yok

Galaxy SII yi bende düşündüm fakat vatanda felan fiyatı 1400 civarı.Özellik olarakta soladan daha üstün bence.Bir tek nfc özelliği yok ona da çok gerek duymuyorum ama fiyatı 1400 lerde diye biliyorum.
  • quote:

quote:

quote:

Galaxy SII yi bende düşündüm fakat vatanda felan fiyatı 1400 civarı.Özellik olarakta soladan daha üstün bence.Bir tek nfc özelliği yok ona da çok gerek duymuyorum ama fiyatı 1400 lerde diye biliyorum.

http://www.darty.com.tr/e_commerce/SmartPhone/SAMSUNG/GALAXY-S-II-p-61377-c-12.htm

1.200 lira i9100g modeli

• quote:

Orijinalden alıntı: se(dd)at

quote:

uçmuşsun sen .

yani evet biraz uçmuşum ama fazla fark olmayacaktır. hadi fiyat ama 1299 yazarlar bak gör :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D. Targaryen -- 4 Temmuz 2012; 15:45:17 >

• Bekle bekle sıkıldım artık,Avrupada asyada heryerde satışa sunuldu hâlâ türkiyeye gelecekResmen 3. dünya ülkesiyiz herşey en son bize geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kl_emre_1905

Bekle bekle sıkıldım artık,Avrupada asyada heryerde satışa sunuldu hâlâ türkiyeye gelecekResmen 3. dünya ülkesiyiz herşey en son bize geliyor.

Rezillik harbiden, gelde kaçak malı alma...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

http://www.darty.com.tr/e_commerce/SmartPhone/SAMSUNG/GALAXY-S-II-p-61377-c-12.htm

1.200 lira i9100g modeli

o telefon paralel ithalat darty de genelde böyle ürünler satılır..
    SII 1350 1500 arası satılıyor.
    Bi arkadaşım dubai den 650 tl ye aldı düşününün Türkiye deki teknoloji pahalıginı..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: 42barış83

quote:

quote:

quote:

quote:

1.200 lira i9100g modeli

o telefon paralel ithalat darty de genelde böyle ürünler satılır..
    SII 1350 1500 arası satılıyor.
    Bi arkadaşım dubai den 650 tl ye aldı düşününün Türkiye deki teknoloji pahalıginı..

Sola'nın çıkacağı yok herhalde.Resmi bi açıklama da gelmiyor.Haftasonu vatanda felan bi indirim olursa s2 için alıcam artık sıkıldım beklemekten solayı.

• bana kalırsa en erken eylülü bulur. daha u sony mağzalarına gelmemişken, sola, go gibi modeller Türkiyeye Allah bilir ne zaman gelir.
  • arc s aldım beklerken, çok şık ve hızlı telefon, 4.2 akranda inanlılmaz,kulakiçi kulaklıklık ve ekran koroyucuda çıkıyo,, önerebililirim arkadaşlar...
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.