Şimdi Ara

|SONY Xperia™ SP|| K. KULÜBÜ ||1.7 GHZ 720P HD 8MP da 3264 x 2448 px TFT MHL HDMI DLNA NFC GPS|| (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11.804
Cevap
73
Favori
298.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kaizer25

bende 5 mp de o sorun oluyor zaten

ayarlar-uygulamalardan kameranın tüm verilerini silmeyi dene

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pek gören olmaz ama görenler varsa bayramınız kutlu olsun :D
  • hayırlı bayramlar
  • Bu cihaz mi s3 mu?

• hayırlı bayramlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerim336

Bu cihaz mi s3 mu?

açık ara farkla bu cihaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: goro1982

hayırlı bayramlar

teşekkürler :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperen.md

hayırlı bayramlar

TEŞEKKÜRLER :D
  • Ama bu cihazin renkleri cok solukmus.hatta nexus4ten bile cok sogukmus renkler.ben canli renkler isterim solukmu gercekten

• quote:

Ama bu cihazin renkleri cok solukmus.hatta nexus4ten bile cok sogukmus renkler.ben canli renkler isterim solukmu gercekten

Bence gayet canlı duruyor öyle bişey görmedim, yinede ikilemde kaldıysan iki telide eline alıp öyle karar ver derim ;)

• kerim336 K kullanıcısına yanıt
    ya kardeşim hangi gerizeka soluk diyip duruo gayet canlı hatta s3 den s4 den nexus 4 den canlı al da öyle karar ver gereksiz muhabbet yapmayın zaten android 5 de siyah kısımlar saydam olacak sadece arayuz soluk oda düzelicek android 5 ile
  • Albüme girdiğimde tüm fotoğrafların değil de klasör şeklinde gözükmesini istiyorum nasıl yapabilirim bilen var mı?

• walkman harici karttaki müzikleri görmüyor.Sizde durum nasıl.ben mi beceremedim.
  • Harici kartta da "music" klasörüne atarsanız görmesi lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: ramazanucan

ya kardeşim hangi gerizeka soluk diyip duruo gayet canlı hatta s3 den s4 den nexus 4 den canlı al da öyle karar ver gereksiz muhabbet yapmayın zaten android 5 de siyah kısımlar saydam olacak sadece arayuz soluk oda düzelicek android 5 ile

Burda bi tane incelemede ayrica kullandiginiz kelimelere dikkat edin gereksiz muhabbet degil normal soru soruyorum burda.sonucta 1200lira vericem bu para benim icin cok buyuk bi miktar arastirmayalim mi yani?

• quote:

Orijinalden alıntı: pixelist

quote:

Ama bu cihazin renkleri cok solukmus.hatta nexus4ten bile cok sogukmus renkler.ben canli renkler isterim solukmu gercekten

Bence gayet canlı duruyor öyle bişey görmedim, yinede ikilemde kaldıysan iki telide eline alıp öyle karar ver derim ;)

Dogrudur anladim hocam tesekkurler

• beni ekleyin

Önereceğim yazılım Shush! adlıdır.
    Özelliği telefonunuzunsesini titreşime veya sessize çevirdiğinizde ne kadar süre sesininin kapatılacağını belirlemenize olanak sağlıyor. Telefona kurduktan sonra yeniden başlatmadan çalışmamıştı. sizde nasıl olur bilemem. Bildirim çubuğundan sesliden titreşime geçirdikten sonra bildirim çubuğunu yukarı kaldırıp çıkan pencerede 15'er dakikalık hassasiyetle süresini hazırlayabiliyorsunuz. Ayarlamazsanız süresiz yani bu program yokmuş gibi işlemleniyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ramazanucan

Burda bi tane incelemede ayrica kullandiginiz kelimelere dikkat edin gereksiz muhabbet degil normal soru soruyorum burda.sonucta 1200lira vericem bu para benim icin cok buyuk bi miktar arastirmayalim mi yani?

lütfen argo kullanmayın aile ortamı gibi olursa daha iyi olur teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Perioisis

beni ekleyin

Önereceğim yazılım Shush! adlıdır.
    Özelliği telefonunuzunsesini titreşime veya sessize çevirdiğinizde ne kadar süre sesininin kapatılacağını belirlemenize olanak sağlıyor. Telefona kurduktan sonra yeniden başlatmadan çalışmamıştı. sizde nasıl olur bilemem. Bildirim çubuğundan sesliden titreşime geçirdikten sonra bildirim çubuğunu yukarı kaldırıp çıkan pencerede 15'er dakikalık hassasiyetle süresini hazırlayabiliyorsunuz. Ayarlamazsanız süresiz yani bu program yokmuş gibi işlemleniyor.

tmm hocam ekledim
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartal_sfl

Albüme girdiğimde tüm fotoğrafların değil de klasör şeklinde gözükmesini istiyorum nasıl yapabilirim bilen var mı?

hocam fotoğraflarınızı klasörlere böldüğünüzde albüm e girin sağ üstte albümlerim yazıyor orda klasör olarak görebilirsiniz başka bi yolu yok
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.