Şimdi Ara

Sony Xperia TX LT29i yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Sony Xperia TX LT29i cep telefonu siparişi verdim sanırım Türkiye'de satışı yokmuş yurt dışından geliyor telefonu kullanan yada özelliklerinden anlayan arkadaşlar yardımcı olabili rmi nasıl bir alet günün şartlarını karşılar mı özellikleri.http://www.gold.com.tr/sony-xperia-tx-lt29i-siyah-cep-telefonu_u

Sony Xperia TX LT29i yardım

• 4-5 aydır beyazını kullanıyorum oldukça hızlı ve ekran boyutuna rağmen oldukça hafif bir cihaz hayırlı olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aslanemre58 A kullanıcısına yanıt
    Dostum benim elimede dün geçtik şükür şuan çok memnunum ekran koruyucu jelatin bulamadım onu da Xperia T için olanlardan alıcam fazlalaık kısmını kendşm kesicem donanım olarak mükemmel bir telefon ayrıca dediğn gibi çok hafif cep te ağırlık yapmıyor.
  • Ben yaklaşık 5 aydır bu cihazı kullanıyorum. Gayet şık ve hızlı bir cihaz. Ekranında zaten ekran koruyucu var tekrar almanıza gerek yok. Sony telefonların hepsinde fabrika çıkışlı olarak ekran koruyucu var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • klavyedeki donma sorununu çözen varmı güncellemeyle ilgili bilgisi olan var android 4.3 e veya 4.2
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaizer25

klavyedeki donma sorununu çözen varmı güncellemeyle ilgili bilgisi olan var android 4.3 e veya 4.2

Hangi sürümü kullanıyorsunuz? Benim cihazda herhangi bir klavye donması falan yok yağ gibi çalışıyor.Sony'nin açıkladığı 4.3 güncelleme listesinde kesin alacaklar listesinde TX yok fakat aynı açıklamada 4.1.2 yüklü bazı cihazların alabileceği belirtilmiş.Burdan da çok büyük ihtimal T,TX ve V'nin 4.3 alacağı yönünde bi yorum yapılabilir.Muhtemelen de son güncellemesi olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslanemre58

quote:

klavyedeki donma sorununu çözen varmı güncellemeyle ilgili bilgisi olan var android 4.3 e veya 4.2

Hangi sürümü kullanıyorsunuz? Benim cihazda herhangi bir klavye donması falan yok yağ gibi çalışıyor.Sony'nin açıkladığı 4.3 güncelleme listesinde kesin alacaklar listesinde TX yok fakat aynı açıklamada 4.1.2 yüklü bazı cihazların alabileceği belirtilmiş.Burdan da çok büyük ihtimal T,TX ve V'nin 4.3 alacağı yönünde bi yorum yapılabilir.Muhtemelen de son güncellemesi olacak

4.3 güncellemesini alacak cihazlar listesi yayınlandı mı hocam? Varsa link alabilir miyim acaba ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sony Xperia X Compact
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teknode

quote:

quote:

4.3 güncellemesini alacak cihazlar listesi yayınlandı mı hocam? Varsa link alabilir miyim acaba ?

Tabi buyrun
    http://www.donanimhaber.com/cep-isletim-sistemleri/haberleri/Sony-Android-43-guncellemesi-alacak-cihazlarini-acikladi.htm
    http://shiftdelete.net/sonyde-android-4.3-alacaklar-belli-oluyor-46045.html?ref=promo

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Teknode

quote:

quote:

Tabi buyrun
    http://www.donanimhaber.com/cep-isletim-sistemleri/haberleri/Sony-Android-43-guncellemesi-alacak-cihazlarini-acikladi.htm
    http://shiftdelete.net/sonyde-android-4.3-alacaklar-belli-oluyor-46045.html?ref=promo

Teşekkür ederim hocam görmek iyi geldi :)
    Z kullanıcısı olarak kafam rahat artık. Kasım Aralık gibi alsak da olur artık.

• Konuyu hortlatacağım, Lt29i için 4.4 kitkat geleceğini duydum bilgisi olan var mı? gerçektende mükemmel bir cihaz . Max payne 1 i google playden indirdim harici hafıza kartı kullanmıyorum kendi hafızasına muhteşem görüntü ve ses kalitesi ile oynayabiliyorum.Deneyimim bu şekilde oldu almayı düşünen olursa hiç bakmadan alsın .
  • merhaba arkadaslar..Benim bu telefonla ilgili bir sıkıntım var.arama yaptığımda eğer ki dısardaysam karşı tarafın sesini neredeyse hiç duyamıyorum .yol kenarından yürürken özellikle.. TTY VCO modunda kullanmama rağmen karşı tarafın sesi cok zayıf geliyor..Geçen sene GOLD dan almıştım.servisine mi göndersem bilemedim??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flyway26 -- 25 Aralık 2014; 23:38:26 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.