Şimdi Ara

[ Sony Xperia Sola { 1 GHz DC - 512MB | 3.7' FWVGA LCD | 5MP - AF - 720p | NFC ] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.681
Cevap
42
Favori
342.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: acmtncy

quote:

Orijinalden alıntı: okansyn23

Heryerde 512 mb yetmez diyor çoğu kişi ben 1000 tl altı bi telefon alıcam solayı bekliyorum ama sırf bu ram işinden dolayı htc desire s almak daha mı mantıklı sizce ? Benim gönlüm soladan yana ama kararsız kaldım

xperia sola daha iyidir. desire s'e güncelleme desteği kesildi mi bilmiyorum ama kesilmesi çok yakındır. ics görse jb göremez. ama sola daha yeni bir telefon olduğu için jb kesin alır. sonrası sony'e bağlı. ayrıca işlemci ve gpu olarak sola çok önde sadece ram olarak geride ki bu sadece multitaskingde sorun çıkarabilir. ayrıca sense'in çok ram harcadığını da unutmamak lazım. sözün özü xperia sola

desire s e alternatif olarak bu modeli bekliyorum bende.Yoksa desire s alacaktım.Güncel bir model olmasını istediğim için ve tasarımndan etkilendgm içn sola alıcam
    yoksa diğer özellikleri tamamen ihtiyacımı karşılar.
    Ayrıca 512 ram yeterli diye düşünyrum zamnında xp kullanyırduk oyun oynuyrdk o makinalarda şimdi telefonda mı yetmeyecek Bana yetecektir.Dediğn gbi multitasking i etkileyecektir, dikkat edersek problem olştrmayacagnı düşünyrum

• xperia u'nun altındaki değiştirebilir çıkıntı ve değişik renklerde yanıp sönen led ışık sola almaktan vazgeçiriyor beni çok şık olmuş gerçekten
  • quote:

Orijinalden alıntı: İnsan Evladı

xperia u'nun altındaki değiştirebilir çıkıntı ve değişik renklerde yanıp sönen led ışık sola almaktan vazgeçiriyor beni çok şık olmuş gerçekten

xperia u yu o kadar kalın yapmasalardı benim gibi ince telefona düşkün insanlar vazgeçmezdi, hem fiyat olarak sola ya göre tercih edilebilr duruyor.Eksikleri olsada işimizi görürdü ama kalın yapmışlar mübarek takozu anımsattı görünce
  • quote:

Orijinalden alıntı: LSG

Beyler ben Tcell kullanıcısıyım, bu telefonu AVEA getirmiş, gidip aldıgım vakit aleyhimde bir durum oluyor mu?
    Yani Tcell getirse bana faydası ne AVEA getirse ne?

?
  • quote:

quote:

Beyler ben Tcell kullanıcısıyım, bu telefonu AVEA getirmiş, gidip aldıgım vakit aleyhimde bir durum oluyor mu?
    Yani Tcell getirse bana faydası ne AVEA getirse ne?

?

bi problem çıkacağını sanmam. avea'nın içine kendi romunu yükleyeceğini düşünmüyorum. eğer turkcell getirseydi tarifelerle birlikte alırdın. normalde daha ucuza gelmesi lazımdı ama güzel ülkemde tarifeyle birlikte telefonun parasını da ayrıca kitliyorlar zaten gidip avea mağazasından fiyatını verip alırsın hattını takar kullanırsın. aynı şey motorola atrix için de olmuştu turkcell getirmişti ama avea hatla problemsiz çalıştı telefon.

• quote:

Orijinalden alıntı: by rallier

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: By40bir

İngiltere satış fiyatı 300€ , üzerine %18KDV + %25ÖTV koy olsun sana 965 TL ! Bu telefon 1000 TL üzerinde mümkünü yok satılamaz... En azından Sony'nin bunu 1000+ listelememesi kendi lehine olur

Ayrıca 1.25 sar değerini unutmayın...

sar değeri dişinda herşey memnun ediyor.
    Sar değeri çok rahatsız etti 1 in üzerinde telefon kullanmıyordum ve kullanmayı düşünmüyordum.Ama telefonu beğendiğim için tereddüte düştüm

