Şimdi Ara

|SONY Xperia™ SP|| K. KULÜBÜ ||1.7 GHZ 720P HD 8MP da 3264 x 2448 px TFT MHL HDMI DLNA NFC GPS|| (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.804
Cevap
73
Favori
298.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Odunbey

walkman harici karttaki müzikleri görmüyor.Sizde durum nasıl.ben mi beceremedim.

hocam ya müziklerin türü desteklenmiyor mp3 için yada harici kartta ''music'' adında bi klasör açıp oraya atmamışsındır umarım yardımcı olmuşumdur
  • arkadaşlar ben xperia ray kullanıyorum ve bu cihazdan almayı düşünüyorum ama z de alabilirim sizce ne yapmalıyım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: illegalulan

arkadaşlar ben xperia ray kullanıyorum ve bu cihazdan almayı düşünüyorum ama z de alabilirim sizce ne yapmalıyım ?

hocam xperia z , sp den üstün ama aralarında pek bi fark görmedim öyle abartılacak bişey yok yinede eline alıp bak öyle karar ver ;)
  • sp alıpda pişman olma al Z yi sp iyi ama çabuk heves götürüo
  • illegalulan İ kullanıcısına yanıt
    hocam paran varsa z al.Amiral gemisi sonuçta.Güncelleme desteği daha çok olur.Facebookta bakıyorum sony sayfasına hep z ile ilgili şeyler paylaşıyorlar onla ilgili etkinlikler oluyor.SP nin adı yok.
  • sp ye güncelleme gelmiş beyler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramazanucan -- 12 Ağustos 2013; 19:35:10 >
  • beyler güncelleme ii olmuşmu sizce? da yüklemedmde
  • fuurrkkaan kullanıcısına yanıt
    yüklüom ben şimdi de bu 4.3 mü ki
  • kerim336 K kullanıcısına yanıt
    s3 de kullandım çok kötü az bişey donuor ram miktarı az bazı yerlere geç girior ben sp de 1 donma bile görmedim
  • ramazanucan kullanıcısına yanıt
    kardeş yüklednmi nsl şimdlk idare edermi
    manyak bişey olmuş reyizsiyah lar daha siyah olmuş arayüz düzelitmiş saydam yapmışlar wallaha dehşett olmuş bunu almayıp s3 alanlar çok pişman olacak :D
     |SONY Xperia™ SP|| K. KULÜBÜ ||1.7 GHZ 720P HD  8MP da 3264 x 2448 px  TFT MHL HDMI DLNA NFC GPS||

edit : artık soluk değil yani ben demiştim size arayüz soluk diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramazanucan -- 12 Ağustos 2013; 20:05:34 >
  • solukmuydu ben anlamam da öle şeylerden :D ii olmuş o zmn gittiyse yha bunun devamı gelirmi güncellemelerin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramazanucan

manyak bişey olmuş reyizsiyah lar daha siyah olmuş arayüz düzelitmiş saydam yapmışlar wallaha dehşett olmuş bunu almayıp s3 alanlar çok pişman olacak :D
     |SONY Xperia™ SP|| K. KULÜBÜ ||1.7 GHZ 720P HD  8MP da 3264 x 2448 px  TFT MHL HDMI DLNA NFC GPS||

edit : artık soluk değil yani ben demiştim size arayüz soluk diye ?

Hocam size nasıl güncelle geldi bende bildirim yok?

arayüzü griydi şimdi tam siyah olmuş dehşet olmuş :D güncellemelerin tabi devamı gelicek android 4.3 deildi bu hala 4.1.2 daha 4.3 gelicek :D
  • kabloyla pc ye bağlayınca geldi direk yukarı ıvır zıvırların saydam olması cihazın beyaz versiyonunda daha iyi durur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramazanucan -- 12 Ağustos 2013; 20:16:45 >
  • peki sence andoid 5.0 ı alırmı bide şey dicm da telin çıkalı yeni oldu hmn bi güncelleme geldi bu telin ii satıi yaptg. mı gösterio
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramazanucan

edit : artık soluk değil yani ben demiştim size arayüz soluk diye

Tek kelimeyle harika olmus o saydam bild bari ve sanal tuslar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arayüz bil bar bunlrdn bşka yeni bişi varmı :D yada bunlr yetermi :D
    DJ yazılımı yüklemişler ama kullanımı çok zor
  • birde bu bunları gördüm yenilik olarak ama tam olarak incelemedim inceleyince görecez bakalım
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.