Şimdi Ara

|SONY Xperia™ SP|| K. KULÜBÜ ||1.7 GHZ 720P HD 8MP da 3264 x 2448 px TFT MHL HDMI DLNA NFC GPS|| (583. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.804
Cevap
73
Favori
298.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 581582583584585
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Perioisis P kullanıcısına yanıt
    Yorumlarınızı bekliyoruz hocam bende güncelleme yapsammı diye kararsız kaldım xda da kötü yorum görmedim ama temiz kurulum yerine güncelleme olarak yaparsam sorun çıkrmı diye endişeleniyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cm 12.1 kullanıp 13 yüklemek isteyenler kesinlikle güncelleme yapmasın temiz kurulum yapsın güncelleme yaptım gapps paketini yükledim kurulum sihirbazı durduruldu hatası verdi şuan telefon ne aćılıyor ne de recovery menüsüne giriyor zamanım olunca stock atacağım benle aynı hatayı yapmayın
    Stock rom için bootloadere gireceğinden bile şüpheliyim

• Merhaba verdiğiniz linkte bir sürü dosya var hangisini yükleyeceğiz? Daha önce böyle bir şey yapmadım nasıl yapılacağını kısaca anlaturmısınuz

• Sürüm güncellemesinde aslında hep temiz kurulum gerekir çünkü google dosylaarının izinlerini ayrı ayrı düzenlemek gerekecektir. Eğer yerleşik uygulama yoksa buna takılmaya gerek yok.
    Kullanım sırasında herhangi bir sorun ile karşılaşmadım. CM sürümleri arasında kıyaslama yapmayacağım çünkü daha çok slimkat ve slimpop'u beğenen birisiyim. Silimşalov gibi bir sürüm geldiğinde de ona geçerim. Şimdilik 5.1'i kullandığım gibi özellkilerinde fazla bir şey kullanmadan devam ediyorum. Uygulamaların tek tek izin istemesi dışında fazladan kullandığım bir yol yok. Tavsiye edebilirim. Bu arada CM'nin ayın 25'inde çıkmış sürümünü indirmiştim. İkinci çıkandı ama Sorunluydu. Daha sonradan onu kaldırdıklarında forumu okuyup önceki sürüme yani ilk çıkana döndüm. Ve şimdi de onu kullanıyorum. Karşılaştığım bir hata yok. Telefon tabi ki uçmuyor olağan ve güzel bir verimle çalışıyor.

Deneyimlemiş olduk artık
    twrp3 ile kurulum yaptınız değilmi?
    Sizce cwm 6.x ile yüklsem sorun çıkarmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StartaBafras -- 27 Mayıs 2016; 17:26:12 >
  • cyonagenmodun kendi kurtarma'sıyla yüklerseniz ne sorun çıkmasını bekleyebilirsiniz ki? ben twrp 3.0.2 ile denedim ama romun kendisi bozuk olduğu için yükleyememiştim. Sonra eskisine cwm ile geçtim.
  • Arkadaşlar telefon su aldı, kamera çalışmıyor.
    Nasıl yaptıracağım bilemiyorum.

İki telefoncuya götürdüm yapamayız dediler.
    Var mı önerisi olan.

• quote:

Orijinalden alıntı: lestet

Şimdi de yeni İnstagram güncellemesi ile Video lar siyah ekranda kalıyor eskiden Video tu ikinci denemede izlerdik ama artık o da olmuyor ilginç valla.

ayrıca bende hala avea yazıyor hattı yeni taşıdım avea ya ama turk telekom yazmıyor ilginç :D

aynen hocam bende de aynı sorunlar oluyor.Sanırım çözümü yok bunların
  • Castieello kullanıcısına yanıt
    acaba sadece ikimiz mi bu soruna sahibiz kimsenin sesi çıkmıyor.. yabancı forumlarda da görmedim böyle birşey..
  • beyler bi yardım edin benim devreler yandı. temiz şekilde root+cwm nasıl yükleyeceğim beynim dondu bugün bu sp ne iş bu kadar uğraştırdı beni daha önce değişik xperialara root cwm attım en son xperia l ye attım ama bu spde tıkandım resmen sabahtan beri aynı şekil dön dolaş aynı root için programda 1e bas telefon reset atacak süper su gelecek cwm yüklenecek vs bi türlü olmadı bende temz sağlam root cwm yolu gösterecek var mı
  • Dostlar telefon aşırı ısınıyor sizde de oluyor mu?Root felan yok kendi orjinal sürümünde
  • HedoTurkoglu kullanıcısına yanıt
    Evet telefonda olağüan kullanım da bile ısınma oluyor. Ben neredeyse hep oyun için açtığım için bunu doğrulamak bana düşmese de haritada kullandığımda bile yeterince ısındığını bazen kulağımı terlettiğini söyleyebilirim.
  • Sorunsuz bir room var mı? Lollipop'ta olabilir.
    Dostum bildiğin facebook yada chrome da dolaşırken 5 10 dk sonra telefon alev alcak seviyeye geliyor,elim uyuşuyor bırakıyorum cidden rahatsız etmeye başladı.Hatta şöyle birşey oluyor uygulamadan atıp ana ekran dönüyor bazen anlam veremiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HedoTurkoglu -- 7 Haziran 2016; 22:51:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HedoTurkoglu

Dostum bildiğin facebook yada chrome da dolaşırken 5 10 dk sonra telefon alev alcak seviyeye geliyor,elim uyuşuyor bırakıyorum cidden rahatsız etmeye başladı.Hatta şöyle birşey oluyor uygulamadan atıp ana ekran dönüyor bazen anlam veremiyorum

Ana ekrana dönme sorunu bende de oluyor.Ama ısınma gibi bir sorun yok.Isınma için yazılım güncelleme yada fabrika ayarlarına döndürün bence. yazılımsal bir hata vardır

• Sorun ram'den kaynaklı, ayarlar> uygulamalar>çalışıyor kısmında arka planda aşırı ram tüketen ve vazgeçebileceğiniz uygulamalar olduğu takdirde silmenizi öneririm.Ya da daha basit programlar kullanmasını öneririm. Örneğin Facebook yerine Facebook Lite uygulanmasını kurabilirsiniz

• Ram sorunu olanlar için greenify programını öneririm.Whatsapp'ı programa eklemeyin yoksa whatsapp kafayı yiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castieello -- 8 Haziran 2016; 0:11:46 >
  • Rom yükleyince ledler aynı şekilde çalışıyor mu?
  • Bu telefon pişmanlıktır, bir an önce telefon değiştirmeye bakın.En yakın zamanda iphone alıcam..

• 
Sayfa: önceki 581582583584585
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.