Şimdi Ara

|SONY Xperia™ SP|| K. KULÜBÜ ||1.7 GHZ 720P HD 8MP da 3264 x 2448 px TFT MHL HDMI DLNA NFC GPS|| (584. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.804
Cevap
73
Favori
298.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 582583584585586
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    çalışıyo root lu olsa bile sorun yok ledlerde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Misafir_Terliği

Rom yükleyince ledler aynı şekilde çalışıyor mu?

Müzik ritmine göre yanma çalışmıyor belki ek paketlerle o sağlanabilir diğer şekilde bildirimler çalışıyor özellikle cyangenmod romunda ledlerin özelleştirmeleri güzel hangi renk ne kadar sürede yanıp sönecek 1 tanesi mi 3 tanesi mi yansın şeklinde ayarlar mevcut
  • Merhaba Hocam avalemi sitesinden gamo havalı tüfek aldınız sanırım bi sorun çıktı mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar benim tel rootlu değil. bu pokemon oynu en az android 4.4 istiyor. bizi sp orjinali 4.3 ben root atsam androidi yükseltebilir miyim?
  • vampier V kullanıcısına yanıt
    Hayır sürüm yükselmesi için rom yüklemen lazım
  • rom yüklenince android mi yükseliyor? yoksa sadece arayüzü değiştirip android 4.3 mü kalıyor. benim anladığım kadarı ile android aynı kalıp sadece arayüz değişiyor.
  • rom yükleyince android sürümünü de yükseltip düşürebiliyorsunuz
  • Arkadaşlar root atıcam telefona ilk defa. sırf pokemonu oynamak için :D

şu linkte arkadaş anlatmıs cynogenmod yüklemeyi.http://forum.donanimhaber.com/m_98802496//tm.htm#98802496

verdiği linkler çalışmadığı için flashtoolu sitesinden, burdan dahttps://download.cyanogenmod.org/?device=huashan cm-13.0-20160712-NIGHTLY-huashan.zip bu indirdim.

GApps içinhttp://opengapps.org/ bu siteyi buldum. Ancak hangi tür seçeceğimi bilemedim. yardımcı olursanız sevinirim. root için başka öneri de olabilir

• maximillano1 kullanıcısına yanıt
    Arm 6.0 micro ve ya pico paketlerini seçebilirsiniz.
    Rom işlemleri bootloader klidi açıldıktan sonra yapılacak uyarıyım şimdiden.
  • Arkadaşlar benim telin ana kartı yanmış açılmıyor anakart almayı düşünüyorum ama imei değişme ihtimali var mı bilen arkadaşlar

• flashtoolda böyle hata veriyor.

ERROR - Drivers need to be installed for connected device.
    ERROR - You can find them in the drivers folder of Flashtool.

mavi ışık da 4-5 saniye yandıktan sonra, sony logosu gelip yeşil ışığa dönüyor. ben de driveri yükleyeyim dedim. driver klasöründa " viskan board" xperia sp'ninmiş yükledim , yine aynı hatayı veriyor :(

ne yapacağımı şaşırdım
  • Arkadaşlar bootloader kilidini açmak için sony'nin sitesinde ki yöntemden farklı bir yöntem var mı? SDK ile yapamadım cmd ekranında sıkıntı oldu aşamadım

• Telefonun kasasını değiştiren oldu mu hiç ?
    Benimki baya yıprandı ve Türkiye'deki fiyatlar fazlasıyla uçuk rakamlar.
  • Bataryasını değiştirme yolu yok mu bunun

• Castieello kullanıcısına yanıt
    Garantide değiştiriyorlar ücretini alıp
  • AOSP-RRO'yu deneyebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StartaBafras -- 17 Temmuz 2016; 21:46:50 >
  • Arkadaşlar size iki sorum olucak. Birincisi sim rehberindeki kişileri bir türlü silemiyorum. Tel rehberinden silsem bile yine simde gözüktüğü için Whatsapp gibi uygulamlarda yine karşıma çıkıyor. Bu durumu çözebilen var mı?
    İkinci Sorum ise root ve rom ile alakalı. Bu root olayının play store üzerinden bir uygulama ile yapıldığını duymuştum. O program ile yapan ve memnun kalan var mı? Bi de üstte yazdığınız Aosp-rpoyu kurmam için Yardımcı olabilecek bi kaynak var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Euroleagueefes

Arkadaşlar size iki sorum olucak. Birincisi sim rehberindeki kişileri bir türlü silemiyorum. Tel rehberinden silsem bile yine simde gözüktüğü için Whatsapp gibi uygulamlarda yine karşıma çıkıyor. Bu durumu çözebilen var mı?
    İkinci Sorum ise root ve rom ile alakalı. Bu root olayının play store üzerinden bir uygulama ile yapıldığını duymuştum. O program ile yapan ve memnun kalan var mı? Bi de üstte yazdığınız Aosp-rpoyu kurmam için Yardımcı olabilecek bi kaynak var mı?

Whatsapp içimden kişiyi görüntüle > kişilerde göster de oradan silmeyi dene.Direk rehberden silinmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Castieello

Ram sorunu olanlar için greenify programını öneririm.Whatsapp'ı programa eklemeyin yoksa whatsapp kafayı yiyor

Sen varya sen bitanesin hayatımı kurtardın
  • quote:

Orijinalden alıntı: pixelist

quote:

Orijinalden alıntı: Castieello

Ram sorunu olanlar için greenify programını öneririm.Whatsapp'ı programa eklemeyin yoksa whatsapp kafayı yiyor

Sen varya sen bitanesin hayatımı kurtardın

Sen o programı nasıl aradan kaçırdın.Sürekli konuşuldu bu konuda.Daha iyisi yok bence diğerlerine göre yaptığı iş daha mantıklı

• 
Sayfa: önceki 582583584585586
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.