Şimdi Ara

***SONY XPERİA TİPO (ST21İ) ANA KONU DH*** (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
292
Cevap
6
Favori
21.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler telefon ne kadar süre oldu çıkalı. Neden bu kadar az mesaj var bu konuda.

quote:

Orijinalden alıntı: zanpinoz

1ghz işlemcili asha300 almaya gitmiştim. Market reyononda biraz inceleyince beğenmedim.. Xperia tipo görünce çok hoşuma gitti.. 800 mhz lik tipo 1ghz asha 300 den çok çok daha hızlı, Ekrana dokunulduğunda tepki süresi sayfaları değiştirme hızı çok daha yüksek..
    xperia tipo yu sevdim ama S.A.R değeri 1.62 çok yüksek..

evet bende almayı dusunuyorum ama sar değeri benimde canımı sıkıyor.
  • Hepsiburada üzerinden almanızı tavsiye ederim. Ancak kampanya döneminde. 100 tl cek ve kredi kart kampanyaları ile birlikte uygun fiyata sahip olabilirsiniz.

Telefon hiç ısınmıyor bu cok hosuma gidiyor. Photoshop vs. cok rahat kullanabiliyorum. Benim beklentilerimi karsıladı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozlakcix

quote:

Orijinalden alıntı: ahmetgndz15

arkadaşlar telefon flash sitelere girebiliyor mu acaba ?

giriyor

telefon flash sitelere giriyor mu diye sordum sağolsun arkadaşın birisi giriyor diye cevap verdi bi hevesle gittiim aldım telefonu eve geldim açtım tarayıcısını ama sonuç hüsran maalesef olmadı adobe flash player yükledim ama ne fayda yine olmadı yine olmadı....
  • quote:

telefon flash sitelere giriyor mu diye sordum sağolsun arkadaşın birisi giriyor diye cevap verdi bi hevesle gittiim aldım telefonu eve geldim açtım tarayıcısını ama sonuç hüsran maalesef olmadı adobe flash player yükledim ama ne fayda yine olmadı yine olmadı....

Telefon flash sitelere giriyor ve destekliyor. telefonun kendi tarayıcısı da flash destekli ve oldukça iyi onun dışında Dolphine kullanabilirsin. Flash destekli tarayıcılar kullan.
    Burdan flash'ı indir ve kur
    https://www.dropbox.com/s/1lf000odbdq7frn/Adobe%20Flash%20Player%2011.1_11.1.115.12.apk

Örnek olarak dizimag, mynet ve bir çok siteden sorunsuz videoları izleyebiliyor ve sitelerdeki swfleri sorunsuz açabiliyorum. Ayrıca canlı lig tv de izleyebiliyorum önceki sayfada screenshotlarını paylaştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Osman_E -- 13 Mart 2013; 21:45:37 >

• gold da 400 e gördüm ama 480 e avea dan aldım tipo nedense hiç ısınmıyor bunu çok seviyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  ***SONY XPERİA TİPO (ST21İ) ANA KONU DH***

Micro usb ile sarj olmasını özellikle tercih ettim, tüm eski sarjlarım ve araç içi ekipmanlarıma da uyumlu...
  • telefonu bugün yurtta 4. kattan hava boşluğundan düşürdüm kenarları soyuldu biraz eyvah dedim ekran parçalandı indim bi baktım telefonda --tok yok çalışıyor.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_72818967/tm.htm

teknosa'dan 399 tl ye aldım , görüşlerinizi bekliyorum.
  • Arkadaşlar Teknosadan aldım ben de ama telefon çin malı imiş bunu bilmiyordum bir başka izlenimim ise telefon arızalı çıktı beni arayan kim olursa olsun kendi sesini duyuyor yani yankı yapıyor telefon gittim Teknosaya durumu bildirdim servise göndeririz 20 gün sonra alırsınız dedi valla bütün sevincim kursagimda kaldı lanet olsun bu Teknosaya

• quote:

Arkadaşlar Teknosadan aldım ben de ama telefon çin malı imiş bunu bilmiyordum bir başka izlenimim ise telefon arızalı çıktı beni arayan kim olursa olsun kendi sesini duyuyor yani yankı yapıyor telefon gittim Teknosaya durumu bildirdim servise göndeririz 20 gün sonra alırsınız dedi valla bütün sevincim kursagimda kaldı lanet olsun bu Teknosaya

sony xperia nin hangi modeli ? çin malı olduğunu nerden anladınız? bende teknosa'dan sony xperia tipo st21i sipariş verdim , çarşamba günü elime ulaşacak . bende telefon hakkında izlenimler bulunacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xhacker09x -- 15 Mart 2013; 23:40:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xhacker09x

quote:

Arkadaşlar Teknosadan aldım ben de ama telefon çin malı imiş bunu bilmiyordum bir başka izlenimim ise telefon arızalı çıktı beni arayan kim olursa olsun kendi sesini duyuyor yani yankı yapıyor telefon gittim Teknosaya durumu bildirdim servise göndeririz 20 gün sonra alırsınız dedi valla bütün sevincim kursagimda kaldı lanet olsun bu Teknosaya

sony xperia nin hangi modeli ? çin malı olduğunu nerden anladınız? bende teknosa'dan sony xperia tipo st21i sipariş verdim , çarşamba günü elime ulaşacak . bende telefon hakkında izlenimler bulunacağım.

