Şimdi Ara

***SONY XPERİA TİPO (ST21İ) ANA KONU DH*** (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
292
Cevap
6
Favori
21.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    O kadar bütçeniz varsa Xperia L almanız çok daha iyi olmuş. Güle güle kullanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: +(Plus)

O kadar bütçeniz varsa Xperia L almanız çok daha iyi olmuş. Güle güle kullanın.

Önce yoktu ama babam bütçeyi arttırınca olmuş oldu. Teşekkür ederim.
  • arkadaşlar selamlar...

bundan 2 ay evvel sony xperia tipo 2.ci el 300tlye aldım fakat 1 ay sonra maddi sebeplerden ötürü sattım..

şimdi tekrardan telefon almak istiyorum ancak bu yıl alt model ürün olarak sony xperia e var...

bu xperia e'nin tipodan topu topu 3 farkı var :

1- ekran biraz daha büyük (3.2 ye 3.5)

2- Xperia e 1 GHz tipo 800 MHz işlemciye sahip..

3. Xperia e Jelly Bean işletim sistemine sahip...

şimdi 2.ci el tipo buldum 280 tl... daha önceki telefon aldığım yer satıyor... xperia e 0'ı 520 tl....

daha önceki tipodan memnundum...ancak şikayetvar sitesine baktığımda daha önce telefon aldığım yerle alakalı şikayet gördüm... birde yakın zamanda arkadaşımın telefonu durduk yere aramaya kapandı...tamire gitiğinde imei numarasının kopyalanmış olduğunu öğrendi telefonu 1.el olarak alınmıştı ve 2.5 sene boyunca kullandıktan sonra başına bu geldi... telefonu satın aldığı yer şimdi kapalı....

xperia e ise bana hiç kötü gelmedi..ancak ekranına biraz yaklaşıldığında pikseller sanki seçilebiliyor gibiydi yada ben öyle gördüm... birde xperia e'yi sony'in eski depoda kalan parçalarını değerlendirerek yaptığı söyleniyor, mesela batarya sony erriccsonmuş... ekran içinde eski nokia 6600 kalite olmasından hareketle aynı şeyi söylüyorlar... ve garip biçimde xperia tiponun kamerası e'den daha iyi geldi bana...

şimdi siz bu durumda ne yaparsınız ? 2.el tipoyu almı dersiniz yoksa biraz daha para ekle e mi al dersiniz ? yada 500 tlyi aşmayacak başka ne telefon öneririsniz ? Samsung demeyin yalnız.. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-675C938D1 -- 15 Ekim 2013; 15:38:39 >

• tipo daha güzel. e nin sadece açma tuşu güzel.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslimdayok

tipo daha güzel. e nin sadece açma tuşu güzel.

işte 0'ı artık piyasada yok..2.ci elde ya bir sorunla karşılaşırsam diye korkuyorum...yoksa şimdi gidip alcam tipo'yu :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-675C938D1 -- 15 Ekim 2013; 15:47:17 >
  • Tipo düşünüyorsanız kesinlikle alın derim 8-9 aydır kullanıyorum sorun yaşamadım. Telefon gayet hızlı ve bütün uygulamaları çalıştırdı bende. Sadece kamera megapikseli düşük 3.2 felan ama idare eder yinede. Kulaklık çıkmadı ben aldığımda teknosadan 15 TL 'ye Sony kulaklık aldım kullanmaya devam ediyorum ve gayet memmunum almayı düşünüyorsanız öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ddnet

arkadaşlar selamlar...

bundan 2 ay evvel sony xperia tipo 2.ci el 300tlye aldım fakat 1 ay sonra maddi sebeplerden ötürü sattım..

şimdi tekrardan telefon almak istiyorum ancak bu yıl alt model ürün olarak sony xperia e var...

bu xperia e'nin tipodan topu topu 3 farkı var :

1- ekran biraz daha büyük (3.2 ye 3.5)

2- Xperia e 1 GHz tipo 800 MHz işlemciye sahip..

