Şimdi Ara

Sony Xperia SP {1.7Ghz-Dual Core|4.6'' HD BE2|8MP Exmor RS|1GB RAM} (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6.940
Cevap
49
Favori
277.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ÇaĞLaR..

quote:

Orijinalden alıntı: tnevel92

Sony Xperia SP Amazon Almanya sitesinde 419€dan ön siparişe çıktı.

985TL yapıyor Türk Lirasıyla vergileriyle birlikte 1299-1399TL arası birsey olur.

beyazı 800tl den ön siparişte.umarım 1200den yukarı olmaz fiyat
  • sarj süresinden çok yüksek beklentim var.pil kapasitesi ve verilen konuşma süresi muhteşem.gsmarena testinde 60 saati devirsin hiç düşünmem alırım.

led şarjı pek etkilemez.zaten istemezseniz de devedışı bırakın.

ses ve kamera zaten iyidir.xperia kamera'da sorun yazılımsal oto-focus sorunuydu.onu da gidermişlerdir.kalite kıyaslaması için 8MP olayına takılmayın.hiçbir telefon yazdığı MP'i vermiyor.pazarlama amaçlı dijital kopyalama ile edinilen değerler.5MP-12MP farketmez.önemli olan lens kalitesi ve gerçek test sonuçları.

boyut olarak da gayet ergonomik.FM radyo da var!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aycibin -- 17 Nisan 2013; 23:49:33 >
  • Bazı testlerde arka kapak ile telefon arasında kalan açıklıklardan bahsedilmiş ve resimlemeler gösterilmiş. Belirgin bir düzeyde aralıklar var ve hiç hoş durmuyor. Kronik bir sorunu olmaz ise kağıt üzerinde tamamen kusursuz bir telefon gibi duruyor
  • kamerasının kötü olacağını zannetmiyorum donanım olarak iyi ama cihazın altındaki led ışık biraz gereksiz olmuş bunu koymayıp ekran boyutunu küçültüp 4" yapsalardı iyi olurdu videolarda nerdeyse xperi z aynı eşşek kadar olmuş bu tip tlf taşımakta dert olur şimdi zaten sony asya telekomla servis olayınıda bitirmiş son durum nedir belli değil kvk gibi firmalarlamı anlaşacak yoksa kendi bünyesindemi bakacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarun -- 18 Nisan 2013; 20:56:55 >
  • SONY MOBILE TÜRKİYE'DEN ALINAN SON BİLGİLERE GÖRE, XPERIA SP VE L MAYIS AYININ SONLARINA DOĞRU ÜLKEMİZDE SATIŞA ÇIKACAK. XPERIA TABLET Z'NİN DE TEMMUZ-AĞUSTOS GİBİ ÜLKEMİZDE OLACAĞI SÖYLENDİ.
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdullahkhan

SONY MOBILE TÜRKİYE'DEN ALINAN SON BİLGİLERE GÖRE, XPERIA SP VE L MAYIS AYININ SONLARINA DOĞRU ÜLKEMİZDE SATIŞA ÇIKACAK. XPERIA TABLET Z'NİN DE TEMMUZ-AĞUSTOS GİBİ ÜLKEMİZDE OLACAĞI SÖYLENDİ.

inşallah öyledir ne kadar çabuk gelirse iyi olur fiyatta iyi olursa çok güzel olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarun

kamerasının kötü olacağını zannetmiyorum donanım olarak iyi ama cihazın altındaki led ışık biraz gereksiz olmuş bunu koymayıp ekran boyutunu küçültüp 4" yapsalardı iyi olurdu videolarda nerdeyse xperi z aynı eşşek kadar olmuş bu tip tlf taşımakta dert olur şimdi zaten sony asya telekomla servis olayınıda bitirmiş son durum nedir belli değil kvk gibi firmalarlamı anlaşacak yoksa kendi bünyesindemi bakacak

