Şimdi Ara

***SONY XPERİA TİPO (ST21İ) ANA KONU DH*** (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
292
Cevap
6
Favori
21.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Commander_1905

arkadaslar kismetse bu telefonu alicam ; son sorum : telefon yere dusmelere / darbelere karsi dayanikli mi; cevap verirseniz sevinirim.

hiç bir üretici bu konuda sana tam bir garanti veremez arkadaşım. eğer darbe dayanıklılık istiyorsan xperia z alman gerekiyor. hem dayanıklı hem sağlam hemde suya karşı korumalı ama malum fiyatta ona göre tabi ki asıl sorunun cevabına geleyim.

ben telefonumu yarım metreden yere düşürdüm cebimden çıkartırken yükseklik fazla olmamasına rağmen ezilmeler oluştu cihazımda kılıfta vardı ama arka kapakla birlikte kılıfta çıktı sonuç ekran kenarı ezilme oldu xperia yazı kısmında ise çizilme oldu ama yüksek düşmelere dayanamaz.

sonuç elinden düşürme :-D hatta ip bağla düşmemesi için :-D

• quote:

Orijinalden alıntı: conk83

quote:

Orijinalden alıntı: Commander_1905

arkadaslar kismetse bu telefonu alicam ; son sorum : telefon yere dusmelere / darbelere karsi dayanikli mi; cevap verirseniz sevinirim.

hiç bir üretici bu konuda sana tam bir garanti veremez arkadaşım. eğer darbe dayanıklılık istiyorsan xperia z alman gerekiyor. hem dayanıklı hem sağlam hemde suya karşı korumalı ama malum fiyatta ona göre tabi ki asıl sorunun cevabına geleyim.

ben telefonumu yarım metreden yere düşürdüm cebimden çıkartırken yükseklik fazla olmamasına rağmen ezilmeler oluştu cihazımda kılıfta vardı ama arka kapakla birlikte kılıfta çıktı sonuç ekran kenarı ezilme oldu xperia yazı kısmında ise çizilme oldu ama yüksek düşmelere dayanamaz.

sonuç elinden düşürme :-D hatta ip bağla düşmemesi için :-D

anladim hocam, tesekkurler :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sony Xperia kullanıcısıyım... Telefonu su ile yikadim.. İcinide yikadim.. Kuruladim. Bataryayi taktım. Ekran geldi dokunmatigi çalışmadı.. 24 saat bekledim... Dokunmatik çalıştı... Ekran da beyazlama vardı.. 24 saat daha geçti.. Telefon düzeldi . Telefona su kaçarsa arsa panik yapmayın bilginiz olsun
    telefon eskisinden temiz oldu :)

• conk83 kullanıcısına yanıt
    mrb. ben yeni uye oldum buraya ve bu telefondan yeni aldim hepsi burada com.dan. yazilanlari okuyunca korktum aslinda. neyse asil sorum su whatsup icin ne yapmam gerekiyor. ve bazi seyleri yuklemeye calistim eksik bilgilerime dayanarak, ama ucret alinabilir gb uyarilar cikinca suprizlerden cekinerek vazdectim. ayni sey navigasyon sistemi icin. diyorki gps devre disi bunun meali nedr acaba? tesekkurler simdiden.
  • veri dolaşımı aktif olduğu durumda her zaman tln kesilir ama ücretsiz internet paketin vars korkmana gerek yok. eger normal wifi den giriceksen sıkıntı yapmana gerek yok zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazyhours2

mrb. ben yeni uye oldum buraya ve bu telefondan yeni aldim hepsi burada com.dan. yazilanlari okuyunca korktum aslinda. neyse asil sorum su whatsup icin ne yapmam gerekiyor. ve bazi seyleri yuklemeye calistim eksik bilgilerime dayanarak, ama ucret alinabilir gb uyarilar cikinca suprizlerden cekinerek vazdectim. ayni sey navigasyon sistemi icin. diyorki gps devre disi bunun meali nedr acaba? tesekkurler simdiden.

