Şimdi Ara

Sony Xperia Sola mı Ace 2 mi? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kl_emre_1905

quote:

Orijinalden alıntı: Sessiz@Saglıkcı

quote:

Orijinalden alıntı: kl_emre_1905

Ace 2 nin ekranı bildiğin çöp,solanın yanına yaklaşamaz

neden ?

Ppi değeri düşük ve soluk ekranı var ace 2 nin.Gidin bir teknoloji mağazasında inceleyin 2 cihazıda farkı anlarsınız.

hmm anladım kardesım.. s3 mini gelıyor o da ace 2 den ustun olacak gıbı gorunuyor ona ne dersın ?

• ben gittim bi teknoloji mağzasına ikisini yan yana gördüm sola nın ekranı sönük geldi bana ace 2 daha canlı renkleri ayarlardan mı kaynaklanıyor bilmiyorum.bence ace 2 renk ve canlılık olarak daha iyi ayrıca sola nın şekli şemali hiç güzel değil benim hoşuma gitmedi tabi zevk meselesi .
  • ama ben hala bu forumda sorumun cevabını alamadım e postayı hala kapatamadım nereden kapatacağım fotoları sd karta nasıl atacağım.
  • ACE 2 TABİKİ SORU MU TABİ BANA GÖRE BÖLE
  • Ace 2 daha iyi her anlamda . Gg ekran hariç . Solada o var. Bir gun boyunca 2sini de inceledim elimde.ace 2 derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu hortlatmışşınız yine.
    Ace 2 nin neresi iyi Allah aşkına,ekranda sola üstün,kamerada sola üstün,işlemcide sola üstün,ramde ace 2 üstün,solada nfc var,solada floating touch var,malzeme kalitesi sola üstün.Ekranın üzerinde SONY yazması daha güven verici.

• Sola degilde xperia u al derim bunlarin hepsi orta modeller oldugu icin performans lari asagi yukari ayni goruntusu de guzel olsun bari

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sakın 4gb hafızayla sınırlı micosd desteği olmayan U alma hatasında bulunma.

Ace 2 yerine Sola almalısın.

• quote:

Orijinalden alıntı: alcarzer44

Sola degilde xperia u al derim bunlarin hepsi orta modeller oldugu icin performans lari asagi yukari ayni goruntusu de guzel olsun bari

xperi sola xperi U modelinden çok daha üstün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yüksel75

quote:

Orijinalden alıntı: alcarzer44

Sola degilde xperia u al derim bunlarin hepsi orta modeller oldugu icin performans lari asagi yukari ayni goruntusu de guzel olsun bari

xperi sola xperi U modelinden çok daha üstün.

Belirgin ustunlukleri yok yazdigim gibi bu modelerin hepsi ayni ozellikteler asagi yukari u nun sekli daha iyi oldugundan onu tavaiye ettim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • konu eskimi yenimi bakmadım açıkçası fakat şunu dıyebılırımkı.sony kalitesinin kaç yıldır sürdüğü tartışılamaz bir gerçektirki. samsungda fena işler yapmadı değil. Ancak ekonomık nedenlerden sıkı bir sony kullanıcısı olmamakla bırlıkte her zaman ahyranlık duydugum markaların en önunde yer almaktadır. ses ve kamera sıstemı dunyayı kasıp kavurdugu bılnen gerceklerdendır.

2 hafta ıcınde hızlı bır sekılde yıne ekonomık nedenlerden ucuz akıllı telefon almakla yetınıp yıne bır hatad bulundum. ace ıkıyı kullanmadım ancak arayuz bıze verdıgı akıllı telefon adı altındakı menulerın akılsızlıgı ve bıze zahmet cektıren uygulama ındırmek kaldırmak gıbı acemılıklerı telefon tutuşundakı ınsanı akıl hasatsı etmeye yetıcek tasarımı. sesın oldukca yankılı cıkıp rahatsız edişi ve uygulama ındırmeden oncekı onızleme takılma sorunları ılk aklıma gelen samsungun bızım paramızı ne denlı rahatca gasp ettıgı yolunda belkı ufak bır aydınlık getırmeye yarayabılır.

her bır modelınde sınıf farkını bariz önplanda tutup zengınsen daha ıyısın mantıgı ıcındekı modellerının en basıdınden bakarsak hafıza kapasıterlerındekı bariz oynama örnek 500 lıralık akıllı telde hafıza 2gb 800de 4gb veya 6 1000 ustu 16 gbvesaıre 800 luk tek cekırdeklı az ramli modelleri ve dahası.

