Şimdi Ara

Sony Xperia U Kullananlar kulübü ve Yardım merkezi (251. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.154
Cevap
48
Favori
254.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 249250251252253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bence o yazılımı yükleme zira sorunluhttp://forum.donanimhaber.com/m_71380743/tm.htm en baştan dikkatlice oku bende buradan bakarak doğru yazılımı kurdumhttp://hotfile.com/dl/154666641/e4afe0b/?lang=tr flashtool indir sonrada c.1.0 yükle pc yi mutlaka ABD VE DİLİ İNGİLİZCE OLARAK ayarlaman lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: byrmblgl

Bence o yazılımı yükleme zira sorunluhttp://forum.donanimhaber.com/m_71380743/tm.htm en baştan dikkatlice oku bende buradan bakarak doğru yazılımı kurdumhttp://hotfile.com/dl/154666641/e4afe0b/?lang=tr flashtool indir sonrada c.1.0 yükle pc yi mutlaka ABD VE DİLİ İNGİLİZCE OLARAK ayarlaman lazım.

Çok teşekkür ederim yardımınız için deneyeceğim.

• play4heal kullanıcısına yanıt
    Hiç önemi yok kolay gelsin.
  • O değilde 4.4 kitkat gelir mı bize 512 mb ram le calısabilecekmiş.
  • Arkadaşlar ben çektiğim resmin üzerine direk parmakla yazı yazabileceğim bir program arıyorum böyle bir program bilen varmı acaba bu arada 4.1 gelmedi 4.4 nasıl gelsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu telefona hiçbirşey gelmez beklemeyin. uğraşmayın fazla ics den vazgeçin azda olsa kurtulursunuz donmalardan
  • Yenı uptade sürümü çıkacak mı bilen varmı son sürümü saymıyorum 2.3.7 bile bir zaman sonra bitiyor kasılmalar yavaşlamalar başlıyor umarım yeni sürüm çıkar

• arkadaslar ben 4.0.4 den eskı 2.3 e gecıs yaptım.asırı yavaslamalar kasmalardan dolayı.telefonu kıracak hale geldım.sımdıde yedeklemeyı gerı telefonuma yuklemek ısterken telefonuuy bagladıgımda yedeklmeyı tekrar gerı yuklerken yanıt vermıyor dıyor sureklı program anlamıs degılm.kaldırdm yukledm tekrar olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uA_1905_1905 -- 6 Kasım 2013; 4:33:40 >
  • Telefona sakın 4.0 güncellemesini yapmayın,ben iki kere yaptım,hemde herşeyi sıfırladım tertemiz yine kasıyo yine kasıyor,.Eski sürüme geri döndüm.

bu arada xpreia u yu satıp elimde yarı pro fotoğraf makinası var onuda satıp 850-900 tlye kadar ne alabilirim fikri olan varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ürüng ayıg toyon -- 6 Kasım 2013; 23:11:28 >
  • üstadm nexus4,lg optimus g xperia z bunlara bk NEXUS ve optimus g kesin bulursn u ya kaç para istiyosn alıcı var?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deadman87

Telefona sakın 4.0 güncellemesini yapmayın,ben iki kere yaptım,hemde herşeyi sıfırladım tertemiz yine kasıyo yine kasıyor,.Eski sürüme geri döndüm.

bu arada xpreia u yu satıp elimde yarı pro fotoğraf makinası var onuda satıp 850-900 tlye kadar ne alabilirim fikri olan varmı?

Aynen katılıyorum bende dün eski yazılımı yükledim telefon suan uçuyor .En iyisi 2.3.7 fark yok zaten.Geç bile kalmışm az daha dursm telefonu kıracaktmm zaten.alay konusu resmen ya böyle yazılım mi olur. Tek sıkıntım yedekledigm dosyaları tekrar telefona yükleyemiyormm ya.En sonda hata veriyor veriler silinmiş olabilir diye yüklemiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Deadman87

Telefona sakın 4.0 güncellemesini yapmayın,ben iki kere yaptım,hemde herşeyi sıfırladım tertemiz yine kasıyo yine kasıyor,.Eski sürüme geri döndüm.

O fiyata gm discovery derim. Eğer 1000 tlnin üstüne çıkacaksan lg g2.

• nedir bu kadar kötülemişsiniz telefonu
    her işimi görüyor şahsen
    internet benim için önemlidir,opera yı indiripi akıcı bir şekilde internete girebiliyorum
    real racing 3 ü mü rahatlıkla oynayabiliyorum.
    dokunmatiği ve ekranı çok hoşuma gidiyor,canlı bir ekrana sahip.
    ledleri ayrı bir güzel zaten.bildirimler çok hoş.
    kısacası 1 senedir kullanıyorum,istediğim karşılığıda rahatlıkla alıyorum
  • Eski bir Xperia U kullanıcısı olarak Galaxy S3'e gectim cok rahatladım gerçekten de. İkinci el olarak aldım U'nun uzerine biraz kattim. Tavslye ederim.

• Bende Xperia u+ bi miktar para verip biraz kasada sorun olan nexus 4 alcam veya xperia u"yu satip alcam anlasmak üzereyiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ceiso93

nedir bu kadar kötülemişsiniz telefonu
    her işimi görüyor şahsen
    internet benim için önemlidir,opera yı indiripi akıcı bir şekilde internete girebiliyorum

Tuşlu bir telefondan geçtiysen bu rezalet cihaz hoşuna gitmiştir. Buradaki herkes yalan soyluyor yani. Arama gelince 15 saniye kendine gelemeyen telefondan bahsediyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ultraturk

Bende Xperia u+ bi miktar para verip biraz kasada sorun olan nexus 4 alcam veya xperia u"yu satip alcam anlasmak üzereyiz

xperia u dan nexus 4 e gectim esekten inip ferrariye bindim sanki

• quote:

Orijinalden alıntı: Reliq

quote:

her işimi görüyor şahsen

Tuşlu bir telefondan geçtiysen bu rezalet cihaz hoşuna gitmiştir. Buradaki herkes yalan soyluyor yani. Arama gelince 15 saniye kendine gelemeyen telefondan bahsediyoruz.

güncellemedim ben 2.3.7 de duruyor,dediğin sorun bende hiç olmadı.belki güncellediğin içindir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Reliq

quote:

her işimi görüyor şahsen

aynen katılıyorum bende.ben acıncaya kadar karsı taraf vazgecıyor zaten.bır ınternete gırıp bırsey bakmaya korkuyorum telefon takılcak dıye.alahtan 2.3.7 ye gerı dondum.ıphone lar gıbı olsak yandık gerıyede donemıyorlar.bızde o skıntı yok hıc olmassa.suan gayet ıyı telefon.

• 2.3.7 sürüme döndüm

cihaz akıyo yağ gibi..

• 
Sayfa: önceki 249250251252253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.