oncelikle hosgeldin :)
    eger internet paketin varsa paketin yettigi kadar herseyi indirebilirsin..
    indirecegin yer ise telefonunun menusunde gorecegin google play store;yani android market. markette sag ust kisimdan whatsapp yaz en usttekini indir.
    ha yok internet paketin yoksa sakin hicbir sey indirme faturan kabarik gelir ya da liralarin gider, internet paketi satin al ya da
    bulundugun yerde wifi baglantisi varsa en iyisi oradan indirmen ;)
    gps devre disi cunku gps i acmamissin, orada ekrana gelecek ayarlarda gps uydulari gibi secenekleri isaretlemen yeterli

• tesekkur ettim gayet net aciklamaniz. sinirsiz internetim oldugu icin problem yok anladim. birde navigasyon telefondan kullanmak telefonu bozuyor diyenler oldu.umarim dogru degildir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazyhours2

tesekkur ettim gayet net aciklamaniz. sinirsiz internetim oldugu icin problem yok anladim. birde navigasyon telefondan kullanmak telefonu bozuyor diyenler oldu.umarim dogru degildir.

valla oncelikle ben xperia tipo degil xperia s kullanicisiyim, ayrica navigasyon kullanmanin telefona zarar verdigini ilk kez duyuyorum, bildigim kadariyla yok oyle bisey...
    sadece ; navigasyonu acmak pili daha cabuk bitirir ;)
    xperia tipo yu babama hediye olarak almayi dusunuyorum o yuzden ara sira buralardayim :)

• Ben teli yeni aldım alalı 48 saat olmadı şuan bi problem yok hatta fotoğrafları var

• 3,4 aydır tipo kullanıyorum ekran fotosu çekilebiliyormu çekiliyorsa nasıl çekiliyor lütfen yardım ne yapmam gerek

• quote:

Orijinalden alıntı: tipitipitip

3,4 aydır tipo kullanıyorum ekran fotosu çekilebiliyormu çekiliyorsa nasıl çekiliyor lütfen yardım ne yapmam gerek

Kilit tusu ile ses kisma tusuna birlikte basarak cekebilirsin.

• Merhaba Arkadaşlar bir yakınıma tipo alacağım. İlk akıllı telefon deneyimim olduğu için Bazı sorularım olacaktı.
    1. Flash desteği var mı? bazı arkadaşlar olmadığını flashlı siteleri açmadığını söylüyor.
    2. Jely bean güncellemesi alacak mı?
    3. Telefonun ahize sesi nasıl?
    4. Telefonun donanımsal yada yazılımsal kronik bir sorunu var mı? Mesaj yazarken ve menüler arası geçiş yaparken donmalar oluyor mu?
    5. İnternet paketi olduğu halde liradan mı bakiye düşüyor.
    Bu konular hakkında yardımcı olursanız memnun olurum telefonu internet üzerinden sipariş vermeyi düşünüyorum hangi sitede daha ucuz buraya link ekleyebilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi effect68 -- 18 Haziran 2013; 13:16:18 >
  • effect68 kullanıcısına yanıt
    var,jb almıyacak,çoknet,asla donma takılma yok,hayır
  • quote:

Orijinalden alıntı: effect68

Merhaba Arkadaşlar bir yakınıma tipo alacağım. İlk akıllı telefon deneyimim olduğu için Bazı sorularım olacaktı.
    1. Flash desteği var mı? bazı arkadaşlar olmadığını flashlı siteleri açmadığını söylüyor.
    2. Jely bean güncellemesi alacak mı?
    3. Telefonun ahize sesi nasıl?
    4. Telefonun donanımsal yada yazılımsal kronik bir sorunu var mı? Mesaj yazarken ve menüler arası geçiş yaparken donmalar oluyor mu?
    5. İnternet paketi olduğu halde liradan mı bakiye düşüyor.
    Bu konular hakkında yardımcı olursanız memnun olurum telefonu internet üzerinden sipariş vermeyi düşünüyorum hangi sitede daha ucuz buraya link ekleyebilir misiniz?

