Şimdi Ara

Sony Xperia U Kullananlar kulübü ve Yardım merkezi (244. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.154
Cevap
48
Favori
254.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 242243244245246
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu telin son sürüm android yazılımı nedir? Bir de pcye bağlayarak güncellemek istiyorum yani alındı da telefon. Son sürümde herhangi bir sorunla karşılaşan oldu mu tavsiye eder misiniz güncellemeyi yoksa bu şekilde kalsın mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kompliman

Arkadaşlar merhaba,

Bu telin son sürüm android yazılımı nedir? Bir de pcye bağlayarak güncellemek istiyorum yani alındı da telefon. Son sürümde herhangi bir sorunla karşılaşan oldu mu tavsiye eder misiniz güncellemeyi yoksa bu şekilde kalsın mı?

Son yazılım 6.1.1.b.1.89 numaralı sürümdür. Ancak sen güncelleme yaparsan sanırım 6.1.1.B.1.54 numaralı sürüme güncelleyebilirsin çünkü türkiyedeki resmi stok rom budur. Flashtool ile flashlayarak yükleyebilirisin sadece b.89'u. Aralarında aman aman fark yok tabiki. Bana sorarsan ben olsam güncellemez gingerbread'in tadını çıkarırdım. İcs çok ağırlaştırıyor telefonu. Root yaparakda swap yapmak, gereksiz programları kaldırmak uğraştırıcı + gereksiz. Eski bir xperia u kullanıcısı olarak sana önerim budur.

• yani android 4.0 veya 4.1 filan yok mu andriod yazılımı olarak? bide root filan yapamam öle ben otomatik güncellemesi varsa anca öyle yoksa program ekstra program işine filan bulaşmam;)
  • xperia j bu telefondan üstün mü ? 2 model arasında pek fiyat farkı yok j'nin görünümü daha iyi bence. xperia u daha mı iyi j dahamı iyi hangisini önerirsiniz ?
  • @Reliq teşekkürler. yeni güncellemelerle yükseltiliyor o zaman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sawtestere -- 2 Ağustos 2013; 0:59:56 >
  • Xperia u alttaki bar ışığını nasıl söndürebilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kompliman

yani android 4.0 veya 4.1 filan yok mu andriod yazılımı olarak? bide root filan yapamam öle ben otomatik güncellemesi varsa anca öyle yoksa program ekstra program işine filan bulaşmam;)

4.0.4 var en son. 4.1 gelmeyecek. PC de programı varsa tak otomatik günceller.

• quote:

Orijinalden alıntı: winamp2

Xperia u alttaki bar ışığını nasıl söndürebilirim

Colorbar.apk indir, hem rengini değiştirebilirsin hem de tamamen kapatabilirsin. Markette yok, google'a yaz xda forumda olması lazım.

• Allah kahretsin bu telefonu.
    Servise gitti geldi iç hoparlörünü değiştirmişler, ama telefonla konuşabilmek hala mümkün değil. Kimi arasam karşıdaki telefonu kapatmak için acele ediyor. hem benim hem aradığım kişinin başı ağrıyor cızırtıdan.
    yine servise gönderiyorum ben bu telefonu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fiat126bis

Allah kahretsin bu telefonu.
    Servise gitti geldi iç hoparlörünü değiştirmişler, ama telefonla konuşabilmek hala mümkün değil. Kimi arasam karşıdaki telefonu kapatmak için acele ediyor. hem benim hem aradığım kişinin başı ağrıyor cızırtıdan.
    yine servise gönderiyorum ben bu telefonu.

Netcell garantili değil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Reliq

quote:

Colorbar.apk indir, hem rengini değiştirebilirsin hem de tamamen kapatabilirsin. Markette yok, google'a yaz xda forumda olması lazım.

Renkler değişiyo fakat kapanma yok..

• quote:

quote:

quote:

Renkler değişiyo fakat kapanma yok..

Şu resimdeki gibi ayarlarsan kapanacaktır.

• Arkadaşlar arkadaki kamerayı kapatınca çıt diye bir ses geliyor.Önceden farketmemiştim yeni farkettim.Normal mi? Ses sessiz ortamlarda dikkat edilirse duyuluyor yani çok rahatsız edecek bir ses değil ama yinede sormak istedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thrashh

Arkadaşlar arkadaki kamerayı kapatınca çıt diye bir ses geliyor.Önceden farketmemiştim yeni farkettim.Normal mi? Ses sessiz ortamlarda dikkat edilirse duyuluyor yani çok rahatsız edecek bir ses değil ama yinede sormak istedim.

Bende de vardı xperia u da hatta 3-4 haftadır kullandığım lumia 720de de var. Önemsenecek bir sorun değil. Lensin odaklanma sesi.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Thrashh

Arkadaşlar arkadaki kamerayı kapatınca çıt diye bir ses geliyor.Önceden farketmemiştim yeni farkettim.Normal mi? Ses sessiz ortamlarda dikkat edilirse duyuluyor yani çok rahatsız edecek bir ses değil ama yinede sormak istedim.

Bende de vardı xperia u da hatta 3-4 haftadır kullandığım lumia 720de de var. Önemsenecek bir sorun değil. Lensin odaklanma sesi.

Anladım, cevapladığınız için teşekkür ederim
  • Arkadaslar dün gece şarj olurken kapandı tekrar açılmadı sony xperia diyor tam açılıyor gibi oluyor sonra tekrar basa donüyor xperia u modeli niye boyle oldu kendi kendine anlamadim

• quote:

Orijinalden alıntı: uA_1905_1905

Arkadaslar dün gece şarj olurken kapandı tekrar açılmadı sony xperia diyor tam açılıyor gibi oluyor sonra tekrar basa donüyor xperia u modeli niye boyle oldu kendi kendine anlamadim

Genelde bu sorun rom'a uygun kernel yuklenmediğinde olur

• quote:

quote:

Arkadaslar dün gece şarj olurken kapandı tekrar açılmadı sony xperia diyor tam açılıyor gibi oluyor sonra tekrar basa donüyor xperia u modeli niye boyle oldu kendi kendine anlamadim

orjınel room vardı bende fransadan geldı c surumunu yuklemıstım sadece uzun suredır kullandım sıkıntı olmadı taa ki dune kadar.pc den onarmak ıstıyrm ama sımdıde telefon acılmadıgı ıcın hemen baasa dondugu ıcın bılgısayar telefonu goremıyorum baglantı koptu dıyor .ne yapmam lazım sımdı

• quote:

quote:

quote:

orjınel room vardı bende fransadan geldı c surumunu yuklemıstım sadece uzun suredır kullandım sıkıntı olmadı taa ki dune kadar.pc den onarmak ıstıyrm ama sımdıde telefon acılmadıgı ıcın hemen baasa dondugu ıcın bılgısayar telefonu goremıyorum baglantı koptu dıyor .ne yapmam lazım sımdı

Telefonu görmesine gerek yok, pc com dan onar de sana telefon modelini soracak ve bağlayacaksın bu kadar. Sony Update Center dan da yapabilirsin.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Telefonu görmesine gerek yok, pc com dan onar de sana telefon modelini soracak ve bağlayacaksın bu kadar. Sony Update Center dan da yapabilirsin.

yukledım ama telefona baglanmıyor ıste bu bılgıayarda telefonun drıverı yuklu degıldı usb drıverı ondan program acılıyor ama telefona baglanmıyor

• 
Sayfa: önceki 242243244245246
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.