Şimdi Ara

Sony Xperia U Kullananlar kulübü ve Yardım merkezi (230. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.154
Cevap
47
Favori
254.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 228229230231232
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Reliq

Yükledim ekranda yuvarlak çıktı bunu nasıl kapatıcam, normal dokunmatik yapmak için

tam olarak anlayamadım bi fotograf koyarsanız yardımcı olabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Democrazy1986

quote:

Yükledim ekranda yuvarlak çıktı bunu nasıl kapatıcam, normal dokunmatik yapmak için

Şu videodaki gibi

http://youtu.be/1RQXjEXOY5A

• quote:

Flashtool ile fix kurdum cmw ilede home+phone fix kurdum.

hepsini yuklediysen sıkıntısız calişmasi gerekiyor ben de yuvarlak(tam olarak ney bilmiyorum) hic bişe cıkmadi bildigin xperia z ye benzer bi xperia home cıkmaliydi. patch ler de v8 ve sonrasi 3 tane patch var 3 ünüde kur dene bide ben de böyle bişey olmadi.
  • quote:

quote:

quote:

Şu videodaki gibi

cwm den fabrika ayarlarina dön

• quote:

quote:

quote:

quote:

Şu videodaki gibi

cwm den fabrika ayarlarina dön

O yuvarlak işareti giderdim dokunmatik sorunsuz ama yazılımsal sıkıntılar var ana ekran yok mesela ayarlara girince hata veriyor bazen, kamera çalışmıyor, wifi açılmıyor vs. vs. Cmw den fabrika ayarlarına dönünce sırası ile:

8.0 st25I
    8.1 st25I
    8.3

kurucam ardından:

home + phone fix mi kurucam

bu kadarmı hocam?

• arkadaşlar oto senkronizasyon kendi kendine açılyor ics 4.0.4 kullanıyorum var mıdır bunun bir çözüm yolu?
  • yazılimsal sorunları giderdim ancak WiFi ve kamera çalışmıyor eksik birşeymi yaptım acaba v8.3 kurulu, home+phone fix kurunca ekrana görüntü gelmiyordu kurmadim onu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu konu içerisinde detaylı anlatımı var..
    ya da şu konudan bakabilirsin:
    http://forum.donanimhaber.com/m_71380743/tm.htm
  • quote:

yazılimsal sorunları giderdim ancak WiFi ve kamera çalışmıyor eksik birşeymi yaptım acaba v8.3 kurulu, home+phone fix kurunca ekrana görüntü gelmiyordu kurmadim onu

kardeş sende nasıl oldu bu bn de yükledim ama yukarıdakini değil v2 yükledim fixleri kurdum şu an bi sorun yok wifi çalışıyor ama kamera çalışmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa187

quote:

yazılimsal sorunları giderdim ancak WiFi ve kamera çalışmıyor eksik birşeymi yaptım acaba v8.3 kurulu, home+phone fix kurunca ekrana görüntü gelmiyordu kurmadim onu

kardeş sende nasıl oldu bu bn de yükledim ama yukarıdakini değil v2 yükledim fixleri kurdum şu an bi sorun yok wifi çalışıyor ama kamera çalışmıyor

Dün gece 2 ye kadar uğraştım ben beceremedim herhalde bende custom rom arayışına girdim şu konuda bana stabil bir custom rom nasıl kurulur ve hangisi daha iyi önerileri bekliyorum türkçe anlatın hemen kurayım.
  • quote:

quote:

quote:

Dün gece 2 ye kadar uğraştım ben beceremedim herhalde bende custom rom arayışına girdim şu konuda bana stabil bir custom rom nasıl kurulur ve hangisi daha iyi önerileri bekliyorum türkçe anlatın hemen kurayım.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2201030 bu rom çook iyi ben kullandım direk cwm den yükle o zaten seni yönlendirir hangi programlar kurulsun falan hepsini sen seçiyorsun denemeni tavsiye ederim görsel açıdan da çook güzel

• quote:

quote:

quote:

kardes ben de hepsi calişiyor camera dahil.camera fix ini geri sildim camera sadece acılıyor ne foto nede video cekiyor. once roomu kur sonra cwm den fabrika ayarı yap sonra sırasiyla v8 ve sonrasınını kur v8 st25i olanı nı kuracan ona dikkat et. home+phone fix i ekranı daha da duyarlı yapiyor.v8,3 fix i sajı 3 4 gune cıkarttı.. wifi calişiyor ben kac defe wifiden girip buraya cevap yazdim yukarida mevcut bakabilirsin .mobil ile gonderdi diyee. sen bi hata yapmissindir. komple sil yeeniden yukle

• Cyanogenmod 9 Tavsiye ederim telefon uçuyor. Cyanogenmod 10 jelly bean test etme fırsatım oldu kurdum telefona ama wifi simkart falan çalışmıyor o yüzden şimdilik cyanogenmod 9 u kurabiliyoruz.

• quote:

Cyanogenmod 9 Tavsiye ederim telefon uçuyor. Cyanogenmod 10 jelly bean test etme fırsatım oldu kurdum telefona ama wifi simkart falan çalışmıyor o yüzden şimdilik cyanogenmod 9 u kurabiliyoruz.