3. Xperia e Jelly Bean işletim sistemine sahip...

şimdi 2.ci el tipo buldum 280 tl... daha önceki telefon aldığım yer satıyor... xperia e 0'ı 520 tl....

daha önceki tipodan memnundum...ancak şikayetvar sitesine baktığımda daha önce telefon aldığım yerle alakalı şikayet gördüm... birde yakın zamanda arkadaşımın telefonu durduk yere aramaya kapandı...tamire gitiğinde imei numarasının kopyalanmış olduğunu öğrendi telefonu 1.el olarak alınmıştı ve 2.5 sene boyunca kullandıktan sonra başına bu geldi... telefonu satın aldığı yer şimdi kapalı....

xperia e ise bana hiç kötü gelmedi..ancak ekranına biraz yaklaşıldığında pikseller sanki seçilebiliyor gibiydi yada ben öyle gördüm... birde xperia e'yi sony'in eski depoda kalan parçalarını değerlendirerek yaptığı söyleniyor, mesela batarya sony erriccsonmuş... ekran içinde eski nokia 6600 kalite olmasından hareketle aynı şeyi söylüyorlar... ve garip biçimde xperia tiponun kamerası e'den daha iyi geldi bana...

şimdi siz bu durumda ne yaparsınız ? 2.el tipoyu almı dersiniz yoksa biraz daha para ekle e mi al dersiniz ? yada 500 tlyi aşmayacak başka ne telefon öneririsniz ? Samsung demeyin yalnız.. :)

Dostum sana şınu söleyim xperia e kötü bir telefon elinde aldığında incelediğinde oyuncak gibi olduğunu görürsün kalitesiz malzemeden yapılmış ekran olayı rezalet köşeden bastırsan telefon kırıkcak gibi duruyor.Bende Tipo mu satmayı düşünüyordum bi ara xperia e alcaktım fakat arkadasım aldı experia e yi tiponun eline su dökemez emin ol.Xperia e mi Tipo mu kesinlikle tipo.Ama daha üst modellere bakacaksan bilemem.

• Lütfen bana bu telefonu ayrıntılı anlatırmısınız? oyun müzik kamera performansı falan? lüütfen nolur şöle biraz ayrıntılı anlatır mısınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zweihanderr

Telefonu alalı bir ay oluyor vatandan aldım.Performans olarak gayet iyi ne donma yapıyor nede dokunmatik sorun cıkarıyor gayet hafif tipi çok hoş kızlar aşık oluyor :D.Ses kalitesi gayet iyi flash ı yok onun dışında tastamam telefon fiyatıda uygun... Lakin aldıktan 1 ay sonra konşmalarda sesim yankılanıyor arkadaşda bahsetmiş daha servise gönderemedim.Benim konuştuğum ses aynen oraya gidiyor yankı yapıyor bunun 2 sebebi varmış netten araştırdığıma göre.
    1.Kılıf: evet arkadaşlas silikon kılıflarda oluyor genelde alt kısımdaki mirofon yerdini acık bırakmadıkları için ses yankılanıyor ya o kısmı kendiniz delin yada komple kılıf kullanmayın (Bu arada mıknatıslı kılıfları hiç tavsiye etmem )
    2.telefonda donanımsan sorun:Bu ihtimal muhtemelen bendeki ihtimal sesin yankılanması donanımsal hatadan kaynaklanıyor.
    Servise bugün yarın gönderirim sonucu sizlerle paylaşırım.Çin malı demişsiniz tipoların çoğunluğu çinde yapılmış zaten.

hocam yankı sorununu cozdun mu

• quote:

Orijinalden alıntı: hidod

quote:

