Şimdi Ara

Sony Xperia Tüm Z Serisi Arka Kapak Su Geçirmez Bant Conta Yapıştırıcı [Ana Konu] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
188
Cevap
12
Favori
21.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Mevcut pm ile dönüş yapılmıştır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de daha önce xperia z için almıştım 1 yıldır takılı conta. daha sorun çıkmadı çok memnunum.Şimdide xperia z2 için alacağım inşaallah bunuda sorunsuz kullanırım.
  • Merhaba, sony xperia z3 dual telefonum var. ön ekran kasadan biraz ayrıldı. bana bu telefon için su geçirmeyen conta lazım, ön cam ve arka kapak için. elinizde mevcutmu?
  • z3 için istiyorum. Pm attım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yerim_seni56 -- 20 Ocak 2016; 21:42:38 >
  • yerim_seni56 Y kullanıcısına yanıt
    dönüş yapılmıştır
  • evet ürün elime bugün ulaştı. en kısa sürede telefona uygulayacağım. bakalım olacak mı?
  • Z3 ön bantı nasıl yapacağız ekranı söküp mü .. Ekran yerınden kalkmış durumda contası yada ısı yüzünden.
    Arka kapak kırıldı ama orjinal diye yan sanaii ürün kullanmıslar. Nasıl birşey yapmalıyım yan sanaii kapakta su geçirirmi acaba

• contayı yapıstırdım ve her yerinden mandallarla kıstırdım 2 gün beklettim ama geri kalktı.. ben mi beceremedim :S
  • yerim_seni56 Y kullanıcısına yanıt
    Hocam yapıştırırken bazı hatalar yapmış olabilirsin özelden bana tekrar yollayım eline ulaşınca telefon ile görüşelim tarif edeyim

• Arkadaştan aldığım contayı takmaya fırsat bulamadan orjinal arka cam telefonun düşmesi sonucu kırıldı. İnternetten aldığım arka kapak üzerinde zaten conta vardı, bende kapak üzerindeki conta ile kapağı yapıştırdım. Ancak 2 gün sonra kapak yerinden kalktı, yapışkan conta işlevini yapmadı yani.

Sonra aynı kapağı arkadaştan aldığım conta ile yapıştırdım. Uygulama yaparken bir kez contayı söküp tekrar yapıştırmama rağmen gayet güzel yapıştı, 10 gündür kullanıyorum sorun yok.

Telefonun kamerası tozdan kullanılmaz hale gelmişti, kapak ilk seferinde de yapışmayınca da telefondan soğumuştum, şimdi telefon eskisi gibi oldu
  • alpi04 A kullanıcısına yanıt
    çıkarıp tekrar yapıştırmanıza rağmen :)

güle güle kullanın hocam
  • sayın s. gülce xperia z3 ekran ve arka kapak contası istiyorum pm attım ama cevap vermediniz
  • Hocam Xperia z3 contası lazım önlü arkalı pm ile ulaşabilirmisiniz? @s.gulce

• quote:

Orijinalden alıntı: OsmanDemir6060

Hocam Xperia z3 contası lazım önlü arkalı pm ile ulaşabilirmisiniz? @s.gulce

pm ile gönüş yapışmıştır
  • quote:

Orijinalden alıntı: OsmanDemir6060

sayın s. gülce xperia z3 ekran ve arka kapak contası istiyorum pm attım ama cevap vermediniz

pm ile gönüş yapışmıştır
  • PM...
  • iyi günler size mesaj attım özelden dönermisiniz
    @s.gulce

• Siyah Kan S kullanıcısına yanıt
    @foxpark dönüş yapılmıştır
  • dönüş yapışmıştır
  • dostum z3 ön ve arka kapak contası gerekli nasıl alım
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.