Şimdi Ara

|SONY Xperia™ SP|| K. KULÜBÜ ||1.7 GHZ 720P HD 8MP da 3264 x 2448 px TFT MHL HDMI DLNA NFC GPS|| (582. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11.800
Cevap
73
Favori
298.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 580581582583584
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • valla hocam bende küçük boyutları seviyorum lakin z5c ram konusunda az bi de batarya kapasitesi daha az geldi.
  • arkadaşlar bi anda telefondan ses gelmemeye başladı. Şöyleki aradığımda sesim karşıya gidiyo ama karşının sesi gelmiyo ama kulaklık veya hoparlöre verdiğimde konuşabiliyorum.Aynı şekilde müzik açtığımda hoparlörden ses gelmiyor kulaklıktan dinliyebiliyorum neden olabilir acaba? Format attım düzelmedi yine ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sefalonely

arkadaşlar bi anda telefondan ses gelmemeye başladı. Şöyleki aradığımda sesim karşıya gidiyo ama karşının sesi gelmiyo ama kulaklık veya hoparlöre verdiğimde konuşabiliyorum.Aynı şekilde müzik açtığımda hoparlörden ses gelmiyor kulaklıktan dinliyebiliyorum neden olabilir acaba? Format attım düzelmedi yine ...

Aynısı benim cihaza da oldu. Ne yaptıysam ses gelmedi. Bende servise yolladim. Cihazın kenarları soyulduğu icin cihaz garanti kapsamında değildir diye bi rapor hazırlayıp geri yollamışlar. Geldiğinde cihazdan ses gelmeye başlamıştı. Anlamadım nasıl oldu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • General Mobile android one bu cihaza göre hızlı mıdır? Bu cihaz cok yavaşladı!

• quote:

Orijinalden alıntı: Kef14

quote:

Orijinalden alıntı: sefalonely

arkadaşlar bi anda telefondan ses gelmemeye başladı. Şöyleki aradığımda sesim karşıya gidiyo ama karşının sesi gelmiyo ama kulaklık veya hoparlöre verdiğimde konuşabiliyorum.Aynı şekilde müzik açtığımda hoparlörden ses gelmiyor kulaklıktan dinliyebiliyorum neden olabilir acaba? Format attım düzelmedi yine ...

Aynısı benim cihaza da oldu. Ne yaptıysam ses gelmedi. Bende servise yolladim. Cihazın kenarları soyulduğu icin cihaz garanti kapsamında değildir diye bi rapor hazırlayıp geri yollamışlar. Geldiğinde cihazdan ses gelmeye başlamıştı. Anlamadım nasıl oldu?

İşin yoksa 1 ay serviste telefon bekle :)

• arkadaşalr önceki yorumlarımda yazmıştım. karşı taraftan ya da müzikten ses gelmemesi olayını ben çözmüştüm geçen sene ya da önceki sene..

kulaklık takıp çıkardığınız zaman bazen telefon bu sorunu yaşıyor ve birkaç defa takıp çıkarmak gerekiyor kulaklığı sonra düzeliyor.

ben kutulayıp kargo bayisine giderken telefon ile gece en son ne yaptığımı düşündüm ve kulaklık taktığım aklıma geldi birkaç defa çıkarıp takınca sesin geri geldiğini gördüm. bu sorun 4.3 ile de düzelmedi hala bazen oluyor. sennheiser kulaklık kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lestet -- 25 Nisan 2016; 1:24:07 >
  • O söylediğiniz durum bendede oluyordu ama bu seferki farklı konuşurken hoparlöre ses verince geliyor kulaklığa verince geliyor ama normal konuşulmuyor aynı şekilde müzik kulaklıktan geliyor ama normal hoparlörden açılmıyor ve garip olarak telefon çalarken melodi seside geliyor kafasına göre takılıyor yani :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar merhaba. avea'da 4.5g ye geçen var mı? sim kartı değiştirdim ama hala lte yazmıyor.
  • Kef14 kullanıcısına yanıt
    Bunu ben de bilmek isterim.
  • turkcell ve vodafone sorunsuz telefon ile 85mbit civarı gördüm her iki hat ile de avea da öyledir muhtemelen lte ye alınca sorunsuzca kullanılıyor..
  • arkadaşlar instagramda video izleyemiyoruz resmen beyaz ekrana dönüyor. var mı çözümünü bilen?
  • durorda D kullanıcısına yanıt
    teli rootlamaktan başka çözümü bulamadık şimdiye kadar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Joe.Joe

SwiqiSettingsService.apk dosyasını gönderebilecek olan var mı?

Valla biriniz gönderse çok makbule geçer, video izleyemiyorum :)

• aliexpres banggood gibi yerlerden batarya alan varmi? yada tavsiye yurt ici batarya olur?

• vampier V kullanıcısına yanıt
    rootlayınca nasıl bi çözüm oluyor acaba instagram için..
  • quote:

quote:

SwiqiSettingsService.apk dosyasını gönderebilecek olan var mı?

Valla biriniz gönderse çok makbule geçer, video izleyemiyorum :)

Beyler hemen hepinizin telefonu rootlu, biriniz gönderin bari şunu

• Şimdi de yeni İnstagram güncellemesi ile Video lar siyah ekranda kalıyor eskiden Video tu ikinci denemede izlerdik ama artık o da olmuyor ilginç valla.

ayrıca bende hala avea yazıyor hattı yeni taşıdım avea ya ama turk telekom yazmıyor ilginç :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lestet -- 13 Mayıs 2016; 2:07:12 >
  • Arkadaşlar benim telefon açılmıyor reset tuşuda çalışmıyor malum garanti süresi de bitti hangi servise gönderebilirim ( teleservice) hariç

• arkadaşlar en stabil rom hangisi cwmde olur fazla ram harcamayan, wifi/mobil bağlantı sorunu olmayan 4g destekli rom hangisi öneride bulunacak arkadaş var mı
  • Bugün irtibari ile resmi cm13 yayımlandı
    https://download.cyanogenmod.org/?device=huashan

• 
Sayfa: önceki 580581582583584
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.