Telefonu alalı bir ay oluyor vatandan aldım.Performans olarak gayet iyi ne donma yapıyor nede dokunmatik sorun cıkarıyor gayet hafif tipi çok hoş kızlar aşık oluyor :D.Ses kalitesi gayet iyi flash ı yok onun dışında tastamam telefon fiyatıda uygun... Lakin aldıktan 1 ay sonra konşmalarda sesim yankılanıyor arkadaşda bahsetmiş daha servise gönderemedim.Benim konuştuğum ses aynen oraya gidiyor yankı yapıyor bunun 2 sebebi varmış netten araştırdığıma göre.
    1.Kılıf: evet arkadaşlas silikon kılıflarda oluyor genelde alt kısımdaki mirofon yerdini acık bırakmadıkları için ses yankılanıyor ya o kısmı kendiniz delin yada komple kılıf kullanmayın (Bu arada mıknatıslı kılıfları hiç tavsiye etmem )
    2.telefonda donanımsan sorun:Bu ihtimal muhtemelen bendeki ihtimal sesin yankılanması donanımsal hatadan kaynaklanıyor.
    Servise bugün yarın gönderirim sonucu sizlerle paylaşırım.Çin malı demişsiniz tipoların çoğunluğu çinde yapılmış zaten.

Çözüldü kılıftanmış benim ki.

• quote:

quote:

quote:

Tipo alındığı zaman gelen yazılım sürümü genelde ya xxx.16 ya da xx.22 oluyor.
    Bunu Pc Companion ile xx.27'e güncelleyin bahsettiğiniz sorun için çıkarılmış bir yazılım

• quote:

Orijinalden alıntı: Osman_E

quote:

quote:

quote:

Tipo alındığı zaman gelen yazılım sürümü genelde ya xxx.16 ya da xx.22 oluyor.
    Bunu Pc Companion ile xx.27'e güncelleyin bahsettiğiniz sorun için çıkarılmış bir yazılım

Dostum nerde yazıyor bu sürüm Sony Companion a takınca telefonunuz zaten güncel diyor.Aldığımda da böyle idi.

• Ayarlardan Telefon hakkında aşağıda derleme numarası
  • quote:

Ayarlardan Telefon hakkında aşağıda derleme numarası

Evet 22 miş benimkide fakat Sony Companion a takınca en son sürümde zaten diyor.
  • quote:

quote:

Ayarlardan Telefon hakkında aşağıda derleme numarası

Evet 22 miş benimkide fakat Sony Companion a takınca en son sürümde zaten diyor.

Garip :D aslında en son sürüm .27 yani bende o var bigün bildirim geldi güncelledim
  • Arkadaşlar bu telefona adam akıllı kılıf bulabilen var mı ?
  • quote:

Arkadaşlar bu telefona adam akıllı kılıf bulabilen var mı ?

kılıflar aliexpress ebay de var. bana da sert kapaksiz kılıf ve kaliteli jelatin lazım. bu sahibindende vs satilanlardan değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslimdayok

quote:

Arkadaşlar bu telefona adam akıllı kılıf bulabilen var mı ?

kılıflar aliexpress ebay de var. bana da sert kapaksiz kılıf ve kaliteli jelatin lazım. bu sahibindende vs satilanlardan değil.

Ben Ankara dayım heryerde standart aynı kılıflar jelatinler biri gelmiş hepsine dağıtmış gitmiş.Netten bulmak lazım başka çare yok.
  • Arkadaşlar an itibariyle 399 liraya bu telefonun sıfırını tavsiye eder misiniz? Ya da başka bir model?
  • albaywolf kullanıcısına yanıt
    Ben dayanamayıp Discovery'e geçiş yaptım Tipo'yu ablama verdim bazen elime aldıkça nasıl katlanmışım buna diyorum :) Ekran küçüklüğünü özlemiyor değilim tabi ama tek çekirdek 3mp kamera sözde 480p video kamera oldukça düşük kulaklık kalitesi ile nereye kadar... Yüzlerce rom attım neler denedim telefona ama nafile tatminkar değil. Bu fiyat aralığında ZTE Grand X var bir inceleyin isterseniz.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.