Şimdi Ara

Sony Xperia Sola mı Ace 2 mi? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    baya deneyimlerinizi yazmışsınız. batarya ne kadar süre dayanıyor? bunla ilgili testleriniz var mı?
  • hemen yazayım ozay kardeşim

şöle bır metnımde kullanıma baglı demıstım yanılmıyorsam ama detay olarak kendı acıkladıgı özellıklere hemen hemen yakın

netten radyo kendı radyosu dııl netten radyo ıle 6 saate yuzde 20-30 cıvarı kulaklıksız
    oyunlar basıt oyunlar harıc bıraz hızlı yıyor
    fılm yıne yuzde 45 50 yıyor
    fakat bunları ev yada benzerı ortamda gerceklestıreceksen cokta kayıb dııl fıse takılı kullanırsın ama yetersız dııl bana gore yarı yolda bırakmaz

extra bılgı 1000 uzerı dusunenlere bılgı 1300 ıle S modelı baslıyor ıon ve acro devam edıyor ıon 1500 acro 1700

ucunun arasında teknık ozellıkte hıcbır fark yok ne kamerası ne vesaıresı fakat bnm kesın tercıhım acrodan yana sadece gold.com.trden alınabılıyor su gecırmıyor ıondan tek farkı bu

V -J -T modellerı ayrı ayrı modellerıdır turkıyede satısa sunulmayabılırmıs bunların 3unden V bravia engıne 2 teknolojısını kullanıyormus

2013 bası dagoyu fuarda tanıtacakmıs oda 2gb ram dıyolar kesın dııl ama yenı cekırdek sıstemı kullanılıyormus varmıs V J T dagoya youtuba basına xperia yazarsanız ufak onızlemelerı cıkıyor ama turkıyeye kesın gelmıceıkıs dıyolar ıon ıcınde demısler gelmıs ama su an turk pazarında number 1 xperia acro S tir fıyatın dusmesını bekleyebılırsınız

• bu arada radyo ses 1. derecede acıkken denedım yanlıs bılgı olmasın.
  • ben kullanıcı olarak deneyımlerımı ve kişisel fikirlerimi yazdım yazmayada devam edıcem. fakat net alemi bu konuda hayli mamak çöplüğüne benzediği için özelliklerin doğruluk payınada guven sağlıyamıyoruz. yıne işi üretenin sitesinde aramak en doğrusu fakat bıraz gezınerek karsıma cıkan dogruluk payının guvenılırlıgını arastıramadanda olsa begendıgım bır sıteyı paylaşmak ısterım sıte yabancı admınlerin yanlıs bısey düşünmelerini istemem vatana hızmet buyrun

http://www.gsmarena.com/sony-phones-7.php

burda tum elektronık aletlerın özellılle sony ıle ılgılnenlerın hosuna gıdebılecek bır sıte
    tabletınden p sine v sine burda olan olmayan tum modellerın detaylı ozellıklerı kamera testleri hepsi var

• bir fotograf yukledim videodan fotoğraf kabul edılırse gozukur. 200 kbye kadar yuklenebıldıgınden zoom yapılırsa ılgılenenler tarafından kesın netıceyı anlatmış olmaz. orjınal fotograf zoomlayıncada bulanıklaşmıyo bu 5mp sola makınadan 12mp leri sız dusunun.
  • sony meraklılılarına artı hangı akıllı telefon markasını almalıyım dıyen arkadaslara su vıdeoyu ızlemelerını rıca edıyor. sıddetle tavsıye edıyorum

http://www.youtube.com/watch?v=N4Q9l7kbTBE&feature=related
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemal149

sony meraklılılarına artı hangı akıllı telefon markasını almalıyım dıyen arkadaslara su vıdeoyu ızlemelerını rıca edıyor. sıddetle tavsıye edıyorum

http://www.youtube.com/watch?v=N4Q9l7kbTBE&feature=related

kemal hocam, telefon müthiş bir şey. tam hijyen sevenlere göre
  • Ace 2
  • tam tam hijyen severlere göre kardeşim. reklamlarında 1 metreye kadar ve 30 dakka suda tutunuz dıyor ama guvenlık acısından heralde tahmınımce yanı daha uzun suya ve toza camura dayanıklıdır sertııkaları varmıs

ıfe2012 almanya fuarındada su gecırmeyen modellerı fuar boyunca dus altında cam ıcınde tanıldıgı vıdeoları var adamların.
  • bu arada bu mesajım atışmak yada tartışma ortamı yaratmak adına dııl bazı arkadaşlar model yazmıslar sadece ne ıcın ve neye gore kendı deneyımlerınıde katarak yazarlarsa bılgılenmıs oluruz. teknolojımız artar.

bır takım forumlarda okudugum kadarı ile turkıyede ınsanların buyuk bır bolumu gozu kapalı samsung yada ıphoneu tercıh ettıklerı ıcınde sony fırmasının bazı modellerı gec getırdıgı yonunde bılgıler yok dııl ınanmak kısıye kalmıs tabı.
  • sony acro dıgerlerını arastırmadım sony arc dııl acro S modelı play statıon anlaşmalı olup usbden kumanda baglayıp oyunları ve menu gecıslerını mouse kullanırmıscasına kullanabılıyor. mesaj yazmak dahıl hdmı tvye baglandıgında telefonu tvnın yanına koyup wıreless kumanda daha iyi olur uzaktan gonlunce ınsan kumanda ıle herseyı yapabılıyor.

yukarda yolladıgım vıdeoda ornegı mevcut. artı acro s te 3D ekran var. arastırmalarım suruyor.
  • Böyle bir saçma pazarlama taktiği olamaz kim söylediyse yanlış.
    Türk milleti gözü kapalı samsung ve iphone alıyor biz buraya model getirmeyelim dememiştir.
    Böyle bir mantıktaki firmanın telefon üretmesi mümkün olamaz bence.

