Şimdi Ara

***SONY XPERİA TİPO (ST21İ) ANA KONU DH*** (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
292
Cevap
6
Favori
21.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba uzun süredir akıllı telefon alma niyetindeyim uzun süren araştırmalar neticesinde xperia tipo almaya karar verdim sayılır tek sorunum ikinci el satan pek olmaması benim içim sanırım alanlar oldukça memnun telefondan. Ben bir kaç şey sorma istiyorum yardımınızı esirgemezseniz mutlu olurum.
    1)Telefonun ahize sesi nasıl biraz duyma sıkıntısı yaşıyorum son dönemlerde tatmin edici midir ahizesi?
    2)Sony xperia u, tipo ya göre daha üst sınıf olmasına rağmen xperia u kullananlar ics nin donma sorunundan bahsediyorlar tipo kullanan arkadaşlar donma, kasma vs problemi yaşıyorlar mı?
    3)İnternet performansı benim için oldukça önemli telefonu sosyal ağlar ve internet kullanımı için alıyorum tatmin edici midir?
    4)Elinde tipo olan arkadaşlardan satma niyetinde olan var mı acaba :)

Cevaplar için teşekkürler.Esen kalın.
  • @sahbaz Hepsiburada da dilerseniz lacivert olanı var. Paraf kart %20 ve 100 tl çek kampanyasıyla uyguna alabilirsiniz. 290 TL civarına geliyor... Tabi çeklerle alacağınız ihtiyaçlarınız varsa...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahbaz061

Arkadaşlar merhaba uzun süredir akıllı telefon alma niyetindeyim uzun süren araştırmalar neticesinde xperia tipo almaya karar verdim sayılır tek sorunum ikinci el satan pek olmaması benim içim sanırım alanlar oldukça memnun telefondan. Ben bir kaç şey sorma istiyorum yardımınızı esirgemezseniz mutlu olurum.
    1)Telefonun ahize sesi nasıl biraz duyma sıkıntısı yaşıyorum son dönemlerde tatmin edici midir ahizesi?
    2)Sony xperia u, tipo ya göre daha üst sınıf olmasına rağmen xperia u kullananlar ics nin donma sorunundan bahsediyorlar tipo kullanan arkadaşlar donma, kasma vs problemi yaşıyorlar mı?
    3)İnternet performansı benim için oldukça önemli telefonu sosyal ağlar ve internet kullanımı için alıyorum tatmin edici midir?

Ben aldim 2.el. Sahibindene bakabilirsin orda var satilan.
    - Ahizede sorun yok. Gayet iyi
    -Herhangi bi donma sorunuyasamadim ,gerciyeni aldimsayilir
    +bu fiyata alinabilecek eniyi tel bence.

Bu aradaswype yi bulamadim. Marketten mi indirilmesi mi lazim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi popeyex -- 17 Mart 2013; 18:59:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ismailon

@sahbaz Hepsiburada da dilerseniz lacivert olanı var. Paraf kart %20 ve 100 tl çek kampanyasıyla uyguna alabilirsiniz. 290 TL civarına geliyor... Tabi çeklerle alacağınız ihtiyaçlarınız varsa...

Cevabınız için teşekkür ederim hepsiburadan çekler var demişsiniz nasıl oluyor pek anlamıyorum hsbc kart ile alacağım pekte ucuza gelmek zannımca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: popeyex

quote:

Orijinalden alıntı: sahbaz061

Arkadaşlar merhaba uzun süredir akıllı telefon alma niyetindeyim uzun süren araştırmalar neticesinde xperia tipo almaya karar verdim sayılır tek sorunum ikinci el satan pek olmaması benim içim sanırım alanlar oldukça memnun telefondan. Ben bir kaç şey sorma istiyorum yardımınızı esirgemezseniz mutlu olurum.

Ben aldim 2.el. Sahibindene bakabilirsin orda var satilan.
    - Ahizede sorun yok. Gayet iyi
    -Herhangi bi donma sorunuyasamadim ,gerciyeni aldimsayilir
    +bu fiyata alinabilecek eniyi tel bence.

