Şimdi Ara

Sony Xperia U Kullananlar kulübü ve Yardım merkezi (252. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.154
Cevap
48
Favori
254.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 250251252253254
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar hangi teknik servisler bakıyor telefona , telefonun bataryası şişti bu garanti kapsamında olması gerekir sizce de öyle mi?

birde telefonu yukarda bir arkadaşın bahsettiği gibi 0 layıp güncelledim son sürüm fena çalışmıyor fazla bir şey yüklemedim gereksiz kasmıyor iyi gidiyor gibi (:
  • Kardesim al yeni bir batarya bak keyfine. batarya icin garantiye vereceksin gelmesi 2 3 haftayi bulacak. al 40-50TLye sikma canini
  • Aldım zaten internet açık tasarruf modu az oyun az müzik sabah 7 akşam 18 yüZde 26 şarj, ama genede bataryayı vermek istiyorum sadece şişmesi yakıştıramadım sonye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hız kasma,donma vs sorunu olanlar;

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2284394 bu romu kullanabilirsiniz....isterseniz ekran ışığı ayarlamak için bikaç mod da yükleyebilirsiniz..bu roma entegre cpu ayarları da var.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2391151 burada development ile ilgili linkler mevcut

bu romu yaklaşık 3-4 haftadır kullanıyorum. cihazın takılmaları kasmaları vs bence donanımından değil yazılımdan. android kullanıyorsanız arasıra dalvik silmeniz faydalı olacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: radyotolga

Hız kasma,donma vs sorunu olanlar;

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2284394 bu romu kullanabilirsiniz....isterseniz ekran ışığı ayarlamak için bikaç mod da yükleyebilirsiniz..bu roma entegre cpu ayarları da var.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2391151 burada development ile ilgili linkler mevcut

bu romu yaklaşık 3-4 haftadır kullanıyorum. cihazın takılmaları kasmaları vs bence donanımından değil yazılımdan. android kullanıyorsanız arasıra dalvik silmeniz faydalı olacaktır.

O linkte bi sürü var hangsni yüklcez benim ki 2.3.7 cwm şart mı detaylarni anlat önce hangsni sonra hangisni anlat bakalım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 1 sene önce aldım 2-3 ay kullanmışımdır.
    2 kere servise gitti iç hoparlörü için.
    hala aynı tabi.

telefon çalmasından korkuuyorum,
    mesaj yazmaktan korkuyorum takılıp kalıyor ve telefonda 2.3.7 var, 1 gb bile dolu değil.
    ama illallah yani.. evde yatıyor telefon.
    nokia lumia 520 bile 10 kat çok işimi görüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reliq

Telefonu sattığım için sevinirken bir yandan da hala kullanmakta olanlar için üzülüyorum. Hayır anlamıyorum, bu telefonun bu kadar kasılmasının sebebi nedir? Ram, işlemci, sd kartı? Hangisi dandik de bu kadar kasım kasım kasılıyor? Galaxy mini var arkadaşta 600 mhz işlemci var tek çekirdek. Yemin ediyorum menüler yağ gibi akıyor. Klavye şak diye açılıyor. Android böyle kasıyor diyeceğim ama android tsbletimde var, son derece akıcı. Açıkçası problem sony olmasında sanırım. Hiç bu kadar kasılan bir android cihaz görmedim şimdiye kadar. Bu telefonu kullananların çoğu eminim bir daha android almayı düşünmüyordur. Emin olun başka markaların androidleri sony kadar kasmıyor.

kesinlikle kardeş.
    windowsphone dan çok daha memnunum.
    androidden nefret geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: ayhankaldırım

quote:

Orijinalden alıntı: ultraturk

Bende Xperia u+ bi miktar para verip biraz kasada sorun olan nexus 4 alcam veya xperia u"yu satip alcam anlasmak üzereyiz

xperia u dan nexus 4 e gectim esekten inip ferrariye bindim sanki

aynen arkadaşlar xperia u sattım nexus 4 aldım ekran büyük hd süper modeli 304 k siyah hiçbi sorunu yok
  • Bu ace 2 , xperia u , sola telefonlari alanlarin %80 i pisman telefon asiri derece kasiyor bazen kullanamiyorsun bile ace2 den discovery gecince sahinden ferrariye binmis gibi hissettim resmen