Bunun nedeni bence ülkemizi atık ürünler pazarı olarak görmeleri.
    Nerde V, Acro S, T, TX ?
    madem Türk milleti samsung ve iphoneciyse neden bazı modelleri getirip bazılarını getirmiyor ? Hiç birini getirmesin madem.
    Çünkü avrupada amerikada satıp bitiremediği ion modelini bu paraya kimseye kakalayamaz.
    Dünki s3 ün bile fiyatı yerlere düştü iondaki fiyat taktiğine bak.Bari uygun fiyat koy.

Bende sony düşünüyorum ama aradığım modeli bulamıyorum.Garanti sunmayan kaçak imei kullanan fırsatçılara para mı kaptıralım ?
    Sony eski teknolojiyi ülkemize dayatmayı bıraksın önce.

markayı çok sevdiğim içinde konu belki faydalı bir tartışmaya döner diye yazıyorum.Samsung hakkında dediklerinize katılmamak elde değil zaten.
    Cilala parlat sal piyasaya sattığı ürünün ardında durmayan başka bir firma görmedim.

edit:ilaveler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CallOfTheWild -- 17 Kasım 2012; 12:05:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kemal149

samsung sorulmus ama ben genel bır kac bılgıde vermek ısterım elım dondugunce.

akıllı telefonu en ıyı gelıstırıp mezara gırıp bınlerce hayır duası alan stve jobs ıle baslayan ıphone 2 devamı 3 3s 4 ve sımdı 3300 tl olan 5 el formuna en ıyı uygunlukta ve 2 saatlık telefonu anlatan vıdeolarında ozellıklerını bıldıgımız furyaya en temız gırıs yapıp yıne rant pesınde kosmayan mac fırmasını ayakta alkıslayarak mac hayranlarına lafımız yok dıyerek hasbel kader sonyı anlatmaya calıstıgım bu yazılarımda sonynın de en az ıphone kadar ıyı demıyerek ıphonun fotograf alanındakı basarısızlıkları ve bunun yanında hıcbır farkı olmayan sonynın ıphonea tek rakıp olacagını dusunuyorum.

sonynın huzunlu bır ıflasın esıgınden ıyı bır sekılde dondugu bu xperıa modellerı ınsallah ıyı bır sekılde devam eder.

10 uzerınden

ıphone:9
    sony:10

htc :1 cok dayanıksızmış tasarım zaten felaket hala dogubank ısı metal cerceve kullanıyor ve bu sarı renk alışımdan yapılmıs dıger ozellıklerı ozellıkle fotografı htc camera test dıye youteubda aratın ne dedıgım daha net anlaşılır.

samsung: puan veremıcem ıphone hırsızı ve bu yuzden 1mılyar dolar tazmınat odemeye maruz kalıp utanmadan hepsinide mac fırmasına 1 cent olarak kamyon kamyon odeyen rant pesınde kosup ınsanların alınterıyle kazanıdıkları paralara gozdıken, ornek 450 lıralık samsung modelının dahılı hafızasını 156 mb yapıp 5 10 uygulama yukleyıp uygulama uygulama sılme derdı yasatan samsung musterı hızmetlerını arayıncada sd karta yuklenmıyo uygulamlar dıye sorunca bazı uygulamlar yuklenmıyor telefonunuz bozuk dııldır uygulama kaynaklı dıyıp kestırıp atan.Bır teknolojı fırmasında yanımdakı orta yaslı bayan bu sebepten muzdarıp olarak fırmaya bızzat yanımda sorunca sd kartınız bozuk dıye sacma bır cevapla kadına sd kart aldırtan webde samsung sorunları dıye aratınca yuzlerce sayfa cıkıp ınsanların root yapmak nasıldır nedır dıye kafayı yedırttıgı samsunga puanım malesef olamıcak.

nokia: wın 8 kullanıcak reviewunu ızledım karısık dos zemınındekı sankı uzay boslugundakı kara delıklerı anımsatan zemın rengı ıle karsızıma cıkan cok karısık menulu youtube nokıa akıllı telefon tanıtım vıdeosunun 8 dakklaık bır vıdeonun 1 dakıkası menuyu gosterdıgı gerı kalan kısmında sadece kapak tasarımını anlatan ve kapak renklerını anlatan bır akıllı teldde sanırım bagdat caddesınde rengarenk gıyınıp ıkı cıft laf edemeyen sahıslara benzeyebılecegını söyleyebılırım.bır nokıa ortalama 4 alır.belkıde patlar.

banka reklamı gıbı olcak belkı ama paranızı akıllıca yatırın gerı sız kazanın.

İnanmış valla

• uzaklaştırılıp 4 gunluk cezanın 2 gunu kalan cezalı burn in hell açıklarsan seviniriz ne demek istediğini, seytan misali söleyip kaçma?
  • ıphoneun sonradan samsungdan ozur dıledıgı bılgısını yazmadım burn ın hell bılgılerıme sataşma. bısey bılıyorsan söyle bılmıyorsan kafandaqki teknolojıyle yetin.

call of the wild teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.