Şimdi Ara

Sony Xperia U Kullananlar kulübü ve Yardım merkezi (250. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.154
Cevap
47
Favori
254.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 248249250251252
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • c.1.0 surumu tmobile surumu sanki daha iyi onu yukleyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: byrmblgl

c.1.0 surumu tmobile surumu sanki daha iyi onu yukleyin.

onu yüklemiştm onda da donma oluyodu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultraturk

hala 2.3.7yi kullaniyorum 4.0.4 gecsem mi diye düsünüyorum... hangi romu önerirsnz. stabil olmali. root atmicam sadece flashtool ile rom aticam

Stabillik istiyorsan cyanogen romlardan başka çaren yok. Stock yada custom romların hepsi kasıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://forum.donanimhaber.com/m_60753684/tm.htm burda yazılanları yaptım gereksiz çalışan programları artık görünmüyor deneyin kaybedecek bir şey yok.
  • quote:

http://forum.donanimhaber.com/m_60753684/tm.htm burda yazılanları yaptım gereksiz çalışan programları artık görünmüyor deneyin kaybedecek bir şey yok.

2.3,7 de bunu denedim ama sanırm tam yapamdm siz yaptınz işe yaradı mi

• ben de bu gün yaptım gereksizleri dondurdum 130 mb boş ram ile çalışıyor donma yok gayet güzel dikkatlice okuyun yaparsınız.ben 2.3.7 yüklediğimde 230mb boş ram vardı .
  • arkadaşlar açık konuşayım benim bi halt tan anladığım yok bugün bi hal yedim sony companion la 4.0 bilmem ne sürümünü yükledim.hani şu wolkmen li olan ilk sürüme dönmek istiyorum müzik çaları olan albümü bukadar karışık olmayan ekran görüntüsü falan çekebilen .lütfen biri bana yardımcı olsun çok zor durumdayım
  • U kullanıyorum, öyle artistlik derdim yok telefonum yetiyor, müziğimi dinliyorum, aramaya cevap verip rahatça smsimi atıyorum resmimi çekiyorum kafam rahat
  • quote:

ben de bu gün yaptım gereksizleri dondurdum 130 mb boş ram ile çalışıyor donma yok gayet güzel dikkatlice okuyun yaparsınız.ben 2.3.7 yüklediğimde 230mb boş ram vardı .

Dostum ben teli kapiyorum acarken titriyor hemen ses kismaya basiyorum fakat olmuyor. Tam olarak nasil oluyor sölermisin
  • sony yazısı göründüğü anda bas cihaz açılınca sol altta güvenli mod yazısı görünecek.
  • quote:

sony yazısı göründüğü anda bas cihaz açılınca sol altta güvenli mod yazısı görünecek.

olmuyor dostm niye acaba yaaaaaa

• Benim cihaz da sorun olmuyor sony yazısı göründüğünde ses kısmaya basılı tutun ana ekran gelene kadar bu şekilde yapılıyor dene sonunda başarırsın.mutlaka yap cihaz sıkıntıdan kurtulsun yapamıyor ise bilen bir arkadaşına yaptır.
  • quote:

Benim cihaz da sorun olmuyor sony yazısı göründüğünde ses kısmaya basılı tutun ana ekran gelene kadar bu şekilde yapılıyor dene sonunda başarırsın.mutlaka yap cihaz sıkıntıdan kurtulsun yapamıyor ise bilen bir arkadaşına yaptır.

Denicem inat ve israrla azimle :) siz suanda ics mi Gb kullaniyorsunuz ics ise kasma vs var mi ? yoksa ics gecip bu yöntemi orda denicem
  • ben ics kullanıyorum bu işlem sonrası gereksiz fecebook vs programları etkisizleştirdim 120-130 mb boş ram var kasma yok ben zaten tel yoğun kullanmıyorum ama belki gb de bu işlem yapılmıyor da olabilir.ics geçeceksen c.1.0 sürümünü kullan tmobile versiyonu daha iyi kolay gelsin.
  • quote:

ben ics kullanıyorum bu işlem sonrası gereksiz fecebook vs programları etkisizleştirdim 120-130 mb boş ram var kasma yok ben zaten tel yoğun kullanmıyorum ama belki gb de bu işlem yapılmıyor da olabilir.ics geçeceksen c.1.0 sürümünü kullan tmobile versiyonu daha iyi kolay gelsin.

