Şimdi Ara

***SONY XPERİA TİPO (ST21İ) ANA KONU DH*** (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
292
Cevap
6
Favori
21.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir sorunda kulaklık arkadaşlar Kumanda özelliği olan kulaklık kullanan var mı bu telefonda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Osman_E

Bir sorunda kulaklık arkadaşlar Kumanda özelliği olan kulaklık kullanan var mı bu telefonda.

nt den aldım bitane radisson diye ses ayarı var üzerinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozlakcix

quote:

Bir sorunda kulaklık arkadaşlar Kumanda özelliği olan kulaklık kullanan var mı bu telefonda.

Sağol dostum. Kulakığın model numarasını yazabilirmisiniz.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bozlakcix

quote:

Sağol dostum. Kulakığın model numarasını yazabilirmisiniz.

:D modelini bilmiyorum
  • Az önce hepsiburadadan bu telefonu aldım bir iki gün içinde elime geçer heralde.
    Telefonu alınca ilk olarak neler yapmalıyım ilk şarj, programlar, ayarlar , güncellemeler vs.
  • 2 gündür kullanıyorum. Benimde dokunmatigimde hicbir sıkıntı yok. Cok guzel, rahatlıkla kullanıyorum.

Googleplay kaydı vs. islemleri android oldugundan yaptıktan sonra, istedigniz uygulamalrı kurabilirsiniz. Zaten android 4 yuklu geliyor, o da su an yeterli. Guncelleme gereksinimi yok.

Pil gostergesini yukarıdaki bildirim cubugunda gosteremedim. Dusuk pil tasarrufuna gecildignde % olarak gosteriyor ancak ben normal pil kullanımı + gosterge seklinde gostermek istedim. Yapabilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismailon

2 gündür kullanıyorum. Benimde dokunmatigimde hicbir sıkıntı yok. Cok guzel, rahatlıkla kullanıyorum.

Googleplay kaydı vs. islemleri android oldugundan yaptıktan sonra, istedigniz uygulamalrı kurabilirsiniz. Zaten android 4 yuklu geliyor, o da su an yeterli. Guncelleme gereksinimi yok.

Pil gostergesini yukarıdaki bildirim cubugunda gosteremedim. Dusuk pil tasarrufuna gecildignde % olarak gosteriyor ancak ben normal pil kullanımı + gosterge seklinde gostermek istedim. Yapabilen var mı?

Status bar uygulaması var markette onunla yapabilirsin. Baştan dizayn verebilirsin. Biraz yorucu ama işini görür. Onun dışında Rootlayıp Cyanogen mod kurman gerekir garantisi devre dışı kalır ;)
    Bu fiyata bu telefonu alıpta memnun olmayan kimse yoktur bence :)

Arkadaşlar tekrar soruyorum kumandalı kulaklık kullanan var mı bu telefonda ?

• @osman_e
    Tesekkur ederim. Uygulamaları arastırıyorum, tekrar tesekkurler...
  • igo navigasyonuda kurdum ımmmm ..
  • arkadaşlar telefon flash sitelere girebiliyor mu acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetgndz15

arkadaşlar telefon flash sitelere girebiliyor mu acaba ?

giriyor
  • Telefonu pazar günü teknosa' dan aldım, 499 tl. Orda iki dk telefonu inceledik satıcı arkadaş teli hazırlarken telefon indirime girmiş :-) 499 tl olan telefon oldu 399 tl :-D :-D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark_World

Telefonu pazar günü teknosa' dan aldım, 499 tl. Orda iki dk telefonu inceledik satıcı arkadaş teli hazırlarken telefon indirime girmiş :-) 499 tl olan telefon oldu 399 tl :-D :-D

merhaba arkadaşım telefonu aldıysan bize bilgi verebilirmisin telefon ile ilgili ? nasıldır verdiğin paraya değermi ?hızlımı ? boyut tatmin edicimi ?
  • Aldım tabi almam mı :-) o fiyata android 4 telefon alınmaz mı yav. :-D. Neyse teli daha ayrıntılı inceleyemedım. Telefon android 4.0.4 ile geldi bana ama kulaklık çıkmadı onun dışında 2 gb kendi hafızası var m. sdkartla 32gb a kadar çıkıyor. 800 mhz işlemci. ve 512 mb ram var.Ben beğendim şahsen

• iyi günler biden ios'tan androide geçmek istiyorum tipo uygun geldi acaba telefondaki interneti usb , bluetooth ile pc ye aktarabilirmiyim?İphone bu özelliğini kullanıyorum sürekli
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stylas

iyi günler biden ios'tan androide geçmek istiyorum tipo uygun geldi acaba telefondaki interneti usb , bluetooth ile pc ye aktarabilirmiyim?İphone bu özelliğini kullanıyorum sürekli

Bağlantı noktası özelliği var. Bu sayede gsm den alacagınız net paketini wifi uzerinden dilediginiz kadar bilg. da kullanabilirsiniz. Bluetooth ile bilmiyorum ama google play adresinde bir aratmak lazım app.
  • teşekkür ederim
  • kendisi bende var işimi görüyor bence bu fiyata çok uygun bir telefon

• 1ghz işlemcili asha300 almaya gitmiştim. Market reyononda biraz inceleyince beğenmedim.. Xperia tipo görünce çok hoşuma gitti.. 800 mhz lik tipo 1ghz asha 300 den çok çok daha hızlı, Ekrana dokunulduğunda tepki süresi sayfaları değiştirme hızı çok daha yüksek..
    xperia tipo yu sevdim ama S.A.R değeri 1.62 çok yüksek..
  • tipo nun kamerası süper yaa 3.5 gibi çekiyor en sevdiğim özelliğinde oyunlarda hiç donmaması

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.