Şimdi Ara

Sony Xperia Tüm Z Serisi Arka Kapak Su Geçirmez Bant Conta Yapıştırıcı [Ana Konu] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
188
Cevap
12
Favori
21.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: s.gulce

quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan_48

z1 contası mevcutmu ?

mevcut hocam,öm gönderildi

gelmedi kardeşim..?
  • Hocam iyi gunler geçen gun z2 cihazimin arka kapafi catladi baya kirildi yani yeni kapak aldim simdi cikarip taksam su gecirmezlik ozelligi bozulur mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Salamala

Hocam iyi gunler geçen gun z2 cihazimin arka kapafi catladi baya kirildi yani yeni kapak aldim simdi cikarip taksam su gecirmezlik ozelligi bozulur mu

Merhaba,

Bu conta camda bu işe yarıyor hocam conta su geçirmiyor orijinal conta ama sıkıntı şu contayı eğer 1 milim dahi kaydırma yaparak yapıştırırsanız su alma durumu var o yüzden ben bütün alan arkadaşlara bunu iletiyorum bu contanın amacı kapağınızı orijinal gibi sıkı bir şekilde çıkmasını engelliyor
  • Sony Xperia Z3 kullanıcısıyım. Ürün gayet başarılı. Telefonla birebir uyumlu. Basınç testi yaptığımda contanın işe yaradığı görülebiliyor. Yinede ilk gün ki kadar güvenmemek lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cybers12 -- 3 Mayıs 2017; 20:53:43 >
  • z3 compact için ön arka conta varmı elinizde
  • quote:

Orijinalden alıntı: cybers12

Sony Xperia Z3 kullanıcısıyım. Ürün gayet başarılı. Telefonla birebir uyumlu. Basınç testi yaptığımda contanın işe yaradığı görülebiliyor. Yinede ilk gün ki kadar güvenmemek lazım

güle güle kullanın hocam :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: H34RTL3SS

z3 compact için ön arka conta varmı elinizde

Maalesef z3 compact yok hocam
  • Xperia z için mevcut mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: __By_Sinan__

Xperia z için mevcut mu

mevcut hocam
  • z2 için elinizde mevcut mudur ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: wert95

z2 için elinizde mevcut mudur ?

mevcut hocam
  • Sayın s.gulce z1 compact için batarya değiştirmek istiyorum. PM den yazdım ama sanırım farketmediniz. Mevcutsa beyaz arka kapak ve contayı hatta orjinal batarya varsa tümünü birlikte alabilirim. Elinizde sadece conta mevcutsa, orjinalliğinden emin olabileceğim batarya ve kapağı tr içinde olmak üzere nerden alabileceğim konusunda da yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaNaT

Sayın s.gulce z1 compact için batarya değiştirmek istiyorum. PM den yazdım ama sanırım farketmediniz. Mevcutsa beyaz arka kapak ve contayı hatta orjinal batarya varsa tümünü birlikte alabilirim. Elinizde sadece conta mevcutsa, orjinalliğinden emin olabileceğim batarya ve kapağı tr içinde olmak üzere nerden alabileceğim konusunda da yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

konu ile alakalı pm gönderilmiştir
  • Xperia Z3 Compact Arka Kapak ve Ekran Contası Stokta
    Sony Xperia Tüm Z Serisi Arka Kapak Su Geçirmez Bant Conta Yapıştırıcı [Ana Konu]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s.gulce -- 18 Ekim 2017; 16:21:56 >
  • Z3 compact için takip

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: flasource

Z3 compact için takip

şuan mevcut
  • z3 arka ve ön conta lazım fiyat ve semt neresi?
  • Stoklarımız Güncellenmiştir

Fiyat Listesi
    -Xperia Z Arka Kapak contası Fiyatı 10 TL
    -Xperia Z1 Arka Kapak contası Fiyatı 15 TL
    -Xperia Z2 Arka Kapak contası ve Ekran contası Fiyatı 15 TL
    -Xperia Z3 Arka Kapak contası ve Ekran contası Fiyatı 20 TL
    -Xperia Z3 Compact Arka Kapak contası ve Ekran contası Fiyatı 20 TL
    -Xperia Z5 Compact Arka Kapak contası ve Ekran contası 30 TL
    -Xperia Z5 Premium Arka Kapak contası ve Ekran contası 30 TL

DH ÜYELERİNE ÖZEL %10 İNDİRİM KODU (dhindirim) 31.05.2018 Tarihinde Sona Erdi
    İndirim kodunuwww.telefonyedekparca.com üzerinden sipariş vererek kullanabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s.gulce -- 31 Mayıs 2018; 11:5:50 >
  • Güzel ilan hocam, zamanında witrigsten sipariş edip 40 gün beklediğim günler aklıma geldi yeminle :) . Beton gibi oluyor bu contayı kullanınca, emin olun diğer ekran değişimleri vs de hep sıkıntı çıkıyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: seanzz24

Güzel ilan hocam, zamanında witrigsten sipariş edip 40 gün beklediğim günler aklıma geldi yeminle :) . Beton gibi oluyor bu contayı kullanınca, emin olun diğer ekran değişimleri vs de hep sıkıntı çıkıyor.

hizmette sınır yok hocam :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.