Şimdi Ara

***SONY XPERİA TİPO (ST21İ) ANA KONU DH*** (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
292
Cevap
6
Favori
21.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar sony xperia tipoyu usb ile bağlanarak modem olarak nasıl kullanabileceğimizi bilen var mı?detaylı olarak anlatabilirse çok makbule geçer
  • quote:

Orijinalden alıntı: xhacker09x

quote:

Orijinalden alıntı: Osman_E

Telefonunuzda internet paketi kullanın ya da wireless ile bağlanın.
    Googleplayde TL gidiyorsa bu internet paketinizin olmayışındandır.

aynen bencede öyle . bende telefonu alınca tl gitmiş hatta 5tl vardı sonra internet'i kapattırdım , wifi 'den kullanıyorum

aynen öyleymiş sorunum :D evdeki netten wifi ile bağlanınca tüm sorunlarım çözüldü... :)

bu arada tipo gerçekten tastamam orta seviye bir telefon...ne ucuz ne pahalı...ben telefon alırım, temiz kullanırım en az 3 yıl falan diyorsanız sizin için tam biçilmiş kaftan diyebilirim...2.ci elini temiz bulursanız kaçırmayın derim zira şu sıralar 0'ını bulmak imkansız gibi...

• FLAC uzantılı parçaları dinleme imkanımız var mı bu cihazla acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: milharin

FLAC uzantılı parçaları dinleme imkanımız var mı bu cihazla acaba?

çalıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar.

Telefonu ben de teknosadan 399'a aldım. Gayet sorunsuz bir telefon, özellikle şarzı çok iyi bana en az 4 gün gidiyor. Sadece konuşmak için klullanıyorum.

Ancak şu an bir sorun var;

Telefon çalışıyorken sms geliyor, "ulaşılabildiğiniz bilgisi xxxx kişiye gönderildi" yani beni arayan kişi telefonum kapalı gibi görünüyor. Halbuki açık. Bu hatadan sonra turkcell in cepaçık setrvisi devreye giriyor, beni arayan kişiye "şu an ulaşılabilir" mesajı gidiyor, bana da "ulaşılabildiğiniz bilgisi gönderildi" diye mesaj geliyor. Ben bu mesajı görünce beni birinin aradığını anlıyorum.

Bu sorun hep olmuyor ancak, 10 aramanın 5inde olmaya başladı artık. Çok sinir bozucu duruma geldi.

Sorun yazılımsal mıdır yoksa operatör kaynaklı mıdır ?
    Bu sorunu yaşayan başka birisi varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: macmxcad

Selamlar.

Telefonu ben de teknosadan 399'a aldım. Gayet sorunsuz bir telefon, özellikle şarzı çok iyi bana en az 4 gün gidiyor. Sadece konuşmak için klullanıyorum.

Telefon çalışıyorken sms geliyor, "ulaşılabildiğiniz bilgisi xxxx kişiye gönderildi" yani beni arayan kişi telefonum kapalı gibi görünüyor. Halbuki açık. Bu hatadan sonra turkcell in cepaçık setrvisi devreye giriyor, beni arayan kişiye "şu an ulaşılabilir" mesajı gidiyor, bana da "ulaşılabildiğiniz bilgisi gönderildi" diye mesaj geliyor. Ben bu mesajı görünce beni birinin aradığını anlıyorum.

Bu sorun hep olmuyor ancak, 10 aramanın 5inde olmaya başladı artık. Çok sinir bozucu duruma geldi.

internet kullanmadığın zamanlarda 3g yi kapat sadece gsm moduna al

• quote:

Orijinalden alıntı: fatu38

quote:

Selamlar.

Alıntıları Göster
    quote:

yaptım bakalım sorun düzelecek mi ..

Bazı sitelerde bu telefonda, arama geldiğinde ters çevirerek sessize alma özelliği vardır yazıyor. Ama ben çalıştıramadım. Bunun bir ayarı var mıdır acaba ?

• quote:

quote:

yaptım bakalım sorun düzelecek mi ..

Bazı sitelerde bu telefonda, arama geldiğinde ters çevirerek sessize alma özelliği vardır yazıyor. Ama ben çalıştıramadım. Bunun bir ayarı var mıdır acaba ?