Bu aradaswype yi bulamadim. Marketten mi indirilmesi mi lazim

Cevabınız için teşekkürler artık alacağız memnun kalmasam zaten pek para vermedim deyip kullanırım en azından içime oturmaz. 2.elde fiyatlar 300-350 TL arası değişiyor artık alacağız bir kaç güne hayırlısıyla.

• # sony xperia tipo # telefon yarın elimde bakalım marifetleri nasıl acaba
  • tipo modeli bugün elime geldi :D Telefon Harika .. kasma yok , tavsiye ederim.
  • gta vice city yükledim , oyunu açınca siyah ekran geliyor ,hata raporu veriyor.

apk'nın tüm sürümlerini yükledim denedim aynı sorun.

bana yardımcı olabilecek varmı?
  • Arkadaşlar bu telefonla uzman tv ye giriyorum görüntü gayet iyi açılıyor fakat video da ses yok ben bir anlam veremedim bilgisi olan var mı öteki sitelerde sorun yok

• Beyler bugün almayı düşünüyorum. 4 Yıldır 5800 kullanıcısıyım Fiyat 400 tl cazip geldi. Yorumlar için teşekkür ediyorum. Mesajlaşma ve müzik dinlemek için alıyorum.
  • 5800 dan sonra bayan rahatlarsın 5800 a göre dokunmatiği çok güzel donma hiç yaşamadım

• kullanan arkadaşlar sizdede kulaklık jakı tam oturmuyomu çok az bi kısmı dışarıda mı kalıyo
  • ŞU STATÜNÜN ALTINA GELİRMİSİNİZ ?

http://forum.donanimhaber.com/m_73213012/mpage_1/f_/key_//tm.htm#73213012

edit:Root attıktan sonra kurcalarken kamerayı silmişim telefonumda kamera yok ve rootlu iken font ınstaller programı ile font indirmiştim eski fontum geri gelmiyor. Telefonumun sistemi resmen öldü.Lütfen elinizden ne geliyorsa yapın :(
  • Foruma yeni uye oldum, uzun bir süredir araştırıyorum android dünyasını, birçok telefon için yapılan yorumlara baktım Xperia tipo bu fiyata bu özelliklerde alınabilecek çok güzel bir telefon. Bir yakınıma almayı düşünüyoruz şuan baya indirimde sanırım Xperia E piyasaya gireceği için indirime girdi telefon.

Telefonda çok üst seviye oyunlar oynanmayacaksa, internette çok fazla surf yapılmayacaksa iş görür gibi düşünüyorum.
    Konuşmak+ Mesajlaşmak + Günlük fotoğraf çekimleri + Basic oyunlar ve uygulamaları rahatlıkla yapabilecek giriş seviyesi androidler içerisinde fiyat/performans olarak şuanda en iyisi.

En üst sar değeri normale göre biraz yüksek, o yüzden bu cihazı alacaklar telefon şebekelerinin iyi çekmediği bir yerde ikamet ediyorlarsa bu durumu dikkate almalarında fayda var.
  • dahili depolama'nın hepsini nasıl açacağız ? oyun yükledim , yer kalmadı . ama boş alan var ama uygulama için yer kalmadı diyor ? bu olayı nasıl çözüceğiz ? harici hafıza kartı almadan ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: southname

kullanan arkadaşlar sizdede kulaklık jakı tam oturmuyomu çok az bi kısmı dışarıda mı kalıyo

hayır öyle bi sıkıntı olmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozlakcix

quote:

kullanan arkadaşlar sizdede kulaklık jakı tam oturmuyomu çok az bi kısmı dışarıda mı kalıyo

sesde problem yok ama kulaklığın jakının yarısı dışarda
  • quote:

quote:

quote:

benimkide öyle fabrikasyon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozlakcix -- 27 Mart 2013; 15:22:52 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

o zaman yapılacak birşey yok

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kulaklıktan kulaklığa değişir bendede bir kısmı dışarıda ama yarısı kadar değil az bir kısmı

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.