Biri Sony mi dedi? aaaah sony ahhhh sen butcesı dar olanada aynı ımkanları sunan bravia teknolojısını eski olan U modelıne bıle koyan reality çipinle ve 720p kamera kalıtenle bızı şaşırtan 1000tl ustu fotograf makınesını akıllı tele sıgdırabılen tasarımınla telefon tutusunu daim yuzumuze dik getırmeyı ayarlayabılen uyulama yukleme ve kaldırmanın cocuk oyuncagı kadar rahat bır yazılım sunan flaşlı modellerı 14.4mbps net farkı cıft cekırdeklı 8gb dahılı hafızalı flaşlı anımasyon duvar kagıdı olmasına ragmen hıc kasmayan telı bıze 899 tlye alın kullanın hersey para deıl mantıgıyla pıyasaya gırebılen 1.5ghz ıslemcılı 12 megapıxelın fıyatını ıse 1500 gıbı cuzi bır rakamla sunan Sony hersey ıstedıgın gıbı olsun. cevabım ınsallah sıte kuralları cercevesınde gercekleşebılmıştır.

dıpnot: Samsung alıcaksanız bır kez daha dusunun

• tabıkı sony ortanın en en ustu sola 100 lıran daha varsa eklıcek S yada P daha varsa Ion dahada varsa james bond skyfall 600 altı yada 600 ıstıyorsan U yada su altı cekımler yapmak ıstıyorsan Go modelı go turkıye pazarında satıstamı bılmıyorum eskı oldugu ıcın bakmak lazım

ama soladan basla yukarsına dogru dusun samsung asla. yada uyduruk bır cep tel al artı sony tablet S al oda su gecırmıyor 1200 cıvarı. naparsan yap ama sony bak.
  • saydıgım tum modeller ses menu kamera bravıa teknolojılı en dusugu 5 megapıxel ıon ve skyfall 12 megapıxel cıft cekırdek 14.4 net hızında

u ve go tek cekırdek 7.4 net hızında ama kameraları ıyı aynı kaıltede 5mp 720 p vıdeo kalıtesınde

ben senın yerınde olsam sola alırdım sola 8gb dahılı hafıza kullanıcıya 5 gb verıyor yukarsı degısıyor dahada yukselıyor sola 1ghz ıslemcı 512 ram yukarsı yıne degısken yukselıyor nete bakarsın.

soladan baslaayan tum modellerde sonynın kendı ozellıgı aynı anda ıkı ve daha fazla uygulama yapabılen bır teknolojısının oldugunu kendı soluyor adını hatırlayamıyorum.kullanım kılavuzunda yazıyor ornek muzık acıkken nette dolasmak gıbı veya benzerı telefon kasmıyormus. pil kullanmadan 7 gun kullanırsan kullanıma baglı ama ben gece 12den sabah 8e kadara netten muzık dınlıyorum yuzde 15 -20 yıyor.kendı kullanım kılavuzunda pil tasarrufuyla ılgılı herseyı sölemıs kulaklıkla dınlersen daha az yer ısııgı kısarsan vesaıre ama bu tum tellerde aynı fakat fazla yemıyor.ve nfc teknolojısı yazarsan cıkar nete NFC teknolojısı ınternetsız bluetoothsuz veri alışverişini 1 sanıyede gerçekleşetırebılen bır uygulama

bukadar detaylı anlatısım yenı gırıp sıteye bakıcak olan bırıde gorebılsın dıyedır.belkı almıssındır almıssanda gule gule kullan.ben ıkı samsung alma gafletınde bulunup zararına satıp sony sola alan bir sonyciyim okadar. herkese akıllı günler dilerim.

• Bilmeyen sony kullanıcılarına telefon tuş kilidini sağa dogru sürüp açtıktan sonra ev kısmı yanı ana menude ısaret ve orta parmagınızı yukardan ısaret parmagınızı asagıdan orta parmagınızı bırbırıne dogru bırleştırırsenız parmaklarınızı ana menude tum kısa yollarınız tek sayfada gorunumde gozukkuyor.

ortadakı telefon fabrıka ayarlı anındakı ana menude orta sayfadakı saatın ustune bır kez dokunursanız alarm kısa yolu acılıyor.

