Şimdi Ara

Sony Xperia SP {1.7Ghz-Dual Core|4.6'' HD BE2|8MP Exmor RS|1GB RAM} (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.940
Cevap
49
Favori
277.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1000-1200 TL aralığında cidden iyi satar. Ancak malum, Sony'nin Türkiye'deki en büyük engeli ne Apple, ne Samsung; yine kendisi.

Sony zahmet edip de bu telefonu Türkiye'de satışa sunana kadar Iphone 8, Galaxy s12 filan çıkar piyasaya.

Bu arada ilk incelemelerinde zayıf noktasının kamerası olduğu vurgulanmış.

Aşağıdaki örneklere detaylı göz attım da, Sony, Xperia Ray zamanlarındaki 8mp'lik kamerasına dönüş yapmış gibi.

http://www.flickr.com/photos/88189322@N05/sets/72157633179013239/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erikponti -- 10 Nisan 2013; 23:25:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: erikponti

1000-1200 TL aralığında cidden iyi satar. Ancak malum, Sony'nin Türkiye'deki en büyük engeli ne Apple, ne Samsung; yine kendisi.

Sony zahmet edip de bu telefonu Türkiye'de satışa sunana kadar Iphone 8, Galaxy s12 filan çıkar piyasaya.

Aşağıdaki örneklere detaylı göz attım da, Sony, Xperia Ray zamanlarındaki 8mp'lik kamerasına dönüş yapmış gibi.

Sony de bir tarafı eksik bırakmasa olmaz

İncelemede bşak hangi yönlerinden bahsediyor. Ses kalitesi ve yüksekliği, pili vb için neler diyor ?

• quote:

Orijinalden alıntı: NS_85

quote:

1000-1200 TL aralığında cidden iyi satar. Ancak malum, Sony'nin Türkiye'deki en büyük engeli ne Apple, ne Samsung; yine kendisi.

İncelemede bşak hangi yönlerinden bahsediyor. Ses kalitesi ve yüksekliği, pili vb için neler diyor ?

Pili için standart diyor; adamın incelemesinin yarısını telefonun alt kısmındaki ışıklı kısımla alakalı fikirleri işgal ediyor ancak bu ışık oyunları pil tüketimine nasıl yansıyor onu belirtmemiş mesela.
    Ancak ses kalitesi ve yüksekliğini her şekilde övüyor. Özellikle telefonun arkasındaki hoperlörün çok kuvvetli ve temiz ses verdiğini, hatta kendisini şaşırtacak derecede iyi olduğunu filan söylemiş. Walkman uygulaması için zaten android dünyasının en iyisi diyor birçoğumuz gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erikponti -- 11 Nisan 2013; 18:44:17 >

• fotoğrafların orjinal boyutlarına baktım normal ışıkta bile iyi olduğu söylenemez. hakikaten bir şey yaparken bir şey batırmak buna derim ben. s de kullandığın kamerayı buna koysan 100 tl pahalıya sat yıkarsın piyasayı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gekren

fotoğrafların orjinal boyutlarına baktım normal ışıkta bile iyi olduğu söylenemez. hakikaten bir şey yaparken bir şey batırmak buna derim ben. s de kullandığın kamerayı buna koysan 100 tl pahalıya sat yıkarsın piyasayı.

Aynen katılıyorum. Yani yılladır Sony kullanıyorum ancak adamlar alfabenin her harfine model çıkarmak yerine şöyle adam akıllı bir telefon yapmayı bir türlü beceremediler.
    Sonra niye Galaxy S3 yok satıyor olay oluyor. Yani, plastik, tipsiz, ikinci eli ölü filan ama şu an bir telefona en fazla 1000TL harcayacabiliyorsan adam sana alternatif bırakmıyor.

Her zaman söylüyorum, Sony'nin en büyük engeli yine Sony.

• quote:

quote:

quote:

Pili için standart diyor; adamın incelemesinin yarısını telefonun alt kısmındaki ışıklı kısımla alakalı fikirleri işgal ediyor ancak bu ışık oyunları pil tüketimine nasıl yansıyor onu belirtmemiş mesela.
    Ancak ses kalitesi ve yüksekliğini her şekilde övüyor. Özellikle telefonun arkasındaki hoperlörün çok kuvvetli ve temiz ses verdiğini, hatta kendisini şaşırtacak derecede iyi olduğunu filan söylemiş. Walkman uygulaması için zaten android dünyasının en iyisi diyor birçoğumuz gibi.

Sony tanıtım videosunda alttaki ışıkların çok az pil tükettiğini söylüyordu. Adam pil testini LTE şebekesi üzerinden yapmış, verdiği değerler bizim işimize pek yaramıyor. Pili mah olarak yüksek bir değerde, performans olarak standarttan öte olması gerek.

