Şimdi Ara

Sony Xperia Sola mı? Sony Ericsson Xperia Arc S mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu iki telefon arasında sıkıştım kaldım...sola yeni bir telefon yorumları sınırlı..arc s te ısınma problemi var ve tek çekirdek işlemci düşündürücü..biri 900 diğeri bugun için hb de 1.050 tl...arc s bu kadar düşmüşken kaçırmasam mı..sola çift çekirdek performans olarak arc dan fazla ise o daha mantıklı ve ucuz...her iki telefon kullanıcılarından yardım istiyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: Nybras

bu iki telefon arasında sıkıştım kaldım...sola yeni bir telefon yorumları sınırlı..arc s te ısınma problemi var ve tek çekirdek işlemci düşündürücü..biri 900 diğeri bugun için hb de 1.050 tl...arc s bu kadar düşmüşken kaçırmasam mı..sola çift çekirdek performans olarak arc dan fazla ise o daha mantıklı ve ucuz...her iki telefon kullanıcılarından yardım istiyorum..

kardeş ısınma genel sorun sony de az da olsa genel de hep var cift tek olayına gelınce aralarında barız hız farkı yok kı arc s 1,4 gayet iyı .
    erkran farkları var bırı büyük biri küçük. eski bir arc kullanıcı olarak ben arc derdım herşeyi ıle full karizma bence işlemcıde gfayet iyi s için.bence arc s
  • herkes tutturmuş 512 ram alma alıcaksan 1 gb al...bende istiyorum öyle alayım ama bi telefona bin tl üstü bayılmak biraz saçma geliyor..ama o parayı veren onuda verir mantıgı var..cokmu önemlidir bu ram?ben çalışan insanım çok fazla oynayamam ama tabiki oyun oynanacak o telefonda..bazıları diyor aradaki farkı anlamazsın bazıları diyor 512 alırsan pişman olursun..ram işi bütün işleri bozuyor
  • Aralarında dahili hafıza farkı var solanın 8 gb, arc s 1 gb. Bir şey sormak istiyorum arc s kullananlar dahili hafıza sorununu nasıl çözüyorlar? Hafıza kartına taşınamayan uygulamalar dahili hafızada yer kaplayınca telefonun hızını etkilemiyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beşiktaşlı emre -- 27 Temmuz 2012; 16:50:00 >
  • bence sola

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben sola aldım kullanıyorum iki gündür.
    Genel olarak memnunum.
    Tek derdim yeni telefon olduğu için az kullanıcısı var, sorunlara netten henüz cevap bulamıyorum.

Andoid versiyonunu update edemedim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sony Xperia 3 Işık Sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.