Şimdi Ara

[ Sony Xperia Sola { 1 GHz DC - 512MB | 3.7' FWVGA LCD | 5MP - AF - 720p | NFC ] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.681
Cevap
42
Favori
342.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mehmetdemirbay

arc s aldım beklerken, çok şık ve hızlı telefon, 4.2 akranda inanlılmaz,kulakiçi kulaklıklık ve ekran koroyucuda çıkıyo,, önerebililirim arkadaşlar...

bende iyiden iyiye aynı telefonu almayı düşünüyorum fakat kafamda soru işaretleri yok değil
    tasarımı çok hoşuma gidiyor özellik ARC S beyaz olursa süper olacak
    yalnız ICS de kasma yaptığı Ram den dolayı sıkıntı yaşadığı yazılmış forumdaki kullanıcılar tarafından
    o kadar para verip ram den dolayı sıkıntı yaşarsam sinir olurum ben..

hayırlı olsun...
    siz ne kadara nerden aldınız?
  • 1050tl beyaz hepsiburda dan aldım. Az önce 4.0 a güncelleme yaptim tek sıkıntı tcell uygulamaları var. Harika bi telefon .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende hb fiyatını piyasaya göre uygun gördüm ama beyaz yok sitede arc da gri renk arc s de mavi renk mevcut...
    beyazı daha güzel görünüyor
  • arkadaşlar u ile arc ı gördüm u nun işlemciyle sola nınki aynı bence arc almayın performans olarak sizi üzer ben solayı bekliyorum bakalım kaçtan çıkacak
  • dayima verdigim siparis gelmis dayima, artik geriye dayimin hayirlisiyla sag salim izne gelmesini beklemek kaliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: wolverine55

arkadaşlar u ile arc ı gördüm u nun işlemciyle sola nınki aynı bence arc almayın performans olarak sizi üzer ben solayı bekliyorum bakalım kaçtan çıkacak

U güzel telefon fiyatıda emsallerine göre süper..
    ahh ah birde cihaza artırılabilir hafıza koysalarmış kendi hafızası olmasada olurdu ama 4gb androide yetermi arkadaşlar.
  • Arc s eski bi telefon değil ama. Ben canavar gibi kullaniyorum sizin kararınız..

• quote:

Orijinalden alıntı: EMREMETIN

Sony Mobile TR

"Heyecanla beklenen Xperia Sola da sonunda burada! İlk kez ve sadece Avea'da... "

Diye paylaşımda bulunmuş facebookta.

Bende gördüm fiyatı hakkında bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: morpheus48

quote:

Sony Mobile TR

"Heyecanla beklenen Xperia Sola da sonunda burada! İlk kez ve sadece Avea'da... "

Birkaç gün içinde belli olacakmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslanemre58

quote:

quote:

Sony Mobile TR

Yine beklemek gerekiyo yani.Telefon güzel ama di mi alınabilir bu konu hakkında bi fikrin var mı?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sony Mobile TR

Yine beklemek gerekiyo yani.Telefon güzel ama di mi alınabilir bu konu hakkında bi fikrin var mı?

özellik olarak ram haricinde ki o kadarda kötü değil alınabilecek telefon ama fiyatını görmeden yorum yapmak yanlış olur

900 civarı gelirse alınabilir 1200 liraya çıkarsa o parayı hak etmiyor ederi max 1.000 tl tabi bu bizim ülkenin sömürü düzeninden kaynaklanıyor yoksa yurt dışında 250 euroluk telefon 560 lira biz 2 katı fiyata çıkş tarihinden 2 ay sonra almak için çabalıyoruz yani kaybeden sürekli vatandaş kazan godomanlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi black_67 -- 6 Temmuz 2012; 19:47:30 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sony Mobile TR

1000 TL'e kadar kabul edilebilir bir donanıma sahip sırf hafızadan ötürü Xperia U'ya tercih ederdim

• Sony Mobile TR Xperia™ sola, Türkiye'de sadece Avea İletişim Merkezleri’nde bugün satışa sunuldu...

aveadan bilgi alamadım henüz haberleri yok galiba!!
  • Bence asparagas haberdir... Sanmiyorum.. Cünkü Sony centerler bile Sony Telefonlarin geleceklerini bilmediklerini söylüyorlar ve 1 hafta sonra telefon geliyor sacma degil mi... ben cikmadan inanmam...!
  • http://www.facebook.com/sonymobiletr

burası sony nin resmi facebook sayfası değilmi
  • Öyle ama ben sanmiyorum.. Sony center"e Xperia U bile daha gelmemisken Sola"nin Avea ki benim bildigim ve okudugum kadariyla Sony Sadecve telefonlari türkiye"ye Turkcell anlasmasi ile getiryor yani Sony / S.ericsson telefonlari TRye Turkcell ile geliyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultraturk

Öyle ama ben sanmiyorum.. Sony center"e Xperia U bile daha gelmemisken Sola"nin Avea ki benim bildigim ve okudugum kadariyla Sony Sadecve telefonlari türkiye"ye Turkcell anlasmasi ile getiryor yani Sony / S.ericsson telefonlari TRye Turkcell ile geliyor..

hayır öyle birşey yok avea daha önce zaten duyrmustu sola yı getireceğini ve satışa sunacağını
  • sola ile u arasında ekran boyutu ve hafıza dışında bir fark yok değilmi. eğer sola 1000+ gelirse gider u alırım daha mantıklı değilmi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: freshwind

sola ile u arasında ekran boyutu ve hafıza dışında bir fark yok değilmi. eğer sola 1000+ gelirse gider u alırım daha mantıklı değilmi.

hayır farklar var xperia u nun ön kamerası mevcut ve 1 inç başına 280 ppi düşüyo bu değer sola da 265 ppi ama sola nın arttırılabilr hafıza 3.7 inc ekran floating touch (dokunmadan kontrol edebilme) ve nfc özellikleri u ya göre olan artıları
  • quote:

Orijinalden alıntı: freshwind

Sony Mobile TR Xperia™ sola, Türkiye'de sadece Avea İletişim Merkezleri’nde bugün satışa sunuldu...

aveadan bilgi alamadım henüz haberleri yok galiba!!

İnternette aradığım zaman bircok sitede haber var fakat Avea henüz kendi sitesinde bildirmemiş.
    Haber umarım doğrudur....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.