Şimdi Ara

Sony Xperia Tüm Z Serisi Arka Kapak Su Geçirmez Bant Conta Yapıştırıcı [Ana Konu] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
188
Cevap
12
Favori
21.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: denizcelimli

Merhaba contayı alıp kapağı değiştirsek garanti kapsamından çıkar mı?

Garanti dışı kalır sakın :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında sadece arka kapağı çıkarıcaz garanti dışı olmaması lazım :)

piyasada satılan arka kapaklar kendinden yapışkanlı ama bunlar telefon ısındığı zaman kapak atıyormuş, bu contayı alırsak direk yeni kapağın üstüne yapıştırsak oluyor mu? aldığımız yeni kapağın yapışkanını çıkarmak mı gerekiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizcelimli

Aslında sadece arka kapağı çıkarıcaz garanti dışı olmaması lazım :)

piyasada satılan arka kapaklar kendinden yapışkanlı ama bunlar telefon ısındığı zaman kapak atıyormuş, bu contayı alırsak direk yeni kapağın üstüne yapıştırsak oluyor mu? aldığımız yeni kapağın yapışkanını çıkarmak mı gerekiyor?

Alınan yeni kapağın contasını çıkarmanız gerekiyor birde kapağın kaliteside önemli

• Bende değişim yaptım şimdi yine aynı yerden arka üst sol köşeden doğru açılma yaptı . Ayrıca silikon kılıf kullanıyorum birde .Niye aynı yerden açılma yapıyor ikidir . Cihaz bazen çok ısınıyor ondan mı atıyor
    Fön ile ısıtmak zorken kendi ısısı ile atar mı hayret bişey!!

Şimdi yeni bitane arıyorum yine değişim yapacağım!

• quote:

Orijinalden alıntı: dj-61

Bende değişim yaptım şimdi yine aynı yerden arka üst sol köşeden doğru açılma yaptı . Ayrıca silikon kılıf kullanıyorum birde .Niye aynı yerden açılma yapıyor ikidir . Cihaz bazen çok ısınıyor ondan mı atıyor
    Fön ile ısıtmak zorken kendi ısısı ile atar mı hayret bişey!!

Şimdi yeni bitane arıyorum yine değişim yapacağım!

Hocam Merhaba,

Ürünü bendenmi aldınız?
    Benden aldıysanız açılma yaptı ise 2. ürünü ücretsiz gönderim sağlarım bu konuda içiniz rahat olsun cihaza yapıştırmadan önce beni telefon ile arayın yapıştırma işlemini beraber yapalım
  • Benim bir z1 c6903 modeli hakkında sorum olacaktı pil değişimi yapacağım bu konu hakkında youtube videolarını seyrettim arka kapak söküldükten sonra bir çerçeve var pil değişimi için bu çerçeveninde sökülmesi lazım o çerçevenin de contası gerekiyor. Çerçeve altında kalan conta da vida delikleri mevcut. Anlaşılacağı üzere iki farklı conta, civata delikli conta varmı elinizde

• quote:

Orijinalden alıntı: *ceneviz*

Benim bir z1 c6903 modeli hakkında sorum olacaktı pil değişimi yapacağım bu konu hakkında youtube videolarını seyrettim arka kapak söküldükten sonra bir çerçeve var pil değişimi için bu çerçeveninde sökülmesi lazım o çerçevenin de contası gerekiyor. Çerçeve altında kalan conta da vida delikleri mevcut. Anlaşılacağı üzere iki farklı conta, civata delikli conta varmı elinizde

xperia z için sadece arka kapak contası mevcut hocam
  • s.gulce kullanıcısına yanıt
    Yo senden almadım ama iyisini bulamadım . Kesin olur mu diyorsun yani . Uygulamayı nasıl yapıyorsun bi anlatsana . Biz mi yanlış bişey yapıyorum . Hoş teleservis yaptı cihazı gönderdi aynı yerden attı ondan sonradır uğraşıyorum .
    Sony kendi fabrika ürünü daha farklı ..İki yıl o kadar ısındı hiç atmadı ..

• quote:

Orijinalden alıntı: dj-61

Yo senden almadım ama iyisini bulamadım . Kesin olur mu diyorsun yani . Uygulamayı nasıl yapıyorsun bi anlatsana . Biz mi yanlış bişey yapıyorum . Hoş teleservis yaptı cihazı gönderdi aynı yerden attı ondan sonradır uğraşıyorum .
    Sony kendi fabrika ürünü daha farklı ..İki yıl o kadar ısındı hiç atmadı ..

Yanlış birşey yaptığını sanmıyorum eski contayı çıkarıp yeni contayı takmak olay bu sadece eski contadan herhangi bir leke kalmaması gerekiyor benim müşterilerimden çok az kişiden olumsuz dönüş aldım ondada arkadaşlara 2. Contalarını yolladım sorunu giderdik her conta bendeki contadan değil hocam

• hocam selamlar,
    z2 için conta var mıdır ve varsa fiyatı ve ödeme şekli hakkında bilgilendirir misiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akdogru

hocam selamlar,
    z2 için conta var mıdır ve varsa fiyatı ve ödeme şekli hakkında bilgilendirir misiniz.

Pm gönderilmiştir

• merhaba z1 için bir adet conta almak istiyorum, eğer var ise elinizde bir adet de kapak fiyat ve ödeme bilgisi atar mısınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan4117

merhaba z1 için bir adet conta almak istiyorum, eğer var ise elinizde bir adet de kapak fiyat ve ödeme bilgisi atar mısınız?

pm gönderilmiştir
  • Beni bilgilendirebilecek bir arkadaş lazım. Ben arka kapak catlak olmasına ragmen açıp bu contadan alıp degistirebilir miyim. Yoksa arka kapak acarken çöp mu olur. Evde yapacağım işlemi. Fön makinasıyla. Alternatif var mıdır. Ve cihaz Z3 z3 için conta var mı abi elinde?. Ve artı olarak. Contasıni almam yeterli mi yoksa ek olarak yapıştırıcı da mı almam gerekiyor

• aenescan1994 A kullanıcısına yanıt
    Öncelikle çatlak kapak ile bir işlem yapamazsın arka kapak cam çıkarırken dağılacak zaten,kapak alman gerekiyor,ek bir yapıştırıcıya ihtiyacın olmaz conta alırsan zaten contanın amacı budur
  • Mesajları okudum, gayet yardımcı olmuşsunuz. Öncelikle çok teşekkürler. Ben de Z3 için almayı düşünüyorum

• Arka cam kapak ne kadar peki? :(

• aenescan1994 A kullanıcısına yanıt
    kapak satışımız yok hocam sadece conta satıyoruz
  • z1 contası mevcutmu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan_48

z1 contası mevcutmu ?

mevcut hocam,öm gönderildi
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.