Bu model radyo dalgalarına maruz
    kalma ile ilgili uluslararası talimatlara
    uyumludur
    Mobil cihazınız bir radyo alıcısı ve vericisidir. Uluslararası
    talimatlarda önerilen radyo dalgalarına maruz kalma sınırlarını
    aşmayacak şekilde tasarlanmıştır. Bu talimatlar, bağımsız bilimsel
    bir kuruluş olan ICNIRP tarafından hazırlanmıştır ve yaşlarına veya
    sağlık durumlarına bakılmaksızın, herkes için korumayı garanti
    edecek şekilde tasarlanmıştır.
    Vücuda takılı kullanımlarda, telefonu vücuttan en az 15 mm
    uzakta tutan ve metal bir kısmı olmayan bir aksesuar ile birlikte
    kullanıldığında test edilmiştir ve RF’ye maruz kalma ana
    talimatlarının gerekliliklerini yerine getirmektedir. Diğer
    aksesuarların kullanımı, RF’ye maruz kalma talimatları ile
    uyumluluğu garanti etmeyebilir.
    Bu talimatlar, Specific Absorption Rate (Özgül Soğurma Oranı)
    veya SAR olarak bilinen bir ölçü birimini kullanır. Mobil cihazlar
    25
    This is an Internet version of this publication. © Print only for private use.
    http://www-support-downloads.sonymobile.com/mt27/sar_MT27_1.pdf

SAR değeri tabikide yasalara uygun. İllegal bir cihaz değil sonuçta ! Dünya standartları 2.00 zaten... Ama uzmanlar 1.00'nda altında olmasını tavsiye ediyor. Mantık olarakta ne kadar az, o kadar iyi 1.00'ın da altında bir hayli cihaz var, o yüzden çoğunluğa göre yüksek dedim sadece. Yoksa Sony illegal, standartların üzerinde tehlike saçan bir cihaz çıkarmış demedim, elbette standart diyecekler !

• 800 tl civarı bekleyenler var ama xperia u zaten 799 tlye satılırken bu cihaz en az 949 olur. ama benim tahminim 999 tlden satışa sunulacak. böylece 1000+ olursa almam diyen benim gibi insanları krize sokacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: freshwind

800 tl civarı bekleyenler var ama xperia u zaten 799 tlye satılırken bu cihaz en az 949 olur. ama benim tahminim 999 tlden satışa sunulacak. böylece 1000+ olursa almam diyen benim gibi insanları krize sokacak

malesef bende öyle olacagını dusundugum icin gecen hafta xperia u aldım bu cihaz 899 tl ye gelirse üzülürüm almadıgıma acıkcası
  • Bana göre tasarım berbat ve ram yetersiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • özellik olarak gayet güzel telefon,benim fikrim yeni çıkan bi ürünü almaktansa,eski çıkan ve son seri ürünü almak daha mantıklı olabiliyor zaman zaman...
    mesela sola yı beklerken gidip arc s aldım....
    bide yeni seriler biraz kaba geldi sanki bana.... ama işte teknoloji ayak uyduramıyosun.... ama cep telefonunda sony i tek geçerim...
  • ben xperia u yu kullandım biraz inanın arc serisine göre çok seri bir cihaz o işlemci çok fark yaratıyor ayrıca gpu da mali 400 sgs2 nin gpusu ve gerçekten sağlam çalışıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolverine55

ben xperia u yu kullandım biraz inanın arc serisine göre çok seri bir cihaz o işlemci çok fark yaratıyor ayrıca gpu da mali 400 sgs2 nin gpusu ve gerçekten sağlam çalışıyor

şahsen bende kullanıyorum ve dediğini bende hissediyorum çok hızlı ama konuyu sapıtmayalım burada xperia sola konusulsun
  • sola ve u donanım olarak neredeyse aynı işlemci gpu ise zaten birebir aynı solayıda kullanan olmadığına göre karşılaştırma için u yu baz alabiliriz diye düşünüyorum şimdilik aveea da ne ağır firma kardeşim bi cihazı duyuramadılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolverine55

sola ve u donanım olarak neredeyse aynı işlemci gpu ise zaten birebir aynı solayıda kullanan olmadığına göre karşılaştırma için u yu baz alabiliriz diye düşünüyorum şimdilik aveea da ne ağır firma kardeşim bi cihazı duyuramadılar

haftasonu olduğu için duyurmadılar bence tahminim yarın en geç salı duyurulur kampanyalar ama oparetor oldugu icin pek ümitli değilim fiyatın uygun olacağı konusunda tek ümidim operatör soktuğu zaman istanbulbilisim hb ve hizlial gibi sitelerde hemen telefonu daha uygun fiyatlara sokuyolar stoklarına umarım bunu da sokarlarda bi kampanya yaparlar