• Bu cihaz 64 gb lik hafıza kartını destekler mi arkadaşlar? Hatırlarsanız Xperia Z modelinde de max. 32 gb deniliyordu fakat 64 ü rahat kaldırabiliyor.. Var mıdır bunda da öyle bir şey?

Edit:https://www.youtube.com/watch?v=qLYqYbyXJi4 64 gb destekliyormuş arkadaşlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TxsMelih -- 12 Nisan 2013; 20:56:03 >
  • XPERİA SP Tasarımcıları
    “Her şeye, ürün geliştiricileri ve mühendislerle kağıttan bir maketi paylaşarak başladık. Çoğu bize bunu yapmanın gerçekten mümkün olup olmadığını sordu. Ne mutlu ki, hepimizin sahip olduğu hayal gücü ve onlarca yılın mühendislik uzmanlığı sayesinde, aklımızdakini gerçekleştirebildik.”
    – Jessie Zhao, Sony Mobile’da tasarımcı

“Metal dış yüzeyin yapısında ko-enjeksiyon kalıplama teknolojisi kullanıldı; bu da bütünlük taşıyan, sağlam bir gövde elde etmemize olanak sağladı.”
    – Toshihide Umeda, Sony Mobile’da tasarımcı

Sony Xperia SP {1.7Ghz-Dual Core|4.6'' HD BE2|8MP Exmor RS|1GB RAM}

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technotronic -- 13 Nisan 2013; 13:18:45 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sony tanıtım videosunda alttaki ışıkların çok az pil tükettiğini söylüyordu. Adam pil testini LTE şebekesi üzerinden yapmış, verdiği değerler bizim işimize pek yaramıyor. Pili mah olarak yüksek bir değerde, performans olarak standarttan öte olması gerek.

Bence SP rahat iki günü çıkarır o donanım ve pil ile.
    Kamera olarak da One X+ ayarındadır diye düşünüyorum.

• Z'den daha çok tutacak gibi duruyor. Belki çoğu kişi için eksi değil ama tasarımdaki bana göre tek eksi hoparlörün konumu.

Böyle olacağı yerde S'de olduğu gibi simetrik bir çizgide olsaydı keşke.

Dediğim gibi çoğu kişin için bir eksi değil sanırım simetri takıntımdan dolayı.

• Adam gibi kamerası ve ses kalitesi olan, bunun ikisini tek bir cihazda birleştiren bir android telefon üretmeni istiyoruz senden Sony. Adreno 999, 20 çekirdekte ya da 4k çözünürlükte gözümüz yok. Tasarım işini gönül rahatlığıyla sana bıraktık zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • umarım fiyat olarak ülkemizde hayal kırıklığı yaratmaz.
  • Kamerası iyi değil mi şimdi bunun inanmak içimden gelmiyor sony ve kötü kamera
  • quote:

Orijinalden alıntı: InDark

Kamerası iyi değil mi şimdi bunun inanmak içimden gelmiyor sony ve kötü kamera

Kamerası diğer markaların ürünlerine göre yine bi nebze iyidir fakat 2011-2012 Sony cihazlar ile fark yok iyiye gideceği yerde bi adım geriye gitmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThE LoSt -- 14 Nisan 2013; 12:04:01 >
  • 3.2 mpden daha fazlasını kullanmadığım için 8mp beni fazlasıyla tatmin eder,ama xperia s,ion kullanan biri içi kötü galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: tnevel92

3.2 mpden daha fazlasını kullanmadığım için 8mp beni fazlasıyla tatmin eder,ama xperia s,ion kullanan biri içi kötü galiba

Ben s kullanıyorum kamera işi düşündürüyor beni

• daha piyâasaya cikmadi telefon .kamerasi icin konusmak erken

• quote:

Orijinalden alıntı: gekren

quote:

3.2 mpden daha fazlasını kullanmadığım için 8mp beni fazlasıyla tatmin eder,ama xperia s,ion kullanan biri içi kötü galiba

Ben s kullanıyorum kamera işi düşündürüyor beni

xperia s- in sensorü exmor r,spnin ki ise rs.mp sayısı düşük olabilir ama ben pekte zannetmiyorum çok kötü olduğunu.gidipte böyle telefona önceki modellerin kameralarından daha kötü kamera koymak hiçte mantıklı değil.bekleyip görmek lazım.
  • Sony Xperia SP Amazon Almanya sitesinde 419€dan ön siparişe çıktı.
  • quote:

Sony Xperia SP Amazon Almanya sitesinde 419€dan ön siparişe çıktı.

985TL yapıyor Türk Lirasıyla vergileriyle birlikte 1299-1399TL arası birsey olur.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.