Şimdi Ara

|SONY Xperia™ SP|| K. KULÜBÜ ||1.7 GHZ 720P HD 8MP da 3264 x 2448 px TFT MHL HDMI DLNA NFC GPS|| (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.804
Cevap
73
Favori
298.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ahhahha
  • ramazanucan kullanıcısına yanıt
    hde bklm :D
  • fuurrkkaan kullanıcısına yanıt
    resim hatalımı çıkıo sizde ama program bu ve çok zor
     |SONY Xperia™ SP|| K. KULÜBÜ ||1.7 GHZ 720P HD  8MP da 3264 x 2448 px  TFT MHL HDMI DLNA NFC GPS||
  • olmasada olurmuştu o gerk yok :D
  • Güncelleme sony sitesinde yok ama pc ye takınca güncelleme var diyor bakalım neler değişmiş :)))
  • kartal_sfl kullanıcısına yanıt
    begendnmi kardeş :D
  • fuurrkkaan kullanıcısına yanıt
    daha şimdi yeni başladım güncelleme yapmaya bakalım. ne kadar sürüyor tahminen
  • Bende başladım güncellemeye
  • Arayüz geliştirme dışında pek bir değişiklik olmamış bence.Sony forumunda bahsedilen hatalar üzerinde durulsa daha iyi olurdu.Ama dokunmatikte sorun yaşayan arkadaşlar bir kontrol etsin sanırım onu düzeltmişler.
  • pixelist kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.Kendim music klasörü oluşturunca görmedi.Verileri harici karta aktar yapınca telefonun oluşturduğu music klasöründe görüyo artık.
  • Dokunmatikte çok iyi bir gelişme var arkadaşlar.Onun dışında üstteki kontrol paneli değişmiş ve alt menü saydamlaşmış onun dışında pek bir şey görmedim.

Edit : Bir de 720x1280 duvar kağıdı bile bulsam kırpmak zorunda kalıyorum ve kalitesi bozuluyor.Yardımcı olacak var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Christian Lorenz -- 13 Ağustos 2013; 2:18:06 >
  • 1440*1280 ve katları ekrana tam uyum sağlıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi csnlarry -- 13 Ağustos 2013; 2:34:11 >
  • ***Güncellemeden sonra mesaj geldiğinde bildirim ışığı yanmamaya başladı. Diğer tüm uygulamalarda normal çalışıyor. Stamina modu kapattım olmadı. Pc companion dan onardım yine olmadı.. Sinir bozucu bir durum.. Aynı sorunu yaşayan varsa yardımcı olabilir mi?

Edit- Stamina mod kapalıyken çalışıyor. Kötü olmuş bu özellik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi csnlarry -- 13 Ağustos 2013; 12:01:33 >
    benide gruba alırsanız sevinirim
  • probuzz kullanıcısına yanıt
    bnide alırmsnz buraya gruba
  • quote:

Orijinalden alıntı: probuzz

benide gruba alırsanız sevinirim

tabiki :) aldımm
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuurrkkaan

bnide alırmsnz buraya gruba

tabiki :)
    şeffaf bar duvar kagıdı deiştrnce syh oldu ndn
  • Bizde uygundan alan var mi telefonu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • csnlarry kullanıcısına yanıt
    hocam imza güzel olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperen.md -- 14 Ağustos 2013; 9:59:38 >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.