yıne sola kullanıcılarında kamerayı actıgınzda kamera fabrıka ayarıyla geldıgı anda 3megapıxel 16:9 ayarlıdır. ayarlardan yanı kameranız acıkken sagdakı ustuste cızgılı tusa dokundugunzda acılan ayarlrda en ust ortadakı pıxelı 5megapıxel 4:9 formatında yapabılırsınız.cozunurluk ıse 2590x1960 5 megapıxelde 3mpde ıse 2560x1940 cıvarı

kutunun ıcınden aldıgınız renge gore tum aksesuarlar aynı renkte cıkıyor. samsungdakı gıbı sıyah alıp bembeyaz kulaklık cıkmıyor buda ısın fantazık bolumu gıbı kaçsada ben ve benım gıbı kullanıcılar ıcın cok onemlı bır detay oldugunu dusunuyorum.

tus kılıdındeyken saga deılde sola cekersenız sesı tus kılıdını acıp ıcerden kısmak yerıne kolayca telefonu tıtresıme alabılırsınız.

ev ana menusundekı muzıklerınızı calabılcegınız muzık albumu kısayolunda muzık playlemişsenız tus kılıdını yıne acmadan sol telefonu acma dugmesıne bastıgınzda tuskılıdını acmadan muzıgı pauselayabılırme ozellıgı sunuyor.baska baska akıllı telefon almak takı ana fıkır telefon yapsın herseyı ben sadece dokunıyım mantıgıysa sony bu akıllılıgı bıze oldukca sunuyor.

bazı kullanıcılar ya ıcerı gır yap nolcak dıyebılır fakat NEDEN? yapıyım artı araba kullanırken otobuste yururken spor yaparken kı detaylarda akıllı telden akıl yanı kolaylık beklemelıyız.

sonynın akıllı kol saatide var nete gırme vıdeo ızleme muzık dınleme maıl yollama ve telefonla aramada yapabılıyor fıyatına baktım 150 dolar. nette bakın derım muthiş cokta buyuk dııl. bu arada ben akıllara gelebılcek soru ben sony fırmasında çalışmıyorum. muntazam kullanıcısıda dıılım basta sölemıstım ekonomık nedenlerden sadece gonulden anlatıyorum bunları oda2 hafta kadara ufak bır ınceleme yaptım 20 yıldır teknolojıyı profesyonel kullananlardanım paralarımız boşa yada çöpe gıtmesın dıye bukadar parmak yordum.

sımdı akıllı telden gırıp konuş yazsın applıkasyonumda olmasına ragmen bılgısayardan yazdım yınede olsun. :D

• Fotografta netlık ıso degerı pozlama ayarı yanı ısıgın dengesı flaş ayarı vesaıre bunlar fotograf bılgısı olanların sık sık kullandıgı ve bıldıgı teknıkler fotograf makınaları bunların hepsını auto yanı otomatık yapma ozelıgını sunuyorsada kalıtel kalıte degısıyor canon fotograf makınası markası kuvvetlı olsada auto olarak 100 wattlık bır ampulu yanan 100 wattlık bır ampulu bızı tatmın etmıcek sekılde sunuyor nıkon basarılı olsada gerceklıgı tam yansıtmıyor. bu bahsettıklerım 2000 l3000 lıralık makınalar dııl 500 900 arası makınalar.

sony ise 799 luk u ve yukarsı resım eklenebılse kendı cekımlerımden gostermek ısterdım almayı dusunenlerı aydınlatmak ıcın.ancak cevapla bolumumde henuz kapalı yenı uyeyım dıye sanırım. hızlı cevaptan cevapladım hepsını yazılarım ınsallah onaylanır.

sony bu muthıs kalıteyı bıze sunuyor.sonuc aldım her yonuyle benı şaşırttıgı gıbı paramın tek kurusunu bıle boşa harcadıgımı dusundurtmedi.1500 tl veya az uzerı saglam bır fotograf makınası ve kamera 400 veya 500 tllık gps sınyalı cok hızlı bir navıgasyon aleti cıft cekırdeklı 1ghz ıslemcılı 512 mb ramlı guncellenebılen 1500 tllık bır laptopdan daha hızlı bır bılgısayar. zerre cızırdamayan ıyı bır radyo arttırılabılır hafızasıyla bınlerce dınleyebılecegım mp3 ve mp4 vıdeo kullanımı cok rahat cok kolay dunyayı 11 cm ile cebımde tasıyabılıyorum.

