Şimdi Ara

Sony Xperia SP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sony Xperia SP
    4.6-inç 720p ekran alüminyum çerçeve ve özelleştirilebilir şeffaf bar

1.7GHz çift çekirdekli işlemci ve Adreno 320 grafik kartı ile, bir MSM8960T Qualcomm Snapdragon yonga seti ile gelecek. Cep telefonu 1GB RAM, dahili depolama 8GB (uygulamalar ve medya için 5.5GB) ve microSD hafıza kartı desteğine sahip olacak.

Bu 720 x 1280 piksel çözünürlükte 4.6 inç ekrana sahip olacak. Corning Gorilla Glass ekrana sahip. Kamera full hd resim ve kamera kaydı yapabilen HDR yeteneğine sahip bir 8MP Exmor RS .

Sensör desteği bir ivme, yakınlık sensörü, ortam ışığı sensörü ve jiroskop . Diğer özellikler NFC, PlayStation Sertifikalı, MICROSIM, MHL ve Bluetooth 4.0 bulunmaktadır.

Xperia SP 2370mAh tipik kapasitesi (2300mAh minimum) 10 saat 3G konuşma süresi 25 dakika yeteneğine sahip dahili pili vardır. Sony Xperia SP (C5303) ve Avrupa / Asya LTE sürümü LTE Gruplar 1, 3, 5, 7, 8, 20 destekleyecektir. Xperia SP (C5306) ve ABD versiyonu LTE Gruplar I, 2, 4, 5 destekler.

Xperia SP 130.6 x 67.1 x 9.98 mm boyutlarında ve 155 gram ağırlığında. Cep telefonu (Siyah, Kırmızı ve Beyaz Gümüş) üç renk Android 4.1.2 Jelly Bean ile başlatacak. Çıkış tarihi açısından, Sony Xperia SP Q2 2013 (İngiltere dahil) genel olarak kullanılabilir olacağını söylüyor.

• merhaba,birşey sormak istiyorum.Daha önce hiç akıllı telefon deneyimim yok.Gereksinim duymuyordum ama bu ara bir telefon merakı sardı.Biraz araştırdım bu xperia sp çıktıgında almak istiyorum.Şarjı z ye göre daha fazla gidiyormuş sanıyorum.Sormak istedigim günlük kullanımda xperia z ile sp arasındaki fark kolayca anlaşılırmı?4 çekirdek olmaması ne gibi bir dezantaj olur? Şu telefon teknolojisini hiç takip etmedim yardımlarınızı bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilodemir

Sony Xperia SP

Sony Xperia SP
    4.6-inç 720p ekran alüminyum çerçeve ve özelleştirilebilir şeffaf bar

1.7GHz çift çekirdekli işlemci ve Adreno 320 grafik kartı ile, bir MSM8960T Qualcomm Snapdragon yonga seti ile gelecek. Cep telefonu 1GB RAM, dahili depolama 8GB (uygulamalar ve medya için 5.5GB) ve microSD hafıza kartı desteğine sahip olacak.

Bu 720 x 1280 piksel çözünürlükte 4.6 inç ekrana sahip olacak. Corning Gorilla Glass ekrana sahip. Kamera full hd resim ve kamera kaydı yapabilen HDR yeteneğine sahip bir 8MP Exmor RS .

Sensör desteği bir ivme, yakınlık sensörü, ortam ışığı sensörü ve jiroskop . Diğer özellikler NFC, PlayStation Sertifikalı, MICROSIM, MHL ve Bluetooth 4.0 bulunmaktadır.

Xperia SP 2370mAh tipik kapasitesi (2300mAh minimum) 10 saat 3G konuşma süresi 25 dakika yeteneğine sahip dahili pili vardır. Sony Xperia SP (C5303) ve Avrupa / Asya LTE sürümü LTE Gruplar 1, 3, 5, 7, 8, 20 destekleyecektir. Xperia SP (C5306) ve ABD versiyonu LTE Gruplar I, 2, 4, 5 destekler.

Xperia SP 130.6 x 67.1 x 9.98 mm boyutlarında ve 155 gram ağırlığında. Cep telefonu (Siyah, Kırmızı ve Beyaz Gümüş) üç renk Android 4.1.2 Jelly Bean ile başlatacak. Çıkış tarihi açısından, Sony Xperia SP Q2 2013 (İngiltere dahil) genel olarak kullanılabilir olacağını söylüyor.

Acaba bu kadar dar acıdan bakınca renkler bu kadar doygun duruyormu? Benim için önemi yok ama merak ettim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sony Xperia X Compact
    9 yıl önce açıldı
    Satılık Sony xperia pro
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.