öyle bir özelliği yok heralde ama oyle olmasını saglayan uygulamalar var
  • Arkadaşlar hafta sonu almayı düşünüyorum xperia Tipoyu ama sar değeri yüksek geldi sizce iyimi?
  • Sar değerini bir kenara bırakalım, bence çok tartışılacak bir konu değil.
    Onun haricinde xperia tipo bana göre şu an en iyi telefondur.

Sebepleri şunlar.
    1- şarzı en uzun giden android telefon. (bugün test ettim şarzı %8'e düştüğünde 85 saat açık kalmıştı.)
    2- Stabil çalışan telefon olması.
    3- küçük ve heryerde taşınabilir olması. (benim gibi teknik bir işle uğraşıyorsanız, yere düşecek yada oraya buraya çarpacak derdiniz pek olmaz.)
    4- wi-fi, gps, android 4 gibi birçok özellik sadece 400 TL

kötü yanı ise, ekranın küçük olması tabiki. Elleriniz biraz büyükse pek kolay kullanamazsınız.
    bir de öyle google store da gördüğünüz her uygulamayı, oyunu indirip çalıştıracaksanız uygun değil. çok fazla kasmamak lazım...
  • Sony xperia tipo 23 ay garantili bir hafta kullanılmış telefonumu satıyorum.Mesajlarınızı bekliyorum.
  • forever tipo
  • Telefonu alalı bir ay oluyor vatandan aldım.Performans olarak gayet iyi ne donma yapıyor nede dokunmatik sorun cıkarıyor gayet hafif tipi çok hoş kızlar aşık oluyor :D.Ses kalitesi gayet iyi flash ı yok onun dışında tastamam telefon fiyatıda uygun... Lakin aldıktan 1 ay sonra konşmalarda sesim yankılanıyor arkadaşda bahsetmiş daha servise gönderemedim.Benim konuştuğum ses aynen oraya gidiyor yankı yapıyor bunun 2 sebebi varmış netten araştırdığıma göre.
    1.Kılıf: evet arkadaşlas silikon kılıflarda oluyor genelde alt kısımdaki mirofon yerdini acık bırakmadıkları için ses yankılanıyor ya o kısmı kendiniz delin yada komple kılıf kullanmayın (Bu arada mıknatıslı kılıfları hiç tavsiye etmem )
    2.telefonda donanımsan sorun:Bu ihtimal muhtemelen bendeki ihtimal sesin yankılanması donanımsal hatadan kaynaklanıyor.
    Servise bugün yarın gönderirim sonucu sizlerle paylaşırım.Çin malı demişsiniz tipoların çoğunluğu çinde yapılmış zaten.

• tipo candir can..

2.ci el 300 tl kadıköyden bir yerden aldim..1 ay oldu ve çok çok çok memnunum..bulursanız sağlam telefon..mutlaka kaçırmayın...!

• Bende satmaktayim xperia tipo telefonumu...https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=74170496&p=1#74170496

• telefonu yeni aldım ilk şarjı nekadar süre tutmalıyım. belirli bir saat varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurtibo

telefonu yeni aldım ilk şarjı nekadar süre tutmalıyım. belirli bir saat varmı?

Artıkı yeni bataryalarda böyle bir sorun yok soklamaya gerek yok yani.Kullanım klavuzundada sık sık sarj edebilirsiniz bu bataryanın ömrünü etkilemez yazıyor.
  • Telefonun hafıza kartında çeşitli müzik dosyaları oluşturdum. Ancak mesela dosyayı açıp bir şarkıya tıkladıgımda sadece onu calıp duruyor, ben tüm dosyayı sonuna kadar çalsın istiyorum. Bir diğeri de müzik çaları açtıgımda , hafıza kartına oluşturdugum dosyaları, yine klasör halinde göremiyorum, alttakı albümler ikonuna tıklıyorum ama yine benim oluşturdugum klasörler şeklinde görünmüyor. Var mı yardımcı olabilecek birisi?
  • iyi günler arkadaşlar bende bugün sipariş ettim telefonu pazartesi elimde olur sanırım ilk defa android kullanacağım bana önereceğiniz şeyler var mı veya yapmam gereken birşey
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tıtanium

iyi günler arkadaşlar bende bugün sipariş ettim telefonu pazartesi elimde olur sanırım ilk defa android kullanacağım bana önereceğiniz şeyler var mı veya yapmam gereken birşey

up
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.