Şimdi Ara

Sony xperia SP ile General Mobile Discovery

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İki ürün arasında kaldım sizce hangisi neden ?

• quote:

Orijinalden alıntı: mirat455

İki ürün arasında kaldım sizce hangisi neden ?

kıyaslanması bıle sacma,7 aydır sp kullanıyorum memnunum neden

2370 batarya o ekranda mukemmel gıdıyor,2.gune cıkartıyor,kasa cok saglam samsung yada gmd ıle kıyaslanmaz kac kez dustu kapanmadı bıle,gecen hafta guncelleme aldı ve dahada ıyı oldu,donanımı ıslemcısı ve gpu (xperıa Z dekı gpu var) oyunlarda sıfır sıkıntı,cok şık

gmd ıse dandık marka suan cok satması bırsey gostermez servısı rezalet ve bırcok kronık arızası var,servısı 5 para etmez..

Sony xperia SP ile General Mobile Discovery Sony xperia SP ile General Mobile Discovery Sony xperia SP ile General Mobile Discovery Sony xperia SP ile General Mobile Discovery Sony xperia SP ile General Mobile Discovery Sony xperia SP ile General Mobile Discovery

• bunlarda devamı...

.....

Sony xperia SP ile General Mobile Discovery Sony xperia SP ile General Mobile Discovery Sony xperia SP ile General Mobile Discovery Sony xperia SP ile General Mobile Discovery Sony xperia SP ile General Mobile Discovery Sony xperia SP ile General Mobile Discovery Sony xperia SP ile General Mobile Discovery Sony xperia SP ile General Mobile Discovery

• paran yetiyorsa tabiki xperia sp

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Performans olarak Sp ile kıyas bile edilemez gidiyor. Antutuda iki kat fazla puan alıyor neredeyse

• quote:

Orijinalden alıntı: dancdevil

Performans olarak Sp ile kıyas bile edilemez gidiyor. Antutuda iki kat fazla puan alıyor neredeyse

Hala kıyaslayan var ona ayar oluyorum

• Gmd ile sp kıyaslanamaz bile.

• GMD ile xperia m ile L kıyaslanabilir onları geçer ama bi sp ile yarışamaz tamam 4 çekirdekli cihaz ama performans açısında sp 2 çekirdek olağan üstü işler çıkartıyor puanlarla da bunları görebiliyoruz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.