Merhaba arkadaşlar forumda yeni sayılırım. Bir kaç ay önce sony xperia sola aldım daha sonra güncelledim. Fakat İCS 4.0 hoşuma gitmedi ve GB'ye geri dönmek istiyorum. Forumda ve bazı sitelerde araştırdım rom, root gibi şeylerden bahsedildi fakat ben bunlardan anlamıyorum. Garantiye yollasam eski sürüme döndürürüler mi?
maalesef dostum garanti bu sorunu'na bakmıyor. root olayı var dediğin gibi yanlış olmasın bazı rootlar'da telefonun garanti dışı kaldığı söyleniyor.
quote:
Orijinalden alıntı: niirvana
maalesef dostum garanti bu sorunu'na bakmıyor. root olayı var dediğin gibi yanlış olmasın bazı rootlar'da telefonun garanti dışı kaldığı söyleniyor.
peki kardeş bu root olayı felan var o nasıl oluyor resimli bir şeyler olursa sevinirim çünkü android hakkında yeni yeni bilgi ediniyorum. konuyu dikkate aldığın için teşekkür ederim
quote:
Orijinalden alıntı: htlfc03
quote:
Orijinalden alıntı: niirvana
peki kardeş bu root olayı felan var o nasıl oluyor resimli bir şeyler olursa sevinirim çünkü android hakkında yeni yeni bilgi ediniyorum. konuyu dikkate aldığın için teşekkür ederim