Anladim dostum sanirim 2.3.7de bu islem yok yoksa her türlü denedim olmadi. suanda PCm arizali bu hafta icinde tamirini yapcam o zmn T-Mobile 4.0.4 gecmeyi planliyorum zaten facebook vs kullanmiyorum. genelde youtubeden video izlerim müzik dinlerim donanimhabere cok takilirm binde bir twitter atarim bu yani....

ilk ics kurmustum telefon caldiginda acmam cok zordu acmiyordu actiginda da 2-3 saniye konusamiyorum sonra devreye giriyordu bu yüzden dondum icsye
  • Lanet olsun şu telefonu aldığım güne ya, arkadaş gün geçmiyor ki başka bir arıza çıkarmasın telefon. Geçen ay, özellikle arama yaptıktan sora ekran kapandığında açma tuşu çalışmaz oluyor. Tuşa basıyorum alttaki led bar yanıyor fakat ekran gelmiyordu. Anca telefonu şarja takarak ya da bataryasını çıkarıp yeniden açarak ekranı geri getirebiliyodum. Neyse bi güncelleme yaptım o konu düzeldi. Sonrasında da wifi sorunu patladı. Telefon hiç bir şekilde internete bağlanmıyor, wifi'yi açıyorum, ağı buluyor çekim gücü sağlam falan, hatta ip adresi alındı ağa bağlandı diyor fakat telefonda internet yok, hiç bir şekilde sayfa açılmıyor. Neyse dedim biraz daha sabır, internet olayını tabletten hallederiz dedim bıraktım. Geçen hafta yurt dışınıa çıktım, haliyle telefon başka bir hat üzerinden çekmeye başladı, bi uyarı falan verdi, yeniden kurulum istedi, onay verdim. Bu seferde format attı kendine. Ne rehber bıraktı allahsız, ne bi mesaj ne de program. ne var ne yok silmiş. Allahtan rehberi falan yedeklemiştim. Fakat bununla da bitmedi, pc companion'dan rehberi yeniden atmaya çalıştım, bu seferde şarj soketi bozuldu. Tam giriş kısmı bildiğin genişlemiş, önce benim şarj aletinde sorun var deyip değiştirdim olmadı, uyumlu usb kablolarıyla denedim yine olmadı. Şarja sokmak için, alttan kıvır üstten bastıri bi amuda kalkmadığımız kalıyordu. Daha sabrım kalmadı vurdum gitti artık, gm discovery sipariş ettim, inş biticek bu eziyet.

• Xperia u GB sürümü icin bir rom buldum arkadaslar bu rom icin cwm mi gerekiyor yoksa flashlasak olurmu ?

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2470223
  • isminden belli zencefillifasulye diğer sürümler den derleme yapmış cihaza root ile atılabilir.
  • 4.1 resmi olarak çıkması ne zaman beyler?

Telefonu servise vermiştim geldi. 2.3.7 de iken parlaklık iyi idi. gittim 4.0.4 yükledim parlaklık en yüksekde olmasına rağmen çok sönük.

birde b cihaz neden hep kasar? 4.1.2 de ram kullanımı düzenlenmiş vs denilmiş. rom mu atsak ne yapsak
  • Beni de eklerseniz memnun olurum. :) Arkadaşlar telefonu yeni aldım Uptade Service'den 4.0 güncellemesini yapacağım ama USB kablosunu takarken ses kısma tuşuna basılı tutma olayını yaptıktan sonra hata veriyor ve yüklemiyor güncellemeyi, yeşil ışık yanıyor telefonun altında.
  • 
Sayfa: önceki 248249250251252
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.