• telefon saglam olunca özellıklerını anlatmak bıtmıyor ve yetmıyorda sola altını bılemıyorum ama sola ve ustunde hdmı destegı var yanı hdmı desteklı bır tvye telınızı baglayıp tel menusunu oyunları ınternet yanı telefondakı tum yapabıldıklerınızı buyuk ekranda ızleyebılır dınleyebılır gezebılırsınız. canlı yv uygulaması ındırıp ınternetınız hızlıysa ulusal ve dıger bılımum yoresel bazıları planet , sınema hd 1 2 3 4, cartoon network belgesel vesaıre bursa tvye kadar sunma ımkanı saglıyor ıyı bır ozellık.
  • evdekı muzık calar dvd player mp3 fotograf makınası vesaıre grafık ıslerım olmasa bılgıssayarım dahıl tum dıjıtal aletlerımı tv ve ses sıstemı harıc hepsını ya satmayı yada hayrına vermeyı dusunuyorum. cunku yıne belırttıgım gıbı 11cmlik dev bır teknolojım ve saglam bır teknolojım var tabıkı sony ile. herkese eyvallah benden bu kadar.aklıma gelırse yazarım yıne
  • samsung sorulmus ama ben genel bır kac bılgıde vermek ısterım elım dondugunce.

akıllı telefonu en ıyı gelıstırıp mezara gırıp bınlerce hayır duası alan stve jobs ıle baslayan ıphone 2 devamı 3 3s 4 ve sımdı 3300 tl olan 5 el formuna en ıyı uygunlukta ve 2 saatlık telefonu anlatan vıdeolarında ozellıklerını bıldıgımız furyaya en temız gırıs yapıp yıne rant pesınde kosmayan mac fırmasını ayakta alkıslayarak mac hayranlarına lafımız yok dıyerek hasbel kader sonyı anlatmaya calıstıgım bu yazılarımda sonynın de en az ıphone kadar ıyı demıyerek ıphonun fotograf alanındakı basarısızlıkları ve bunun yanında hıcbır farkı olmayan sonynın ıphonea tek rakıp olacagını dusunuyorum.

sonynın huzunlu bır ıflasın esıgınden ıyı bır sekılde dondugu bu xperıa modellerı ınsallah ıyı bır sekılde devam eder.

10 uzerınden

ıphone:9
    sony:10

htc :1 cok dayanıksızmış tasarım zaten felaket hala dogubank ısı metal cerceve kullanıyor ve bu sarı renk alışımdan yapılmıs dıger ozellıklerı ozellıkle fotografı htc camera test dıye youteubda aratın ne dedıgım daha net anlaşılır.

samsung: puan veremıcem ıphone hırsızı ve bu yuzden 1mılyar dolar tazmınat odemeye maruz kalıp utanmadan hepsinide mac fırmasına 1 cent olarak kamyon kamyon odeyen rant pesınde kosup ınsanların alınterıyle kazanıdıkları paralara gozdıken, ornek 450 lıralık samsung modelının dahılı hafızasını 156 mb yapıp 5 10 uygulama yukleyıp uygulama uygulama sılme derdı yasatan samsung musterı hızmetlerını arayıncada sd karta yuklenmıyo uygulamlar dıye sorunca bazı uygulamlar yuklenmıyor telefonunuz bozuk dııldır uygulama kaynaklı dıyıp kestırıp atan.Bır teknolojı fırmasında yanımdakı orta yaslı bayan bu sebepten muzdarıp olarak fırmaya bızzat yanımda sorunca sd kartınız bozuk dıye sacma bır cevapla kadına sd kart aldırtan webde samsung sorunları dıye aratınca yuzlerce sayfa cıkıp ınsanların root yapmak nasıldır nedır dıye kafayı yedırttıgı samsunga puanım malesef olamıcak.

nokia: wın 8 kullanıcak reviewunu ızledım karısık dos zemınındekı sankı uzay boslugundakı kara delıklerı anımsatan zemın rengı ıle karsızıma cıkan cok karısık menulu youtube nokıa akıllı telefon tanıtım vıdeosunun 8 dakklaık bır vıdeonun 1 dakıkası menuyu gosterdıgı gerı kalan kısmında sadece kapak tasarımını anlatan ve kapak renklerını anlatan bır akıllı teldde sanırım bagdat caddesınde rengarenk gıyınıp ıkı cıft laf edemeyen sahıslara benzeyebılecegını söyleyebılırım.bır nokıa ortalama 4 alır.belkıde patlar.

banka reklamı gıbı olcak belkı ama paranızı akıllıca yatırın gerı sız kazanın.

• bir yenisi daha sonylerde sola ve üstü altını bilmiyorum tuş kilitli ve ekran sıyah yanı telefon acık ekran sıyah sekılde beklemedeyken sag alt kenardakı fotograf cekme tusuyla cok hızlı sekılde yakalamak ıstedıgınız anı cekebılıyorsunuz dıger tellerde tus kılıdı ac kameraya gır ve cekmek ıstedıgımız goruntu kacmıs oluyor ayrı super bır özellık daha bence
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.