Sizinki ile aynı model olanı tipo yani arkasında made in çin yazıyor kutusunda da yazıyor eline geçince görürürsünama inşallah seninki değildir gelince bizimle paylaş

• quote:

çoğu markaların çinde fabrikaları vardır
  • Fabrikaları zaten çin çoğu çinden geliyor benim elimdekide çin hiç bir sorun yaşamadım Çin olması diğer sonyerden farkı olmasını gerektirmez. Fabrikaları orda sonuç bu yine sony yine sony
  • quote:

quote:

Gelince söylerim sanırım benimde china malıdır . zaten herşey çinde üretiliyor . aslen japon malı diye biliyorum. telefonun boyutu çok mu küçük?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xhacker09x -- 16 Mart 2013; 15:15:13 >

• quote:

quote:

quote:

Gelince söylerim sanırım benimde china malıdır . zaten herşey çinde üretiliyor . aslen japon malı diye biliyorum. telefonun boyutu çok mu küçük?

Bana göre çok ideal ne çok küçük ne çok büyük

• Ben de cihazı teknosadan 399 TL'ye aldım. Telefon beklentilerimin üstünde çıktı (yorumları okuyunca). Bence fiyatına göre harika bir telefon. Wifi gayet iyi çekiyor, kendi tarayıcısı flash siteleri çalıştırıyor ve çok sekme açmadım ama performansı yeterli, youtube uygulamasından ve internetten video izleme(donanimhaber) gayet güzel ve sorunsuz , ses ve müzik konusunda çok iyi, kamerası kötü ben beğenmedim, denediğim oyunlar; Air Alert, Angry Birds Star Wars, Bad Piggies, Glow Hockey, Fruit Ninja, Jetpack Joyride, Hugo, Cut the Rope, Temple Run, Subway Surfers yüksek grafikli oyun yüklemedim fakat bu oyunlarda hiçbir sorun olmadan oynadım. Ne oyunlarda ne de menüde bir takılma yaşadım, ekran küçük olduğu için mesaj yazmak zor ancak alışıyorsunuz sonradan, bataryası bir arkadaşım 2 gün gittiğini söyledi ben ilk şarjdan sonra wifi, gps sürekli açık, kamera, internet, video, müzik ve oyun ile kardeşim ve ben sürekli kurcaladık 10 saatte bitti, genel olarak izlenimlerim böyle hafif, küçük ve ucuz telefon tercih edeceklere kesinlikle öneririm pişman olmazlar.

Az önce dead trigger oynadım low ayarda akıcı oynanıyor sadece bölüm yüklenirken bir iki takılma oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnr_kfks -- 17 Mart 2013; 2:39:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cnr_kfks

Ben de cihazı teknosadan 399 TL'ye aldım. Telefon beklentilerimin üstünde çıktı (yorumları okuyunca). Bence fiyatına göre harika bir telefon. Wifi gayet iyi çekiyor, kendi tarayıcısı flash siteleri çalıştırıyor ve çok sekme açmadım ama performansı yeterli, youtube uygulamasından ve internetten video izleme(donanimhaber) gayet güzel ve sorunsuz , ses ve müzik konusunda çok iyi, kamerası kötü ben beğenmedim, denediğim oyunlar; Air Alert, Angry Birds Star Wars, Bad Piggies, Glow Hockey, Fruit Ninja, Jetpack Joyride, Hugo, Cut the Rope, Temple Run, Subway Surfers yüksek grafikli oyun yüklemedim fakat bu oyunlarda hiçbir sorun olmadan oynadım. Ne oyunlarda ne de menüde bir takılma yaşadım, ekran küçük olduğu için mesaj yazmak zor ancak alışıyorsunuz sonradan, bataryası bir arkadaşım 2 gün gittiğini söyledi ben ilk şarjdan sonra wifi, gps sürekli açık, kamera, internet, video, müzik ve oyun ile kardeşim ve ben sürekli kurcaladık 10 saatte bitti, genel olarak izlenimlerim böyle hafif, küçük ve ucuz telefon tercih edeceklere kesinlikle öneririm pişman olmazlar.

Az önce dead trigger oynadım low ayarda akıcı oynanıyor sadece bölüm yüklenirken bir iki takılma oldu.

telefon bilgisayar ara kablosunu veriyorlarmı kutu içerisinde , gta vice city android'de denemek lazım , salı günü elimde olunca deniyeceğim

internette gta vice city deneyenler olmuş ;

http://www.youtube.com/watch?v=DpacEP-d9Bo

• quote:

telefon bilgisayar ara kablosunu veriyorlarmı kutu içerisinde , gta vice city android'de denemek lazım , salı günü elimde olunca deniyeceğim

internette gta vice city deneyenler olmuş ;

http://www.youtube.com/watch?v=DpacEP-d9Bo

Evet ara kablo çıkıyor, aynı zamanda şarj adaptörünü bu kabloya takıp şarj ediyorsunuz.

• teşekkürler... telefonu ilk açtığınızda kasma yapıyormu ?
  • quote:

teşekkürler... telefonu ilk açtığınızda kasma yapıyormu ?

Evet, gereksiz widgetları kaldırınca daha iyi hale geliyor.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.