Şimdi Ara

***SONY XPERİA TİPO (ST21İ) ANA KONU DH*** (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
292
Cevap
6
Favori
21.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba antutu benchmark puanlarınız kaç acaa 4100 küsür alıyo benim
  • quote:

Orijinalden alıntı: southname

merhaba antutu benchmark puanlarınız kaç acaa 4100 küsür alıyo benim

ilk testimde bende o civarda bir değer aldım sonra 3800 felan gidiyor bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozlakcix

quote:

Orijinalden alıntı: southname

merhaba antutu benchmark puanlarınız kaç acaa 4100 küsür alıyo benim

ilk testimde bende o civarda bir değer aldım sonra 3800 felan gidiyor bakalım

aynen dostum cok degisiyo ama 4000 den asagi. almadi bnde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim telefon bugün açılmaz oldu. Şarja takıyorum ışık filan yanmıyor. Hepsiburadadan almıştım 29 gün oldu:( Servisleri nerelerdir liste halinde ulaşabileceğim biyer varmı acaba.?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatu38

Benim telefon bugün açılmaz oldu. Şarja takıyorum ışık filan yanmıyor. Hepsiburadadan almıştım 29 gün oldu:( Servisleri nerelerdir liste halinde ulaşabileceğim biyer varmı acaba.?

Led ışığı yanmıyor ise yazılımsal bir sorun değil belli Bataryada problem olabilir. Faturasıyla beraber gelmiştir. Hangi garanti servisine ait öğrenin net'ten o servisin kayseridekini şubesini öğrenebilirsiniz. Garantiye yollayın. İmkanınız varsa aynı bataryadan bulun ve onla deneyin
  • Arkadaşlar cihaz arkadaşımda bulunmakta gayet kullanışlı , ses kalitesi çok iyi hızıda çok güzel ben bu telefonu öneririm. Bu arada ben xperia miro almayı düşünüyorum 550 tlye buldum telefon nasul sizce
  • Benim Tipo'mun ses açma tuşunda sıkıntı var.

Tuş çalışıyor, ekranda da sesin açılıp kapandığı gözüküyor ama ses seviyesi değişmiyor. Daha önce bu sıkıntıyı yaşayan oldu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Coşkun

Benim Tipo'mun ses açma tuşunda sıkıntı var.

Tuş çalışıyor, ekranda da sesin açılıp kapandığı gözüküyor ama ses seviyesi değişmiyor. Daha önce bu sıkıntıyı yaşayan oldu mu?

Yazılımsal bir problem var galiba hiçbir şekilde sesi yükseltemiyor musunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Osman_E

quote:

Orijinalden alıntı: fatu38

Benim telefon bugün açılmaz oldu. Şarja takıyorum ışık filan yanmıyor. Hepsiburadadan almıştım 29 gün oldu:( Servisleri nerelerdir liste halinde ulaşabileceğim biyer varmı acaba.?

Led ışığı yanmıyor ise yazılımsal bir sorun değil belli Bataryada problem olabilir. Faturasıyla beraber gelmiştir. Hangi garanti servisine ait öğrenin net'ten o servisin kayseridekini şubesini öğrenebilirsiniz. Garantiye yollayın. İmkanınız varsa aynı bataryadan bulun ve onla deneyin

Hepsiburadayı aradım istanbul ocak elektronik diye bireylere yönlendirdiler. Bugün öğleden sonra aradım ama kimseye ulaşamadım pazartesi arayacak artık.
    Şimdi internetten ocak elektroniğe bakacam sony servisi mi nasıl kimdir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatu38 -- 6 Nisan 2013; 19:33:56 >

• quote:

quote:

Maalesef ses hep aynı. Zil sesi, uygulama, oyun, müzik ve konuşmada ses ayarı yapamıyorum, en yüksekte çalıyor.

