Şimdi Ara

Sony Xperia U Kullananlar kulübü ve Yardım merkezi (243. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.154
Cevap
47
Favori
254.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 241242243244245
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Root yapmanın hız ile doğrudan alakası yok. Gerekiz şeyleri kaldırınca vs. Minik bir miktar hız artisi olabilir. Eğer bilgin yoksa ve root sonrası uğraşmak istemiyorsan yapmanı önermem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stock rom olarak suan en iyisi B.100 mü bana çok akıcı geldi hiç kasma olmuyor 89 Kullanıodum Çok kasıyodu B.100 den baska stock rom varsa sölermisiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zebani121

Stock rom olarak suan en iyisi B.100 mü bana çok akıcı geldi hiç kasma olmuyor 89 Kullanıodum Çok kasıyodu B.100 den baska stock rom varsa sölermisiniz ?

B.89 dan sonraki en iyi rom b.100 deniyor deneme fırsatım olmadı telefonu sattığım için başka daha iyi rom yok, başı çekenler b.89 ile b.100.

• Arkadaşlar güncelemeden sonra telefonun hareketli arka planı çalışmıyor artık.bunun bir çözümü var mıdır acep?
  • ICS"de tema öyle degil :) sadece GBde o temaya dokununca hareketlenme dalgalidir :) ICSde öyle birsey yoktur:)
  • İcs sürümünde animasyonlu duvar kağıtlarında olması lazım o mavi tema.
  • Reliq kullanıcısına yanıt
    evet var ama herhangi bir dalgalanma veya hareket yok.sönük de olmuş böyle renk kalitesi.
  • Arkadaşlar kasılma olayını ve telefonun sapıtıp yanlış kişileri araması olayını çözdüm.telefon youtube ye g
    rmiyordu aç kapa yapıp öyle giriyordu. ahmeti ararken mehmeti arıyordu kendi kendine telefonun her uygulama güncellemesi geldikten sonra kötüleştiğini farkettim google play dan facebook yotube ne varsa bütün hepsisin güncelleme adına yüklenen uygulamaları hepsini kaldırdım telefon ilk geldiği gibi gücellenmemiş face ve youtube ile kaldı ayrıca google playda ayarlardan otomatik güncellemeleri kaldırdım şuan harika oldu telefon yaklaşık 7-8 gündür süper çalışıyor hiç aç kapa yapmama gerek kalmadı youtube de her tıkladığımda açılıyor.zaten uygulamaların yorumlarına baktım her güncellemeden sonra millet küfretmiş daha kötüye gitti uygulama diye sadece daha sonradan facebook u kendim güncelledim deneyin arkadaşlar farkı göreceksiniz telefon hakikaten güzelmiş. sesi az çıkıyordu ilk günler ayarlarda ses artırıcı bi kaç yer daha gördüm onlarıda son ayar yaptım şimdi kulağımı deliyor sanki telefon çaldığında.

• quote:

Orijinalden alıntı: melihgnl3

root garantiyi bozmaz unroot yapip verirsin. garantiyi bozan bootloader kilidini acmak.

bootloader kilidini de kapatabiliyorsun sorun yok her türlü garantide telefon ;)
  • Arkadaşlar herkese merhabalar hayırlı ramazanlar..

daha yeni telefonuma 2.3.7 romunu geri yüklüyodum bilgisayar birden usb bağlantısını kesti telefon açılmıyor sony yazısı çıkıp geri kapanıyor sürekli aynı şekilde ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim..
  • Error flashing. Aborted hatası veriyor usb'i tanımıyor
  • abi gözünüzü sevim bana yardım edin!!!

yaklaşık 8 ay önce aldım bu telefonu severekte aldım görüntü olarak şıklık olarak hoşuma gidiyo ancak son zamanlarda okadar kasıyoki artık çıldırtma derecesine geldi. kasılma ayrı sorun mesaj yazma ayrı sorun birini arama ayrı sorun gelen aramayı cevaplama ayrı bir sorun. telefonda okadar uygulamada kullanmama ma rağmen bu sorunlarla karşı karşıyayım bu durumdan nasıl kurtulabilirim veya eski güncellemeye geri nasıl dönebilirim güncelleme almadan önce çok iyiydi güncellendikten sonra bu hale geldi. çoğu arkadaş telefonun performansından memnun olduğunu yazmış bende o hale getirmek istiyorum telefonu. yoksa istemeye istemeye satmak zorunda kalıcam tabi satana kadar sinirlenip kırmazsam...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barış2005 -- 24 Temmuz 2013; 9:12:01 >
  • Sony xperia u st25i kullanıyorum yeni android sürümünü Google Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) yüklendiğinde telefon açılmıyo sürekli açılıp kapanıyor ama eski android sürümü 2.3.7 yüklenince telefon düzeliyor 2.3.7 android sürümünü nasıl bulur ve yüklerim acaba cevabı hesabıma msj olarak atarsanız sevinirim
  • beyler nolur su sorunu cozun telefon cok yavasladi root´lu ics kullaniyorum bootloader kapali boot hakkinda pek bilgim yok beyler ne yaparsam oyunlari iyi acar oyun acmiyor asphalt aldim acmadi aciyor sonra kapaiyor fakat bazi tanidiklarim catir catir aciyor neolur beyler bi yardim edin cildirmak uzereyim.
  • Kardeş benim cihaz oyunları açmıyor felaket kasiyor ram 30 mb Halimi anla o k adar kötü oyun derken Asphalt 7 felan neyse bende hem görsellik acidan hemde hiz acisindan senin yaptığını iyi buldum bana nasıl yapabilirim öğretir misin cihaz booot loader kapali root lu ics de Allah rızası için biriniz yrdm edn

• arkadaşlar araştırmalarıma göre bu cihaz ıcs düşmanı ! . bu cihaz ıcs de ram yetmezliği yaşıyor. aynı zamanda cihazda root+cwm yoksa başınız belada.ben korkardım root gibi olaylardan fakat korkacak hiç birşey yok bir stock gb kurduktan sonra cihazın rami 210 mb oldu ıcs de 30 mb idi ve şunu söylemeliyim ki şu an bile cihaz gerçek hakkını vermiyor. cyanogen 10 kuracağım asıl cihaz o os ile hakkını veriyor bootloader acmaktan korkmayın servise göndereceiniz zaman kapatırsınız. root da aynı şekilde ce arkadaşlar gb stock romda bile şu an asphalt7 dungeon hunter 4 nfs mw gta vice city oldukça süper şekilde hakkını veriyor. hiçbir donma yok bu cihazı stock ıcs ile kötüleyenlere söylüyorum custom rom tercih edin .
  • quote:

Orijinalden alıntı: naçizane

Samsunglarda olduğu gibi biz de telefondaki yazı tipini değiştirebilir miyiz? Bir program indirmiştim fakat o değiştirmedi. Bilgisi olan var mı?

Bilgisi olan?

• telefonu root layarak istediğini yapabilirsin ;))
  • telefonu ilk aldığımızda hangi versiyonda ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sawtestere

telefonu ilk aldığımızda hangi versiyonda ?

GB 2.3.7

• 
Sayfa: önceki 241242243244245
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.