Şimdi Ara

Sony Xperia U Kullananlar kulübü ve Yardım merkezi (248. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.154
Cevap
48
Favori
254.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 246247248249250
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Echoés

fırlatıp atacam şimdi şu telefonu. en hızlı stabil rom hangisi . ne yapmak gerekiyor gençler bilgili olan birisi yazsın. garanti felanda umrumda değil artık

Aynen katılıyorum. Dünya kadar telefon kullandım ama bunun kadar malını asla kullanmadım. Ailemin hediyesi olmasa şuan duvara çakarım.

Rehbere giriş yapacağınıza gidip eski sarı rehberden kişiyi arasanız daha hızlı bulursunuz.
    Mesajları görmek yerine mesaj atan kişiyle güvercinle haberleşebilirsiniz. Emin olun daha hızlı olur.
    Aramaya cevap vermek yerine evine ziyarete gidip kişiyle yüz yüze görüşebilirsiniz yine emin olun daha çabuk iletişim kurarsınız.

Acil durumlarda ne arayabiliyorum ne aramaya cevap verebiliyorum. Bu kadar aptal bir alet olmaz. Birini acil olarak iş yerinde arıyorsam, rehberden adamı bulup telefona arama yaptırasıya 3 katlı binayı gezip bizzat bulmak daha az vakit alıyor.

Biri bana adam gibi bir yazılım önersin. Garantisini falan yemişim. Bir daha sony alırsam budaklı odunlarla kovalasınlar beni.

• quote:

Orijinalden alıntı: RaptorFX

quote:

fırlatıp atacam şimdi şu telefonu. en hızlı stabil rom hangisi . ne yapmak gerekiyor gençler bilgili olan birisi yazsın. garanti felanda umrumda değil artık

Aynen katılıyorum. Dünya kadar telefon kullandım ama bunun kadar malını asla kullanmadım. Ailemin hediyesi olmasa şuan duvara çakarım.

Rehbere giriş yapacağınıza gidip eski sarı rehberden kişiyi arasanız daha hızlı bulursunuz.
    Mesajları görmek yerine mesaj atan kişiyle güvercinle haberleşebilirsiniz. Emin olun daha hızlı olur.
    Aramaya cevap vermek yerine evine ziyarete gidip kişiyle yüz yüze görüşebilirsiniz yine emin olun daha çabuk iletişim kurarsınız.

Acil durumlarda ne arayabiliyorum ne aramaya cevap verebiliyorum. Bu kadar aptal bir alet olmaz. Birini acil olarak iş yerinde arıyorsam, rehberden adamı bulup telefona arama yaptırasıya 3 katlı binayı gezip bizzat bulmak daha az vakit alıyor.

Biri bana adam gibi bir yazılım önersin. Garantisini falan yemişim. Bir daha sony alırsam budaklı odunlarla kovalasınlar beni.

dostum ics den kurtul kesinlikle. 2.3.7 6.0.b.3.184 ü kullanıyorum şu an ics ye göre 10 kat hızlı diyebilirim. çekilecek dert değil o donmalar

• quote:

dostum ics den kurtul kesinlikle. 2.3.7 6.0.b.3.184 ü kullanıyorum şu an ics ye göre 10 kat hızlı diyebilirim. çekilecek dert değil o donmalar

Bu donanımla gb ye dönmek de adama koyuyor. Yarısı kadar donanım canavar gibi çalışıyor icsde.
  • quote:

quote:

Bu donanımla gb ye dönmek de adama koyuyor. Yarısı kadar donanım canavar gibi çalışıyor icsde.

atsan atılmaz satsan satılmaz. zorda olsa alıştım napayım
  • merhaba , bildiğiniz üzere xperia u nun sadece kendi hafızası var ve telefonu bilgisayara bağladığınızda sürücü harfi vermeden direk xperia u olarak bağlıyor , ve o şekilde içindeki bilgilere ulaşıyorsunuz , işte benim sorunum burda başlıyor . bu telefonu nasıl sürücü harfli olarak bilgisayarda görebilirim , konu daha önce açıldımı bilemiyorum ama 80 kusur sayfada bulamadım, yani telefonun ayarlar-xperia kısmında , msc ,mtp kısmı yok msc olarak bağlamam lazım , cevaplarsanız 1000 atlı çocuklar gibi şendik xperia u yu dendik misali

