Şimdi Ara

[ Sony Xperia Sola { 1 GHz DC - 512MB | 3.7' FWVGA LCD | 5MP - AF - 720p | NFC ] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.681
Cevap
42
Favori
342.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: LSG

quote:

Orijinalden alıntı: freshwind

Sony Mobile TR Xperia™ sola, Türkiye'de sadece Avea İletişim Merkezleri’nde bugün satışa sunuldu...

aveadan bilgi alamadım henüz haberleri yok galiba!!

İnternette aradığım zaman bircok sitede haber var fakat Avea henüz kendi sitesinde bildirmemiş.
    Haber umarım doğrudur....

kendi sitesine kampanyaları belli olduğu zaman bildirilecektir telefon gelmiştir
  • en azından bir fiyat belirleselerdi bizde ona göre ayarlardık kendimizi
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolverine55

en azından bir fiyat belirleselerdi bizde ona göre ayarlardık kendimizi

biraz daha sabır arkadaşlar bi kaç gun içinde belli olur belki de bugün yani bilemiyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrecelik85

quote:

biraz daha sabır arkadaşlar bi kaç gun içinde belli olur belki de bugün yani bilemiyorum :)

ben eski sony ericsson kullanıcısıyım w910i yi ilk alan ve incelemeini yapan bendim fakat o telefondan sonra sony ericsson ayrılma sürecine girmişti ve bende htc hero almıştım telefondan çok memnun olmama rağmen 2 kere dokunmatik ekranı bozuldu (3 yıllık tel normal bence :) ) ve suan telefonun alt kısım dokunmatiği çalışmıyor solayı bekliyorum sola ya 900 üstü fiyat çekerlerse u alıcağım inşallah 900 üstü fiyat çekmezler

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: emrecelik85

quote:

ben eski sony ericsson kullanıcısıyım w910i yi ilk alan ve incelemeini yapan bendim fakat o telefondan sonra sony ericsson ayrılma sürecine girmişti ve bende htc hero almıştım telefondan çok memnun olmama rağmen 2 kere dokunmatik ekranı bozuldu (3 yıllık tel normal bence :) ) ve suan telefonun alt kısım dokunmatiği çalışmıyor solayı bekliyorum sola ya 900 üstü fiyat çekerlerse u alıcağım inşallah 900 üstü fiyat çekmezler

ben xperia u aldım :) ama yinede fiyatını takip edeceğim bir operator getirdiği için cok ucuz bi fiyat belirlemez ama bekleyip görmek gerekiyor :)

• turkcell'le geleceği kesin
    yurt dışı fiyatı baz alırsak almanya da u 210-230 arası burada 799 tl
    sola ise 250-270 burada da 950-999 arası olacaktır.büyük bir ihtimalle.
  • zaten daha yüksek çıkarsa u alıcağım pişmanda olmuyacağımı biliyorum şuana kadar telefonlarımda hep 4 gb kart kullandım hiçte demedimki ahh keske 32 gb yerim olsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: se_runtome

turkcell'le geleceği kesin
    yurt dışı fiyatı baz alırsak almanya da u 210-230 arası burada 799 tl
    sola ise 250-270 burada da 950-999 arası olacaktır.büyük bir ihtimalle.

Hayır.Sola yı avea getirdi.Satış fiyatını belirlediğinde bende ek kısa sürede sizinle paylaşmaya çalışacağım
  • quote:

zaten daha yüksek çıkarsa u alıcağım pişmanda olmuyacağımı biliyorum şuana kadar telefonlarımda hep 4 gb kart kullandım hiçte demedimki ahh keske 32 gb yerim olsa

bnm kafadansın :) ama eger sola 899 a gelirse almadığıma cok pisman olurum valla
  • İngiltere satış fiyatı 300€ , üzerine %18KDV + %25ÖTV koy olsun sana 965 TL ! Bu telefon 1000 TL üzerinde mümkünü yok satılamaz... En azından Sony'nin bunu 1000+ listelememesi kendi lehine olur

Ayrıca 1.25 sar değerini unutmayın...
  • Beyler ben Tcell kullanıcısıyım, bu telefonu AVEA getirmiş, gidip aldıgım vakit aleyhimde bir durum oluyor mu?
    Yani Tcell getirse bana faydası ne AVEA getirse ne?
  • Bu telefon bir ümit 800 TL civarından giriş yapar diye ümit etmiştim ama kesin olmaz diyordum nitekim 1000 TL civarları dönüyor ortalıkta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: By40bir

