Bildirim
Sony Xperia Sola mı Ace 2 mi?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ace 2 al ve evet solanın sar değeri yüksek -
Aşağıdaki linkte karşılaştırılmış telefonlar, Ace 2 almaya karar vermiş arkadaş fakat ben MM'da 2 telefonuda da yanyana koyduğumda Kesinlikle Sola dedim ve çaktım indirimde. 2'sini de denemeden kararını vermemelisin.quote:
Orijinalden alıntı: Holy Templar
ace 2 al ve evet solanın sar değeri yüksek
http://www.****.com/karsilastirmalar/galaxy-ace-2-mi-xperia-sola-mi-detayli-inceleme-705348.html ****= m a x i c e p
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rion. -- 12 Ekim 2012; 19:08:22 >
-
Bende iki telefon arasındayımquote:
Orijinalden alıntı: rion.
Aşağıdaki linkte karşılaştırılmış telefonlar, Ace 2 almaya karar vermiş arkadaş fakat ben MM'da 2 telefonuda da yanyana koyduğumda Kesinlikle Sola dedim ve çaktım indirimde. 2'sini de denemeden kararını vermemelisin.
http://www.****.com/karsilastirmalar/galaxy-ace-2-mi-xperia-sola-mi-detayli-inceleme-705348.html ****= m a x i c e p
Alıntıları Göster
-
Ace 2 alın. -
Xperia sola alınquote:
Orijinalden alıntı: ksk_kaan
Ace 2 alın. -
solayı görsen vazgeçersin hemenquote:
Orijinalden alıntı: Biyolog Chaegirab
Xperia sola alın
Alıntıları Göster -
ace 2 ana konu kilitli galiba buradan devam ediyorum e postayı kapatamadım nereden kapanır acaba birde fotoları sd ye nasıl atarız.quote:
Orijinalden alıntı: inexo
solayı görsen vazgeçersin hemen
Alıntıları Göster -
Xperia solaquote:
Orijinalden alıntı: clio 1.2 16 v
ace 2 ana konu kilitli galiba buradan devam ediyorum e postayı kapatamadım nereden kapanır acaba birde fotoları sd ye nasıl atarız.
Alıntıları Göster -
Ace 2 tabiki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: clio 1.2 16 v
ace 2 ana konu kilitli galiba buradan devam ediyorum e postayı kapatamadım nereden kapanır acaba birde fotoları sd ye nasıl atarız.
O konu 2-3 güne kapanır, en geç ve geçmiş olsun özellikle konu sahibine... -
Samsung Galaxy Ace 2 ya da Sony Xperia Sola alınır, tavsiyem Samsung Galaxy Ace 2'den yanadır. -
quote:
Orijinalden alıntı: TÜRK Aygırı
Samsung Galaxy Ace 2 ya da Sony Xperia Sola alınır, tavsiyem Samsung Galaxy Ace 2'den yanadır.
hocam bende ace 2 var telefon tavsiye istemiyorum e posta yı açtım ama nereden kapatacağım.birde çektiğim fotoları sd karta nasıl yükleyeceğim bi yardımcı olursanız.teşekkürederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clio 1.2 16 v -- 20 Ekim 2012; 0:14:52 > -
Ace 2 al hocam.quote:
Orijinalden alıntı: clio 1.2 16 vquote:
Orijinalden alıntı: TÜRK Aygırı
Samsung Galaxy Ace 2 ya da Sony Xperia Sola alınır, tavsiyem Samsung Galaxy Ace 2'den yanadır.
hocam bende ace 2 var telefon tavsiye istemiyorum e posta yı açtım ama nereden kapatacağım.birde çektiğim fotoları sd karta nasıl yükleyeceğim bi yardımcı olursanız.teşekkürederim.
Alıntıları Göster -
Ace 2.quote:
Orijinalden alıntı: muratal
Ace 2 al hocam.
Alıntıları Göster -
Sola tabii ki , ace 2 bildigin cöp
s3 mini geliiyor ace 2 den daha ıyı gorunuyor.. bekleyın derımquote:
Orijinalden alıntı: Hirotaro
Sola tabii ki , ace 2 bildigin cöp -
Ace 2 nin ekranı bildiğin çöp,solanın yanına yaklaşamaz
quote:
Orijinalden alıntı: kl_emre_1905
neden ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Sessiz@Saglıkcı
quote:
Orijinalden alıntı: kl_emre_1905
neden ?
Ppi değeri düşük ve soluk ekranı var ace 2 nin.Gidin bir teknoloji mağazasında inceleyin 2 cihazıda farkı anlarsınız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- asker telefonu internetli
- samsung türkiye garantili ne demek
- global telefon ne demek
- eminönü doğubank telefon fiyatları
- telefonun hangi ülkeye ait olduğunu nasıl anlarız
- secure folder nedir
- xiaomi whatsapp sorunu
- telefon tavsiyesi 2024
- telegramda video izleme
- device health services nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X