Dostm yarın bi ara TW ile baglanp da yapalım diyorm :) bootloader.kilidi açmak şart mi

• arkadaşlar oto senkronizasyon kendi kendine açılıyor..kapatıyorumm bisüre sonra yine açılıyor kendiliğinden.. ics 4.0.4 kullanıyorum var mıdır bunun bir çözüm yolu?
  • Telefon özelliklerinden olan hızlı başlat modunu sonunda kullanabildim.

Meğersem kilit açma ekranındaki değilmil hızlı başkat.
    Deklanşöre tuşuna bir süre basınca ufak bir titreme oluyor. 2 sn içinde açılıp foto çekiyor.

Tabi ayaelardan açık olması lazım.

• quote:

Cyanogenmod 9 Tavsiye ederim telefon uçuyor. Cyanogenmod 10 jelly bean test etme fırsatım oldu kurdum telefona ama wifi simkart falan çalışmıyor o yüzden şimdilik cyanogenmod 9 u kurabiliyoruz.

performans iyiyse bende bir deneyeyim

• CYANOGENMOD 9 - KUMQUAD

Birkaç günlük kullanımda gözüme çarpan + ve - lerden bahsedeceğim, pil hakkında birşey söylemicem tam anlamıyla kullanım fırsatım olmadı.

+ Akıcı ve hafif bir sistem.

+ Gece modunda flaş çalışıyor.

+ Müzik dinlerken equalizer ayarı güzel bass ve ses seviyesini artırmak için özel seçenekler bunuluyor yada kendin equalizer ayarı yapıyorsun, kulaklık ile müzik performansı gayet tatmin edici ekstra program kurmama gerek kalmadı(power amp vs.). Müzik çalarken dış hoparlörede bass arttırıcı yada equalizer ayarı mümkün ancak hoparlör andik olduğu için gereksiz(bkz: eşeğe altın semer vursalar ..).

+ Zram miktarını el ile ayarlamak mümkün en yüksek sıkıştırma seviyesinde 15 tane program kurulu telefonumda arkaplanda 5 adet zorlayıcı program açmama rağmen boş ram 100 mb.

+ İşlemci frekansını el ile ayarlamak mümkün ayrıca profil seçimide mevcut.

+ Ortamdaki ışığa göre ekran parlaklığını ayarlama seçenekleri detaylı ayrıca çok hızlı çalışıyor.

+ Stok android launcher kişiselleştirme seçeneği mevcut.

+ Facebook dan bildirim geldiği zaman alttaki led yanıp yanıp sönüyor(mesajlarda çalışıyormu dikkat etmedim).

+ Widget'ları istediğiniz boyuta sokabiliyorsunuz.

+ Kayar çubukta blutooth, wifi, gps, ses kısayolları mevcut.

+ Super user kurulu geliyor.

+ Power tuşuna basılı tutulduğunda önceden oluşturduğumuz profilleri seçebiliyoruz ev, iş vs. Mesela iş seçersek sesi otomatik kısıyor wifi kapıyor, Ev seçersek uçak moduna alıyor wifi açıyor vs.

+ Power tuşunda yeniden başlatma yada cmw menüsüne geçme seçeneği var.

+ Telefonun kapanması şaşırtıcı bir şekilde 3 saniye sürüyor.

+ Cm9 100 mb civarı bir yer kaplıyor tel hafızasında.

+ Tel boşta 15 program kurulu 185 mb ram boşta.

+ Tel boşta iken otomatik ram temizlemesi yapabiliyor.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

- Dış hoparlörden çıkan ses seviyesi oldukça düşük xloud desteklemediği için, video izlemek bile zor elimi hoparlörün arkasına koyarak dinlemek zorundayım(sesi merak ediyorsanız xloud kapayın, cm9 da çıkan ses öyle).

- Kamera flaşında bir problem var, normalde flaş odaklar ve güçlü bir şekilde patlar resim çekilmiş olur. Cm9 da odak ışığıyla resim çekiyor, patlama ile çekilen resime göre biraz daha karanlık çıkıyor.

- Klavyede sözcük tahmini ya çalışmıyor yada klavye ayarlarından ben bulamadım.

- Olur olmaz yerde anlık takılmalar yaşanabiliyor.

- Galeride otomatik resim senk. yapıyor bu ayarı kapatamadım.

- Uzatılmış bekleme modu yok.

- Bravia engine yok.

- Yukarıda bahsettim xloud yok.

- Meşur led barımız resimlerde ve alttaki menü geri ve ayarlar tuşunda iptal.

- Birkaç video denemesi yaptım 1 tanesinde ses ile görüntü uyuşmazlığı gördüm(eski sony sürümünde bu sorun vardı).

- Pil doluş süresinde telefon açıkken bir yavaşlık sezdim, psikolojikde olabilir.

- Wifi de wps yok.

- 3d uygulamalarda ve oyunlarda performans kaybı mevcut. Antutu da c.10 surumunde puanim 7000 di simdi 5200 nasil desem surucusu kurulmamis donanim gibi ancak genel kullanıma etki eden bir durum değil.

- Basit oyunlar dışında ağır oyunlar oynayacaksanız uzak durun.

Şimdilik gözüme çarpan bunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reliq -- 20 Mayıs 2013; 11:29:57 >

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zebani121 -- 20 Mayıs 2013; 10:57:35 >
  • _6.1.1.B.1.89 sürümemi geçmeliyim yoksa c sürümündemi kalmalıyım stock rom olarak en iyi hangisi suanda telimde root yok ve botloader kilidi kapalı.
  • 
Sayfa: önceki 228229230231232
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.