Flash desteği android telefonlardan kaldırıldı. Yani markette bulamazsın ama forumlardan flash playeri bulabilirsin. Bende var oldukçada güzel çalışıyorher videoyu açıyor. 720p açtım donma yok ama video yavaş oynuyor :)

Jelly Bean güncellemesi orginal olarak gelmeyecek ben custom rom olarak attım ama hiç stabil değil yani JB ağır geliyor bence. zaten gerekte yok JB nin hiç bir lüksünü göremedim :) Keşke 2.3.7'ye downgrade edebilsem

Ahize güzel son güncelleme ile karşıdan kendi sesini duyma olayın kalktı oldukça net.

Donanımsal sorun yok. Her androidde donmalar olur uygulama kurdukça telefon yavaşlar onun kaçarı yok
    bende oldukça fazla uygulama olduğundan telefonda yavaşlamalar oluyor ama sorun teşkil edecek kadar değil
    Clean Master uygulaması ile ram'i temizliyorum telefon can'a geliyor tekrar :)

5. Soru saçma :D telefon ayarlarıyla alakalı telefonla değil

• quote:

Orijinalden alıntı: conk83

arkadaşlar benim telefon çok feci şekilde kasma ve donma yapıyor. mesaj yazarken arama yaparken tuşlara ve dokunmatiğe basınca donup kalıyor geç tepki veriyor sizde aynı problemleri yaşımıyormusunuz daha 4 gün önce teleservisten geldi yazılım güncellemişler ama tekrardan aynı sorunları yaşıyorum telefonda hiç bir arza giderilmemiş aynı durumda olan varmı ?

Çok mu uygulama yüklüyorsun. O denli kasma olmuyor bende 1 kaç gün telefonu kapatıp açmazsam o zaman oluyor. Clean Master uygulamasını yükle onla bi temizle bakalım telefonu faydası olacak mı? Olmaz ise gönder garantiye şiddetle uyar :D
  • Vengance kernel 1.46 sürümü ile orginal rom skorum :-)
     ***SONY XPERİA TİPO (ST21İ) ANA KONU DH***

• bu telefonda toplamda ne kadar konusuldugunu nerden bakıyoruz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslimdayok

bu telefonda toplamda ne kadar konusuldugunu nerden bakıyoruz?

Bende bulamadim, dodol phone diye bi program yukledim playden, widget olarak kullaniyorum, is goruyor.

• arkadaşlar 1 aydır bende bu telefonu kullanıyorum ve çok memnunum fakat dün ve bu gün kafama acayip takılan bi sorun var şimdi bu ilk karşımıza çıkan sayfalar var ya hani widgetleri filan koyuyoruz o sayfalar bana fazla geliyo 2 tanesi boş ama ne yaptım ne ettimse o boş sayfaları kaldırmayı beceremedim bu konuda bana yardımcı olabilecek biri varmı gözünüzü seveyim fena sinir yaptım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: captain11

arkadaşlar 1 aydır bende bu telefonu kullanıyorum ve çok memnunum fakat dün ve bu gün kafama acayip takılan bi sorun var şimdi bu ilk karşımıza çıkan sayfalar var ya hani widgetleri filan koyuyoruz o sayfalar bana fazla geliyo 2 tanesi boş ama ne yaptım ne ettimse o boş sayfaları kaldırmayı beceremedim bu konuda bana yardımcı olabilecek biri varmı gözünüzü seveyim fena sinir yaptım :)

telefona kurulan bi uygulama ile o sayfalar azaltilip cogaltiliyor, forumda okumustum, uygulamayi hatirlamiyorum malesef.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.