• quote:

quote:

quote:

Telefoncuya 300 kağıt ver bak nasıl alıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Reliq

quote:

quote:

quote:

turkcellden aldım daha 15 ay taksidi var. satılır mı hiç 800 e geldi . 300 e verilir mi hiç

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

turkcellden aldım daha 15 ay taksidi var. satılır mı hiç 800 e geldi . 300 e verilir mi hiç

Çoğu telefoncu almıyor, alanlarda bu fiyat seviyesinde alıyor. Mesela adam 2.el bunu alacağına gider sıfır gm discovery alır, ki zaten öyle yapıyorlar stoklarda bile kalmıyor namussız

• beni pek ipleyen olmadı neyse , teşekkürler
  • Arkadaslar malasef telin işlemcisi kötü çift falan hikaye.snapdragon olmadktan sonra yemişim çifti

• Evet. Menüde gezmeyi bırak, parmağını ekrana dokondurğunda bile tavan yapan bir işlemcisi var
  • Arkadaşlar telefon çok kasmaya başladığı için resetliyeceğim hangi romu yükleyim sizce

• Equexks E kullanıcısına yanıt
    portlanmış 4.1.2 yi bir dene istersen
  • BEYLER kasması olan birde böyle denesin bende allaha şükür kasma hiç yok rahat rahat kullanıyorum bütün sesleri kapatın arama sesi mesaj sesi felan değil o anasa sayfa tuşu kild açma titreşim tuşu kamerada odaklama messajlarda ses ve titreşimi yani her türlü titreşimve sesi kapatın
    bende pat giriyor pat çıkıyor sıkıntım yok lise 2 deyim şuan 3 e geçince teli satıcam ıphoneden başka telefonda almam gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: night_of_blue

link atarmısınız yada nereden bulabilirim birde hiç denediniz mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: night_of_blue

kamera skıntısı warmıs galiba bunda.detaylı biligi verecek olan varmı?şu kasma skıntılarından kurtulmak istiyorum yoksa telefonu kırcam.arama geliyor 12-15 saniye sonra görüyorum bide acamıyorumda.artık yeter.
  • Equexks E kullanıcısına yanıt
    http://www.youtube.com/watch?v=rNGXY2N-E40 bi bakın derim
  • Telefonu sattığım için sevinirken bir yandan da hala kullanmakta olanlar için üzülüyorum. Hayır anlamıyorum, bu telefonun bu kadar kasılmasının sebebi nedir? Ram, işlemci, sd kartı? Hangisi dandik de bu kadar kasım kasım kasılıyor? Galaxy mini var arkadaşta 600 mhz işlemci var tek çekirdek. Yemin ediyorum menüler yağ gibi akıyor. Klavye şak diye açılıyor. Android böyle kasıyor diyeceğim ama android tsbletimde var, son derece akıcı. Açıkçası problem sony olmasında sanırım. Hiç bu kadar kasılan bir android cihaz görmedim şimdiye kadar. Bu telefonu kullananların çoğu eminim bir daha android almayı düşünmüyordur. Emin olun başka markaların androidleri sony kadar kasmıyor.

• quote:

Telefonu sattığım için sevinirken bir yandan da hala kullanmakta olanlar için üzülüyorum. Hayır anlamıyorum, bu telefonun bu kadar kasılmasının sebebi nedir? Ram, işlemci, sd kartı? Hangisi dandik de bu kadar kasım kasım kasılıyor? Galaxy mini var arkadaşta 600 mhz işlemci var tek çekirdek. Yemin ediyorum menüler yağ gibi akıyor. Klavye şak diye açılıyor. Android böyle kasıyor diyeceğim ama android tsbletimde var, son derece akıcı. Açıkçası problem sony olmasında sanırım. Hiç bu kadar kasılan bir android cihaz görmedim şimdiye kadar. Bu telefonu kullananların çoğu eminim bir daha android almayı düşünmüyordur. Emin olun başka markaların androidleri sony kadar kasmıyor.

bende aynı dertten sattım telefonu, bu lanet olası kasmalar yüzünden. Ben alırken forumlarda fazla araştırmamıştım bu telefonu sadece özelliklerine göre almıştım ve sadece 1 tane de değil 3 tane, kız kardeşime ve eşinede aldım. kardeşiminkini güncellemedik hala GB kullanıyor ve sorunsuz, fakat bizimkiler çıldırtmıştı, babam aradığında üstüste 3 defa da cvp veremeyince ve sonunda tamamen kilitlenince nerdeyse kıracaktım gittim sattım, ardından yine sony aldım Xperia SP.

