Şimdi Ara

Sony Xperia SP ACİLL YARDIMMM LÜTFENN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR NE YAPMAM GEREKİYOR BİLMİYORUM ANDROİD SİSTEMİ ÇOK ŞARJ YİYOR.SAAT 00:00DA 100 KEN SAAT 8:30DA 59 DU NE YAPAMAM GEREKİYOR AKILLI TELEFONLARI PEK TANIMADIĞIM SÖYLENEBİLİR LÜTFEN BANA YARDIM EDİN.. GÜNCELLEME YAPMADIĞIM İÇİN OLABİLİR Mİ ACABA YAZILIM GÜNCELLEMESİ..

• stamina mod kapalı sanırım açarsan düzelir
  • Güncelleme yaptıktan sonra aşırı sarj yemeye başladı 5 dk nette takılıyorum % 10 sarj yiyor lütfen bi yardım edin kafayı yicem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stamina mod açık zaten sistem güncellemesi bekliyordu 5 gündür yapmıyordum ben o yüzdendir diye düşünüyorum çünkü sistem yiyor şarjı bugün güncelleme yaptım inş. yarın aynı şeyi tekrarlamaz tekrarlarsa telefonu yollayacağım artık
  • Güncelleme yapınca düzeldi telefon allahtan.. batarya mükemmel şuanda :DDD
  • yusuf8190 Y kullanıcısına yanıt
    ben dün %98 deyken akşama kadar kurcaladım fotoğraf çektim 30 dk felan oyun oynadım stamina mod açıkken bitiremedim resmen saat 20.00 de %29 kaldı yattım sabah % 21 di
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramazanucan

ben dün %98 deyken akşama kadar kurcaladım fotoğraf çektim 30 dk felan oyun oynadım stamina mod açıkken bitiremedim resmen saat 20.00 de %29 kaldı yattım sabah % 21 di

Allah Allah tek bende mi sorun var nete girer girmez düşmeye başlıyor. Güncelleme yapmadan önce bi sorun yoktu. Güncelleme bittikten sonra bataryayı çıkarıp takın dedi bende batarya çıkmıyor diye direk telefonu açtım. Bununla alakalı olabilir mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yusuf8190 Y kullanıcısına yanıt
    bence bi format at derim olmazsa bataryası bozuk diye servise verirsin
  • kartal_sfl kullanıcısına yanıt
    sende çektiğin fotolar pc de gözüküyormu ?
  • neyse buldum gerek kalmadı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramazanucan -- 29 Haziran 2013; 15:14:39 >
  • aynı sıkıntı bendede var arka planda hiç şarj gitmiyo ekranı açtığım anda 5 dk da % 5 gidiyor pil kullanımıda fotodaki gibi
  • Bu telefonun bir yerinde pil kaçagı ,sürekli aynı şikayetleri duyuyorum
  • acaba yeni olmasıyla alakalı olabilir mi , daha 3 günlük çünkü zamanla pil oturur mu gelir mi kendine
  • death291 D kullanıcısına yanıt
    bende de aynı sorun vardi 3 günlük telefon diyorun ben güncelleme yapınca telefon kendine geldi turp gibi 5 saat gibi ekran açık kalma süresi var :)) yani güncelleme yap derim aynı hatayı veriyorsa direkt garantiye yollaman lazım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.