• O tuşa bastığınızda sesi yavaş yavaş kısıyor ve en son titreşim moduna alıyor. Sizde bunu da mı yapmıyor?
  • quote:

quote:

quote:

Maalesef ses hep aynı. Zil sesi, uygulama, oyun, müzik ve konuşmada ses ayarı yapamıyorum, en yüksekte çalıyor.

Yazılımsal problem gibi telefonu Pc companion ile bağlayıp mümkünse winxp kullanarak onarın. Önceden mesaj ya da kişi yedeklemenizi yapın.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yazılımsal problem gibi telefonu Pc companion ile bağlayıp mümkünse winxp kullanarak onarın. Önceden mesaj ya da kişi yedeklemenizi yapın.

Hocam teşekkürler bugün kendiliğinden düzeldi.

• Xperia Tipo Romları

Arkadaşlar Tipo için iki güzel rom ikisinde denedim, orginal roma göre daha stabil ve görüntü ses açısından daha iyiler.

Bootloader kilidi açmanıza gerek yok, Rootlu olsun CWM yüklü olsun yeter kurulum linkteki konularda yazıyor Tavsiye ederim...

Merak ettiğiniz şeyler olursa sorabilirsiniz.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2209026

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2203388

• arkadaşlar dün kendime sony xperia tipo aldım çok şık ve güzel makine herşeyden önce onu söyleyim..

benim sorunlarımdan biri google play uygulamasına mail adresimi girmeme rağmen ve mail adresim google.play'in normal internet sitesinde görünmesine rağmen (cihazımda görünüyor) telefonumda bir türlü google play'i açamıyorum, giremiyordum...

adresi giriyorum şifreyide doğru giriyorum ve sonra saatlerce ''oturum açılıyor'' ekranında bekliyordum..sorunu hallettim...tl'm yokmuş :D

şimdi işin yeni sorun kısmıda burda...normalde ücretli uygulamadan birşey indirirken tl gitmesi gerekmez mi ? sadece ana sayfasına bile girsem google play-market'in direkt tl gidiyor..durduğum yerde gidiyor...20 tl vardı telefonda ..şuan -6 ! hat vodafone...

bir diğer sorunum facebook uygulamasından sohbet'te arkadaşlarımı göremiyorum, ana sayfamda paylaşımların resimlerini görüyorum ama yakından büyütmek isteyince göremiyorum... bu sorunum devam ediyor ve bir türlü çözemiyorum....facebook paketim var vodafondan onun sayesinde facebook uygulamasından girebiiyorum faceye...

bu arada google playe girebilmek için hatta mail adresinle oturum açabilmen için illaki hatta tl mi yüklü olması gerekir ? ben baya acemiyim bu konuda...ilk akıllı telefonumda... oturum açamıyorum uzun uzun oturum açılıyor şeklinde bekliyor (du)... tl yükleyince girdi...ama onuda anında daha ana sayfasındayken google play'in yedi ve bitirdi... güya 250 mb paketim vardı...??!! alttarafı facebook yamasımı ne var onu yükleyecektim (muhtemelen facebook sorunumun çözümü) birde angry bird yükleyecektim :)

bu arada tekrar söyleyim google play sitesi telefonumu görüyor...

bu sorunumuda halledersem bu telefonu bi 3-4 yıl kullanırım..önceki telefonum tastamam 5 yıllık bi general mobile idi...

• gncll
  • gnclll :) yokmu bana yardım eden =(
  • gncllllllollllll
  • Telefonunuzda internet paketi kullanın ya da wireless ile bağlanın.
    Googleplayde TL gidiyorsa bu internet paketinizin olmayışındandır.
  • quote:

Telefonunuzda internet paketi kullanın ya da wireless ile bağlanın.
    Googleplayde TL gidiyorsa bu internet paketinizin olmayışındandır.

aynen bencede öyle . bende telefonu alınca tl gitmiş hatta 5tl vardı sonra internet'i kapattırdım , wifi 'den kullanıyorum
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.