SPyi alırken Sony Center da satış görevlisinin U kullandığını gördüm ve sordum güncellediniz mi diye ve evet cevabını alınca ilk sorum nasıl dayanıyorsunuz bu telefona oldu.
    eleman neden diye sordu, bende saydım az önce sattım bundan bir tane ve şöyle dertleri vardı donuyordu vs. herşeyi sıraladım, eleman bunların hiçbirisi bende yok dedi, tıkır tıkır çalışıyor dedi, inanmadım telefonunu istedim kurcalamak için, verdi ve telefona yapmadığım kalmadı oracıkta, oyun vs yüklüydü tlfn, uygulamalara girdim kamera açtım ardına oyunlardan en ağırlarını seçip açtım (benim sattığım o oyunları oynatamıyordu bile) ve üstüne oyun oynarken numarasını isteyip kendi telimden aradım tlfn şak diye çaldı ve hiç gecikme olmadan cevaplayabildim,

Elemanın dediği şuydu güncellemeyi yanlış yapmış olabilirsiniz, bize de donma sebebiyle bir çok telfn geldi ve kendimiz burda tekrar onar yaptıktan sonra dertleri kalmadı, nasıl yapacaklarını da tarif ettik dedi, önce şaşırdım dedim hadi ben yanlış yapıyorum güncellemeyi ama sana internetten forumdan sadece bildiğim en az 100 kişi sayarım dedim herkes mi yanlış yapıyor dedim; evet dedi. sonra tarif etti nasıl yapılacağını ve bende ilk iş eniştemin donan tlfnuna denedim elemanın dediğini ve şuan tlfn mükemmel değil ama 3 ay oldu bunu yapalı ve eskiye nazaran gayet akışkan seri ve donmadan çalışıyor, eskiden donduğu takıldığı uygulamalarda sorun yok şuan oyun oynarken gelen aramaları bile gayet rahatlıkla cvplayabiliyor.

Sony Center daki Elemanın tarifi şu şekilde;

Tlfnu güncellemeden önce Pc comp.un oto yedeğinden değil sadece lazım olan dosyalarınızı kopyalayın, sildikten sonra bi yerden indiremeyeceğiniz dosyaları; dcim içindeki foto klasörü, müzikleriniz vs. bunları kopyaladıktan sonra, telin pc bağlantısını kesin, ayarlaradan hafıza dan tlfn hafızasını silin, ardından yine ayarlardan yedekle ve sıfırla kısmından teli fabrika ayarlarına dönderin

""""En önemli kısım burasıymış""" fabrika ayarlarına döndükten sonra tlf kendiliğinden açıldığında hiç bir işlem yapmadan ilk gelen ekran da bırakın telefonu ve bilgisayara bağlayıp güncellemeyi başlatın, daha önce güncelleme yaptıysanız Onar kısmından devam edin ve işlem bittiğinde telefon hazır. dosylarını tekrar kopyalayın uygulamalarınızı indirin ve devam edin,

Bir önemli nokta daha, şu ram-ön bellek-arka plan temizliği yapan uygulamalar bunlara bulaşmayın, çünkü bunları kurduğunuzda arka planda hazır beklemesi gereken uygulamaları kapatıyor kimi uygulama hemen tekrar devreye giriyor kimileri de siz o uygulamayı açana kadar çalışmıyor fakat ve açmak istediğiniz de sıfırdan açılıyor ve bu da sizi bekletiyor, tel de tkılmalara sebep oluyor, Zaten telefonda ayarlar içerisinde çok yüklendiğinizde bu işi otomatik yapan bir sistem varken ne gereği var ekstra bir programa ;)

umarım birilerinin işine yarar, ben sattım ama eniştemi bu yöntem kurtardı..

• huawei p1 veya p6 alacagm bayrama nasipse

• 
Sayfa: önceki 246247248249250
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.