Şimdi Ara

Sony Xperia X (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.373
Cevap
31
Favori
127.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    tesekkürlerr
  • quote:

Orijinalden alıntı: judassson

Evet hem estetik açıdan hem hız açısından tatmin edecek bir telefon. Zaten bu telefon kadar estetik bulduğum bir tek yeni Note 7 var, o da 3500 lira gibi bir fiyattan satılıyor. Yine de sesi çok kısık. Kamerası ise çok kötü. Belki küçük ekranda anlaşılmıyor ama çektiği fotoğrafa yakınlaştığınız zaman tüm fotoğrafta gürültü olduğunu görebiliyorsunuz. Işık az ya da çok olsun, fotoğrafın her yeri gürültü dolu. Sesin düşük olmasına ses kalitesi iyi diye katlanırım ama kamera beni çok düşündürüyor.

sesi kısık evet, duymuyorum bazen çalan telefonu, bu bana bayağı bir dezavantaj olusturuyor

• Merhaba benim için konuşmada ses nasıl ahizedeki ses kısık mı yoksa telefon çalarken mi kısık
    Memnun musunuz genel olarak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

Ben de Xperia X almayi dusunuyorum fakat hepsiburada dan mi alsam yoksa teknosa sonycenter vs. gibi bir magazadan mi karar veremedim bi turlu , nereden ne kadara nasil aldiginizi belirtebilir ve hepsiburada da 2000 civarindayken niye hala magazalarda 2400 oldugu hakkinda bi bilginiz varsa aydinlatabilir misiniz ? Hepsi burada da kamera ozelliklerinde 13mp arka 5mp on kamera diye belirtilmis yanlis gormediysem bi yanlislik mi var yoksa farkli bir modeli flan oldugu icin mi 2000 civari baska ozellikleri de dusurulmus bir model mi acaba ?
  • Z.T.R.K kullanıcısına yanıt
    İstanbul'da iseniz Kadıköy'deki telefoncularda 1.800 liraya temin edebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: gscafecrown

İstanbul'da iseniz Kadıköy'deki telefoncularda 1.800 liraya temin edebilirsiniz.

Merhaba,

Ben de Xperia X almayi dusunuyorum fakat hepsiburada dan mi alsam yoksa teknosa sonycenter vs. gibi bir magazadan mi karar veremedim bi turlu , nereden ne kadara nasil aldiginizi belirtebilir ve hepsiburada da 2000 civarindayken niye hala magazalarda 2400 oldugu hakkinda bi bilginiz varsa aydinlatabilir misiniz ? Hepsi burada da kamera ozelliklerinde 13mp arka 5mp on kamera diye belirtilmis yanlis gormediysem bi yanlislik mi var yoksa farkli bir modeli flan oldugu icin mi 2000 civari baska ozellikleri de dusurulmus bir model mi acaba ?

Istanbul dayim gidebilirim kadikoy e garanti konusunda problem yasarmiyim , ozellikleri kisitlanmis modelleri falan olabilir mi hepsiburadakin de FM Radyo secenegi de yok isaretlenmis mesela kamera problemini de yazmistim zaten

• Yeni actim uyeligi ziyaretci takilirdim hep alintilamayi becerememisim mazur gorun
    Hocam fiyat farklılıkları satıcıların aç gözlülüğünden kaynaklanıyor. İstanbul'da olduğunuza göre bence Kadıköy'e gidip elden alın. Bahsettiğim yer ise distribütör garantili satıyordu sanırım. Zaman zaman benimde alış veriş yaptığım bir yer. Terso bir durum olacağını zannetmem. :)

Estağfurullah. Yok bi sıkıntı. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: gscafecrown

Hocam fiyat farklılıkları satıcıların aç gözlülüğünden kaynaklanıyor. İstanbul'da olduğunuza göre bence Kadıköy'e gidip elden alın. Bahsettiğim yer ise distribütör garantili satıyordu sanırım. Zaman zaman benimde alış veriş yaptığım bir yer. Terso bir durum olacağını zannetmem. :)

600 tl fark da insani tedirgin ediyor acikcasi

Hepsiburada ya da bi gozatarsaniz sevinirim ben yanlis gormuyorum dimi ozellikleri dusurulmus fm yok 15 mp kamera vs

Eger bi sikinti olmicaksa gidebilirim Kadikoy e hafta ici, bu hafta almayi dusunuyorum telefonu bi problem olmazsa

Sanirim becerdim alintilamayi bu sefer

Hocam dediğim gibi satıcıların aç gözlülüğünden kaynaklanıyor bu fark. Kadıköy'e gidip elden alın bence. Hiç bir sıkıntı çıkmaz. İnternet üzerinden uğraşmayın hiç.

Valla hocam ben evkurdan almak zorunda kaldım kredi kartı kullanmadıgım icin senetle aldım 2400 e

• Cok sagolun arkadaslar ya fiyatin dusmesini bekleyip alacagim ya da arkadasin dedigi gibi Kadikoyden

Kadikoyde ki dediginiz telefoncunun adresini verebilirmisiniz pm den veya buradan ?

Telefonda her hangi bir sorununuz cikmadi degil mi kulaklik girisi batarya kronik sorunlar vs. rahatlikla alabilirmiyim stabil bi telefon 3 yil goturur rahatlikla dediler ama size de bir sorayim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Z.T.R.K -- 4 Eylül 2016; 11:44:34 >
    Sahibinden.com'da görmüştüm bende ilanı hocam. Bahariye iletişim.

• Sahibindene bakmadim da hepsiburada da ki fiyat dusuktu ozelliklerde de normalda 23mp arka 13mp on kamera fm radyo ve parmak izi okuyucu olmasina ragmen hepsiburadakinde fm radyo yok kamera 13 e 5 mp parmak izi okuyucu yok isaretlenmis acaba dediginiz Kadikoy`deki telefoncularda da mi boyle diye dusunmustum ondan tedirgindim
    O konuda bir malumatım yok ama sorarsınız hocam. Cihazın özellik bakımından kesintili olacağını zannetmiyorum.

• Anladim cok tesekkurler

Sony garantili olmayan ithalatci bir firma oldugu icin fiyati bu kadar dusuk galiba, Kvk garantililer sanirim
    Yanlış hatırlamıyorsam distribütör garantili diyordu hocam. Bi bakın isterseniz. Hatta arayıp, bilgi alın. Oradaki tüm telefoncular pazar günüde açık oluyor.

• Yarin ya da sali gunu oralarda olabilirim direk telefonu elime alip bilgi almayi dusunuyorum

Siz kadikoyden mi almistiniz ? Nereden almisitiniz ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Z.T.R.K -- 4 Eylül 2016; 18:10:59 >
    Hocam ben Z3 plus kullanıcısıyım. Genel olarak ise oradaki telefonculardan alış veriş yapıyorum. Bugüne kadar da çok şükür bi mağduriyet yaşamadım. Umarım sizde memnun kalırsınız.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.