Şimdi Ara

|SONY Xperia™ SP|| K. KULÜBÜ ||1.7 GHZ 720P HD 8MP da 3264 x 2448 px TFT MHL HDMI DLNA NFC GPS|| (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.804
Cevap
73
Favori
298.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    eyw. kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuurrkkaan

şeffaf bar duvar kagıdı deiştrnce syh oldu ndn

nasıl yani açıklarmısınız pek anlmadım , duvarkağıdı değişince normaldir o led ışığığı kapanıyor ama müzikte falan açılmıyosa problem vardır
  • eklersen sevinirim yeni gördüm kulübü alalı 1,5 ay oldu gayet sağlam telefon şık ve güçlü herkese öneriyorum...

• Batarya kendine geldi galiba[bscfp=]
     |SONY Xperia™ SP|| K. KULÜBÜ ||1.7 GHZ 720P HD  8MP da 3264 x 2448 px  TFT MHL HDMI DLNA NFC GPS||
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperen.md

Arayüz geliştirme dışında pek bir değişiklik olmamış bence.Sony forumunda bahsedilen hatalar üzerinde durulsa daha iyi olurdu.Ama dokunmatikte sorun yaşayan arkadaşlar bir kontrol etsin sanırım onu düzeltmişler.

Arama esnasında led ışıkları karşıdan gelen konuşmaya göre yanmaya başladı,tıpkı walkman'de olduğu gibi fakat sadece kulağınızda olduğu zaman çalışıyor yani handsfree açıkken herzamanki gibi oluyor.
  • Dün 9.30 gibi şarjdan çıkarmıştım,stamina modu açmadan internetli ve bol oyunlu 2 günü çıkardı ki hala %2. Şarj performansı acayip iyi.Note 2 alacaktım,almaya giderken bunu gördüm ve aldım :D Çok memnunum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler bazı fotolar direkt albümü açınca karşıma çıkmaasın istiyorum bunu nasıl yapabilirim bileniniz var mı??
  • Güncellemeden sonra en şanslı çıkan benim heralde ne şaffaf bar şeffaflığını kaybetti ne walman çalarken ritim ışığı çalışmamazlık yaptı ne mesaj geldiğinde led çalışmamazlık yaptı bu durumdan en iyi çıkan benim dediğiniz hiç bir olumsuzluk olmadı şuan telefonumda :):):):) stamına mod açıkken sadece bildrim ışığı tek sefer yanıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramazanucan

Batarya kendine geldi galiba[bscfp=]
     |SONY Xperia™ SP|| K. KULÜBÜ ||1.7 GHZ 720P HD  8MP da 3264 x 2448 px  TFT MHL HDMI DLNA NFC GPS||

o nasıl oldu bende hep 4 gün ile başlıyor :/
    özel bir program felan mı var

• ceza_a C kullanıcısına yanıt
    bende 10 saat :D:D sıkıntı yapma onu 10 saat yazıyor 20-24 saati çıkaıyor telefon
  • kullanıcılar listesinde herkese numara versen kaç kişi olduğunu görsek güzel olurdu.
  • ceza_a C kullanıcısına yanıt
    özel program felan yok bi anda böle oldu
  • kartal_sfl kullanıcısına yanıt
    format atınca düzelir kardeşim o 10 saat :D baada oleyedu
  • ramazanucan kullanıcısına yanıt
    format atsam belli bi süre sonra yine aynı olacak ama sıkıntı değil şarj süresi iyi sadece yanlış gösteriyor benim için problem değil o :D:D:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartal_sfl

Güncellemeden sonra en şanslı çıkan benim heralde ne şaffaf bar şeffaflığını kaybetti ne walman çalarken ritim ışığı çalışmamazlık yaptı ne mesaj geldiğinde led çalışmamazlık yaptı bu durumdan en iyi çıkan benim dediğiniz hiç bir olumsuzluk olmadı şuan telefonumda :):):):) stamına mod açıkken sadece bildrim ışığı tek sefer yanıyor

aynen bende...guncelleme cok ıyı geldi banada..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hamilton75

eklersen sevinirim yeni gördüm kulübü alalı 1,5 ay oldu gayet sağlam telefon şık ve güçlü herkese öneriyorum...

aldım kardeşim :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperen.md

kullanıcılar listesinde herkese numara versen kaç kişi olduğunu görsek güzel olurdu.

tamam yaptım şimdi öneri için sağol :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: pixelist

quote:

Orijinalden alıntı: blackcurse

quote:

quote:

neden 2. başlığı açma gereği duydunuz?
    zaten 1 tane SP başlığı var.
    Kirlilik mi yaratmak amaç?

ayrıca KLÜP değildir KULÜP tür.
    Bakınız TDK veya yazım kılavuzu.

yorumları okumayı dener misin ben değil bi arkadaş önerdi öyle yapmamı :D

Okudum zaten de bir arkadaşın söylemesi doğru olduğu anlamına gelmez ki ;)

grup daha yeni burda arkadaşların istekleriji yapmam onları buraya bağlar kim dinlenmediği yerde kalır ki ;)

Tamam ben de diyorum ki kulübü yapmazsan burada kalmayacağım.

Ayrıca Türkçe'nin kuralları isteğe bağlı değildir hocam. Biri istiyor diye koskoca "Kulübü" kelimesi "klübü" olmaz ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcurse -- 15 Ağustos 2013; 17:51:18 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

neden 2. başlığı açma gereği duydunuz?
    zaten 1 tane SP başlığı var.
    Kirlilik mi yaratmak amaç?

ayrıca KLÜP değildir KULÜP tür.
    Bakınız TDK veya yazım kılavuzu.

yorumları okumayı dener misin ben değil bi arkadaş önerdi öyle yapmamı :D

Okudum zaten de bir arkadaşın söylemesi doğru olduğu anlamına gelmez ki ;)

grup daha yeni burda arkadaşların istekleriji yapmam onları buraya bağlar kim dinlenmediği yerde kalır ki ;)

Tamam ben de diyorum ki kulübü yapmazsan burada kalmayacağım.

Ayrıca Türkçe'nin kuralları isteğe bağlı değildir hocam. Biri istiyor diye koskoca "Kulübü" kelimesi "klübü" olmaz ;)

ben onu düzelteli kaç gün oldu sen haala ordamısın :D :D

• quote:

Orijinalden alıntı: violiniist

Dün 9.30 gibi şarjdan çıkarmıştım,stamina modu açmadan internetli ve bol oyunlu 2 günü çıkardı ki hala %2. Şarj performansı acayip iyi.Note 2 alacaktım,almaya giderken bunu gördüm ve aldım :D Çok memnunum.

yarım saat oyun oynasam gün içinde benim tel 1 günü zor dolduruyor.
    sorun mu var anlamadım ki bir türlü :(
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.