• Ürün gelmişse bu hafta içi fiyatlamaları gerek..
    Sabırsızlıkla bekliyoruz.
    700-800 TL'lik telefon bütçemi Sola için 1000'e çıkardım, umarım hayal kırıklığı olmaz...
  • quote:

Ürün gelmişse bu hafta içi fiyatlamaları gerek..
    700-800 TL'lik telefon bütçemi Sola için 1000'e çıkardım, umarım hayal kırıklığı olmaz...

1000Tl sola"ya verecegine bence Lg prada3.0e de verebilirsin ki anyi özellikle mevcut+olarak Full Hd video 8gb Tel hafizasio ve 32Gbye cikiyor ayrica 8MP kamera
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultraturk

quote:

Ürün gelmişse bu hafta içi fiyatlamaları gerek..

1000Tl sola"ya verecegine bence Lg prada3.0e de verebilirsin ki anyi özellikle mevcut+olarak Full Hd video 8gb Tel hafizasio ve 32Gbye cikiyor ayrica 8MP kamera

Tavsiye için teşekkürler fakat benim için teknik özelliklerden daha fazla boyutlar önemli, bahsettiğin model benim tabletvari olarak değerlendirebileceğim telefonlardan biri gibi duruyor..

• quote:

quote:

quote:

quote:

İngiltere satış fiyatı 300€ , üzerine %18KDV + %25ÖTV koy olsun sana 965 TL ! Bu telefon 1000 TL üzerinde mümkünü yok satılamaz... En azından Sony'nin bunu 1000+ listelememesi kendi lehine olur

Ayrıca 1.25 sar değerini unutmayın...

sar değeri dişinda herşey memnun ediyor.
    Sar değeri çok rahatsız etti 1 in üzerinde telefon kullanmıyordum ve kullanmayı düşünmüyordum.Ama telefonu beğendiğim için tereddüte düştüm

Bu model radyo dalgalarına maruz
    kalma ile ilgili uluslararası talimatlara
    uyumludur
    Mobil cihazınız bir radyo alıcısı ve vericisidir. Uluslararası
    talimatlarda önerilen radyo dalgalarına maruz kalma sınırlarını
    aşmayacak şekilde tasarlanmıştır. Bu talimatlar, bağımsız bilimsel
    bir kuruluş olan ICNIRP tarafından hazırlanmıştır ve yaşlarına veya
    sağlık durumlarına bakılmaksızın, herkes için korumayı garanti
    edecek şekilde tasarlanmıştır.
    Vücuda takılı kullanımlarda, telefonu vücuttan en az 15 mm
    uzakta tutan ve metal bir kısmı olmayan bir aksesuar ile birlikte
    kullanıldığında test edilmiştir ve RF’ye maruz kalma ana
    talimatlarının gerekliliklerini yerine getirmektedir. Diğer
    aksesuarların kullanımı, RF’ye maruz kalma talimatları ile
    uyumluluğu garanti etmeyebilir.
    Bu talimatlar, Specific Absorption Rate (Özgül Soğurma Oranı)
    veya SAR olarak bilinen bir ölçü birimini kullanır. Mobil cihazlar
    25
    This is an Internet version of this publication. © Print only for private use.
    http://www-support-downloads.sonymobile.com/mt27/sar_MT27_1.pdf

SAR değeri tabikide yasalara uygun. İllegal bir cihaz değil sonuçta ! Dünya standartları 2.00 zaten... Ama uzmanlar 1.00'nda altında olmasını tavsiye ediyor. Mantık olarakta ne kadar az, o kadar iyi 1.00'ın da altında bir hayli cihaz var, o yüzden çoğunluğa göre yüksek dedim sadece. Yoksa Sony illegal, standartların üzerinde tehlike saçan bir cihaz çıkarmış demedim, elbette standart diyecekler !

arkadaş olayı niye gurur meselesi yapıyorsun sana birşey demedim sadece sar bilgileri yazıyor onu gösterdim. kaynak olsun diye.

• Arkadaşlar fiyatlar belli oldu mu?avea nın sitesinden bilgi bulamadım.
  • Hala telefon piyasada yok. Bu kadar da olmaz.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.