• quote:

Orijinalden alıntı: SusLanSenKöylü

Bu ace 2 , xperia u , sola telefonlari alanlarin %80 i pisman telefon asiri derece kasiyor bazen kullanamiyorsun bile ace2 den discovery gecince sahinden ferrariye binmis gibi hissettim resmen

Ben pek oyun oynamam diye bu teli aldım,ohooo keşke lumia serisi alsaymışım dedim içimden,hele güncelleme yapınca felaket olmuştu tel,geri aldım güncellemeyi.Yine de kasmalar donmalar var,kameranın garipliklerinimi sayayım,rehbere geç girmesinimi yada aramayı cevapladığım halde geç gelmesinimi say say bitmez...

ben alırken GM felan yoktu,bu fiyatta bir ace2 vardı onu beğenmemiştim,xperia u yu aldıydım iyikide ace2 almamışım,arkadaşımda var felaket donuyor teli,
  • kasma var ama müzik ve internet dışında kullanmadığımdan sıkıntı olmuyor.
    cidden bazen alıp duvara sallayasım gelimiyor da değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deadman87

quote:

Orijinalden alıntı: SusLanSenKöylü

Bu ace 2 , xperia u , sola telefonlari alanlarin %80 i pisman telefon asiri derece kasiyor bazen kullanamiyorsun bile ace2 den discovery gecince sahinden ferrariye binmis gibi hissettim resmen

Ben pek oyun oynamam diye bu teli aldım,ohooo keşke lumia serisi alsaymışım dedim içimden,hele güncelleme yapınca felaket olmuştu tel,geri aldım güncellemeyi.Yine de kasmalar donmalar var,kameranın garipliklerinimi sayayım,rehbere geç girmesinimi yada aramayı cevapladığım halde geç gelmesinimi say say bitmez...

ben alırken GM felan yoktu,bu fiyatta bir ace2 vardı onu beğenmemiştim,xperia u yu aldıydım iyikide ace2 almamışım,arkadaşımda var felaket donuyor teli,

Bu dedigim 3 telefonun kaderi mahkum bende ace 2 kullaniyordum sattim

• launcher olarak smart launcher i kullanın telefonda baya bir performans gelişmesi oluyor.
  • telefon w8.1 de resmi güncelleme olmuyor bunu nasıl güncelliyeceğiz şimdi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deadman87

telefon w8.1 de resmi güncelleme olmuyor bunu nasıl güncelliyeceğiz şimdi...

Bende herşeyi gözden çıkardım güncellicektim telefonu arkadaşın dediği gibi sıfırladım falan bi taktım zart güncelleme bilgisayarınız versiyonu ile uyumsuz vardır bunda bir hayır dedim kapadım (biraz sony'i saygıyla andım tabiki)
  • off kafayı yiyecem öğlenden beri uğraşıyorum,flashtool ile güncelleme yapayım diyorum,romu atıp flashlıyorum,telefonu kapatıp ses kısma tuşuna basarak usb ye bağlayın denilen yerde bağlıyorum,usb aygıtı tanınamadı diyor,
  • quote:

Orijinalden alıntı: renovatio53

http://www.droid-now.com/2013/10/fix-working-fastboot-drivers-windows-8-1-x64/ Buraya bak bir istersen belki yardımcı olur

sağlon,
    neyse arkadaşın bilgisayarında flastoolla güncelledim,ama ilk başta onda da bazı driver hataları verdi,w7 olmasına rağmen,sonra halletim.
  • Evet arkadaşlar bu cihazda 3. Nasılnkapanıyor mobil veri değil bakın 3G yi kapatmak istiyorum seney. Modunda yalnız gsm diye bir ibare bulamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: hakangündüz

Evet arkadaşlar bu cihazda 3. Nasılnkapanıyor mobil veri değil bakın 3G yi kapatmak istiyorum seney. Modunda yalnız gsm diye bir ibare bulamadım

kablosuz özelliği ve ağlara gir mobil şebekelere gir ordan sadece gsm seç

• 
Sayfa: önceki 250251252253254
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.