Şimdi Ara

Sony Xperia U Kullananlar kulübü ve Yardım merkezi (249. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.154
Cevap
48
Favori
254.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 247248249250251
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Almadan önce bir uyarıda bulunayım, işlemcisini huawei kendi ürettiği için uygulamalar buna uyumlu değil. Çoğu uygulama stablite sorunları yaşıyor, oyunlar takılıyor(oynanmayacak seviyede). Shift delete net p6 incelemesini izlemen fikir sahibi olman açısından iyi olur. Ona o kadar para vereceğine discovery al bence. Oyunlar falan discoveryde daha oynanabilir seviyede çünkü işlemcisi bilinen bir işlemci ve uygulamalar buna uyumlu. Şöyle söyleyim, nvidia gtx titan al 2000 tl verip ama sürücüsünü kurmadan en grafikli oyunu aç ne olur? Huawei de bu örnekteki konumda. Yazılım çok önemli bir şeydir. Xperia u dan biliyorsun nasıl kasıyordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reliq

Almadan önce bir uyarıda bulunayım, işlemcisini huawei kendi ürettiği için uygulamalar buna uyumlu değil. Çoğu uygulama stablite sorunları yaşıyor, oyunlar takılıyor(oynanmayacak seviyede). Shift delete net p6 incelemesini izlemen fikir sahibi olman açısından iyi olur. Ona o kadar para vereceğine discovery al bence. Oyunlar falan discoveryde daha oynanabilir seviyede çünkü işlemcisi bilinen bir işlemci ve uygulamalar buna uyumlu. Şöyle söyleyim, nvidia gtx titan al 2000 tl verip ama sürücüsünü kurmadan en grafikli oyunu aç ne olur? Huawei de bu örnekteki konumda. Yazılım çok önemli bir şeydir. Xperia u dan biliyorsun nasıl kasıyordu.

Dostm önerin için teşekkür ederim. Fakat telefonda oyun oynayan birisi değilm. illa ki belki oynarım ama çok nadir oynarım. Discovery o cihaza b şeklden dolayı pek ısınamadm eğer bunlardan birisi olmasa (p1 veya p6) lg Prada3 alabilirm

• arkadaşlar merhaba,

xperia u ya *#*#7378423#*#* yazdıktan sonra telefon reset attı ve açılış ekranında takılı kaldı. bataryayı çıkarıp tekrar açmayı denedim ama bi fark olmadı. lütfen yardım edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: taha_emin

arkadaşlar merhaba,

xperia u ya *#*#7378423#*#* yazdıktan sonra telefon reset attı ve açılış ekranında takılı kaldı. bataryayı çıkarıp tekrar açmayı denedim ama bi fark olmadı. lütfen yardım edin.

bnm kıde benzerı bır sekılde kendi kendine kapandı bir daha acılmadı.yazılımı tekrar yuklemen gerek baska caren yok.
  • Vallahi bıktım artık. Telefon çalıyor, sesi duyuluyor. Ben 10-15 saniye sonra ancak açabiliyorum. Tamamen rezillik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BATTALS

Vallahi bıktım artık. Telefon çalıyor, sesi duyuluyor. Ben 10-15 saniye sonra ancak açabiliyorum. Tamamen rezillik.

renavatio999 nickli arkadaş nasıl telefonun hızlandırılacağını bir kaç mesaj yukarıda yazmış denediniz mi acaba?

• quote:

""""En önemli kısım burasıymış""" fabrika ayarlarına döndükten sonra tlf kendiliğinden açıldığında hiç bir işlem yapmadan ilk gelen ekran da bırakın telefonu ve bilgisayara bağlayıp güncellemeyi başlatın, daha önce güncelleme yaptıysanız Onar kısmından devam edin ve işlem bittiğinde telefon hazır. dosylarını tekrar kopyalayın uygulamalarınızı indirin ve devam edin,