Aynen katılıyorum led çok gereksiz. Z yi büyük olduğu için elemiştim. Bakalım beklediğimize değecek mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cengizhkan -- 22 Nisan 2013; 11:24:10 >
  • Bu telefon la nexus 4 arasında kaldım sizce hangisi tatmin eder şuanki. Telefonum Live walkman, müzik benim için önemli ama bi yandan da nexus da 2gb ram var ve stabil telefon Sp yi alsam 1gb ram yeterli olurmu? Kasma donma vb yada biraz beklesem xperia walkman çıkacakmiş sanırım onu mu alsam :D

• buna bakılırsa kamerası gerçekten kötüymüş

http://www.youtube.com/watch?v=AwN_WcBBPaA
  • Arc s ten daha mı kötü şimdi bunun kamerası
  • quote:

Orijinalden alıntı: medieval_t.w

buna bakılırsa kamerası gerçekten kötüymüş

http://www.youtube.com/watch?v=AwN_WcBBPaA

Daha detaylı kaynak görmek lazım. Exmor RS nin Exmor R ye göre daha yeni teknoloji olduğundan daha iyi çekim yapması lazım mantıksal olarak. Koskaca firma daha kötü bir sensör ürettiğini görmemiş olamaz.
  • clove unboxing videosu yapmış xperia sp için, yani yakında Türkiye'ye de gelecektir cihaz.
  • Umarım en kısa sürede gelir yoksa Samsung S3 alacağım.
  • gel artık sp
  • şimdi 5" full HD 1080p modele 2330 MAh pil koyup (XZ)
    4,6" bir 720p modele 2370 MAh pil koymak? (SP)

Şunun mantığını biri açıklasın gerçekten yoksa Sony Müh. kulaklarını çınlatıcam.
    bilmiyorumda bana bu iş sp yi sattırmak için satış stratejisi gibi geliyor.
    yada kullanılan piller kalite/performans olarak farklı.
    z de kullanılan pil daha düşük olmasına rağmen(rakamsal olarak aynı bile olsa) sp ninkinden daha iyide olabilir mi?
  • Güzel strateji. Hangimiz küçükken ışıklı ayakkabı istemedi ki. Aslında bildiğin ayakkabıydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: salvatore18

Bu telefon la nexus 4 arasında kaldım sizce hangisi tatmin eder şuanki. Telefonum Live walkman, müzik benim için önemli ama bi yandan da nexus da 2gb ram var ve stabil telefon Sp yi alsam 1gb ram yeterli olurmu? Kasma donma vb yada biraz beklesem xperia walkman çıkacakmiş sanırım onu mu alsam :D

Xperia Tx kullanıcısı olarak kesinlikle Nexus 4 al derim

• quote:

Orijinalden alıntı: Jem-Jem

quote:

Orijinalden alıntı: salvatore18

Bu telefon la nexus 4 arasında kaldım sizce hangisi tatmin eder şuanki. Telefonum Live walkman, müzik benim için önemli ama bi yandan da nexus da 2gb ram var ve stabil telefon Sp yi alsam 1gb ram yeterli olurmu? Kasma donma vb yada biraz beklesem xperia walkman çıkacakmiş sanırım onu mu alsam :D

Xperia Tx kullanıcısı olarak kesinlikle Nexus 4 al derim

nexus 4 özellikler albenili ama tasarım olarak berbat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: @BJK@

şimdi 5" full HD 1080p modele 2330 MAh pil koyup (XZ)
    4,6" bir 720p modele 2370 MAh pil koymak? (SP)

Şunun mantığını biri açıklasın gerçekten yoksa Sony Müh. kulaklarını çınlatıcam.
    bilmiyorumda bana bu iş sp yi sattırmak için satış stratejisi gibi geliyor.
    yada kullanılan piller kalite/performans olarak farklı.
    z de kullanılan pil daha düşük olmasına rağmen(rakamsal olarak aynı bile olsa) sp ninkinden daha iyide olabilir mi?

kardeşim sp deki led barı görmedin herhalde bence onun için böyle bir batarya kullanmışlardır .
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.