İngiltere satış fiyatı 300€ , üzerine %18KDV + %25ÖTV koy olsun sana 965 TL ! Bu telefon 1000 TL üzerinde mümkünü yok satılamaz... En azından Sony'nin bunu 1000+ listelememesi kendi lehine olur

sar değeri dişinda herşey memnun ediyor.
    Sar değeri çok rahatsız etti 1 in üzerinde telefon kullanmıyordum ve kullanmayı düşünmüyordum.Ama telefonu beğendiğim için tereddüte düştüm

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Legend

Bu telefon bir ümit 800 TL civarından giriş yapar diye ümit etmiştim ama kesin olmaz diyordum nitekim 1000 TL civarları dönüyor ortalıkta.

açık ve net 900 üstü olursa tutmaz 850 900 civarı çıkarsa peynir ekmek gibi gider cihaz ilk alanlardan biride ben olurum 3.7 inch ekranı beni asıl cezbeden u dan farklı olarak yoksa hafıza takılmıyorum fazla
  • quote:

Orijinalden alıntı: by rallier

quote:

Orijinalden alıntı: By40bir

İngiltere satış fiyatı 300€ , üzerine %18KDV + %25ÖTV koy olsun sana 965 TL ! Bu telefon 1000 TL üzerinde mümkünü yok satılamaz... En azından Sony'nin bunu 1000+ listelememesi kendi lehine olur

sar değeri dişinda herşey memnun ediyor.
    Sar değeri çok rahatsız etti 1 in üzerinde telefon kullanmıyordum ve kullanmayı düşünmüyordum.Ama telefonu beğendiğim için tereddüte düştüm

Bu model radyo dalgalarına maruz
    kalma ile ilgili uluslararası talimatlara
    uyumludur
    Mobil cihazınız bir radyo alıcısı ve vericisidir. Uluslararası
    talimatlarda önerilen radyo dalgalarına maruz kalma sınırlarını
    aşmayacak şekilde tasarlanmıştır. Bu talimatlar, bağımsız bilimsel
    bir kuruluş olan ICNIRP tarafından hazırlanmıştır ve yaşlarına veya
    sağlık durumlarına bakılmaksızın, herkes için korumayı garanti
    edecek şekilde tasarlanmıştır.
    Vücuda takılı kullanımlarda, telefonu vücuttan en az 15 mm
    uzakta tutan ve metal bir kısmı olmayan bir aksesuar ile birlikte
    kullanıldığında test edilmiştir ve RF’ye maruz kalma ana
    talimatlarının gerekliliklerini yerine getirmektedir. Diğer
    aksesuarların kullanımı, RF’ye maruz kalma talimatları ile
    uyumluluğu garanti etmeyebilir.
    Bu talimatlar, Specific Absorption Rate (Özgül Soğurma Oranı)
    veya SAR olarak bilinen bir ölçü birimini kullanır. Mobil cihazlar
    25
    This is an Internet version of this publication. © Print only for private use.
    http://www-support-downloads.sonymobile.com/mt27/sar_MT27_1.pdf

• Tahminimce 949 yada 999 tl den satışa çıkar aşağısında kesin çıkarmazlar yukarı bi fiyatada satmaz birde şimdi biz cihazı daha ileride bi teknoloji mağazasından alırsak avea romlu mu oluyor yine ? lütfen arkadaşlar şunu bi cevaplayın
  • U ile P arası bir cep olacak gibi.Fakat 512 ram yetmiyor açıkçası.Tek çekirdek + 1 Gb ram tercih ederim.

@okan
    Hayır avea romlu olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raikirin -- 7 Temmuz 2012; 21:14:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Heryerde 512 mb yetmez diyor çoğu kişi ben 1000 tl altı bi telefon alıcam solayı bekliyorum ama sırf bu ram işinden dolayı htc desire s almak daha mı mantıklı sizce ? Benim gönlüm soladan yana ama kararsız kaldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: okansyn23

Heryerde 512 mb yetmez diyor çoğu kişi ben 1000 tl altı bi telefon alıcam solayı bekliyorum ama sırf bu ram işinden dolayı htc desire s almak daha mı mantıklı sizce ? Benim gönlüm soladan yana ama kararsız kaldım

xperia sola daha iyidir. desire s'e güncelleme desteği kesildi mi bilmiyorum ama kesilmesi çok yakındır. ics görse jb göremez. ama sola daha yeni bir telefon olduğu için jb kesin alır. sonrası sony'e bağlı. ayrıca işlemci ve gpu olarak sola çok önde sadece ram olarak geride ki bu sadece multitaskingde sorun çıkarabilir. ayrıca sense'in çok ram harcadığını da unutmamak lazım. sözün özü xperia sola

• eyvallah hocam ha birde kamera benim için önemli kamera konusunda en iyisi sony miş bu doğru mu
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.