Onar kısmını göremedim ben?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BATTALS -- 12 Ekim 2013; 12:45:01 >
  • BATTALS B kullanıcısına yanıt
    pc companionda yazılımınız güncel diyor ya tıkla oraya onar seçeneği çıkacak ;)
  • selam kardeşler :D ya ben bu telden aşırı sıkıldım her halt kasma geç açıla falan filan sizde bilirsiniz işte
    ben bir rom arıyorum sürüm farketmez costom olsun oda fark etmez sadece adam gbi bir rom olsun fazla ram yemesin kasmalar az olsun sade bir rom varsa bilginiz cevaplarınızı bekliyorum
  • allah rızası için turkcell kullanıcısı biri bana xperia u için apn profilini atabilir mi lütfen
  • cihazımıdan USB CİHAZLARI DEVRE DIŞI BIRAKILDI uyarısı alıyorum bu uyarıyı nasıl önliyebilirim cihaza bağlı her hangi bir şey yok ekran kendi kendine açılıp duruyor
  • En sonundahttps://hotfile.com/dl/182433042/18edea9/Xperia_U_ST25i_6.1.1.C.1.0_T-Mobile.ftf.html bu sürümü yükleyerek cihazımdaki tüm sıkıntılara son verdim sorun yaşayan arkadaşlara şiddetle öneriyorumhttp://forum.donanimhaber.com/m_71380743/tm.htm burada dostlarımız ayrıntılı olarak anlatmışlar ellerine sağlık.çekinmeden yükleyin cihazınızı sıkıntıdan kurtarın.

• quote:

Orijinalden alıntı: byrmblgl

En sonundahttps://hotfile.com/dl/182433042/18edea9/Xperia_U_ST25i_6.1.1.C.1.0_T-Mobile.ftf.html bu sürümü yükleyerek cihazımdaki tüm sıkıntılara son verdim sorun yaşayan arkadaşlara şiddetle öneriyorumhttp://forum.donanimhaber.com/m_71380743/tm.htm burada dostlarımız ayrıntılı olarak anlatmışlar ellerine sağlık.çekinmeden yükleyin cihazınızı sıkıntıdan kurtarın.

Bu eski bir rom, tüm romları denemiş biri olarak hatta ilk bu romu denemiştim. Fazla sevinme derim. Bu cihaza ne yaparsan yap kasar, donar, takılır...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Reliq kullanıcısına yanıt
    Ben bunu buldum size zahmet olmaz ise en yeni stock rom hangisi ise indirebileceğim link verirseniz onu yükliyeyim olmazmı?
  • quote:

Ben bunu buldum size zahmet olmaz ise en yeni stock rom hangisi ise indirebileceğim link verirseniz onu yükliyeyim olmazmı?

Hatırlamıyorum telefonu satalı kaç ay oldu. Ama hız istiyorsan cyanogen mod kurabilirsin. Xperia u için yeterince hızlı oluyorlar ama pili normalden daha fazla tüketiyorlar.

• 6.1.1.B.1.54_Global.ftf.zip bu yazılımı yüklesem ne dersin?http://d-h.st/CvW fark yaratırmı c.1.0 a göre ne dersiniz?
  • arkadaşlar wifi bağlantım açık bağlı görünüyorum ama telefondan işlem yapamıyorum sayfalara 1-2 sn giriorum sonra wifi bağlı olmasına rağmen tlf sayfa bulunamadı diyor.
    fabrika ayarlarını vs. yükledim ama sonuç alamadım yardımcı olur musunuz :(
  • quote:

6.1.1.B.1.54_Global.ftf.zip bu yazılımı yüklesem ne dersin?http://d-h.st/CvW fark yaratırmı c.1.0 a göre ne dersiniz?

En son sürüm b.89 du sanırım, b.54 ile c.10 aynı olması lazım, c10 t mobile özel ama altyapısı b.54.

• Reliq kullanıcısına yanıt
    b.89 surumunu yukledim ardindanda ustune b.89 un 5.3 mb karneli diye birsey yukledim bu karnelin faydasi nedir gereklimi seni rahatsiz etmiyorumdur umarim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byrmblgl -- 20 Ekim 2013; 12:55:05 >
  • hala 2.3.7yi kullaniyorum 4.0.4 gecsem mi diye düsünüyorum... hangi romu önerirsnz. stabil olmali. root atmicam sadece flashtool ile rom aticam
  • 
Sayfa: önceki 247248249250251
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.