Şimdi Ara

Sony Xperia X (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.373
Cevap
31
Favori
127.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bu telefonu almayı düşünüyorum.Arkadaşımda z5 var.Sorduğumda klavyenin kastığını ve memnun olmadığını söyledi.Xperia x modelinde böyle bir durum varmıdır?Kullanan arkadaşlar yanıtlarsa sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oakenshield1905 O kullanıcısına yanıt
    O ışığı ben Z2 varken fark etmiştim X'te de var. Benim tahminim Smart Backlight Control olayından kaynaklanıyor. Telefona baktığınız sürece ekranın kapanmaması olayı. Sensörden algılıyor olmalı onu. Onun dışında bir şey aklıma gelmedi. Belki otomatik parlaklıkla da alakalo olabilir.
  • Bende böyle bir şey ilk aldığımdan beri söz konusu değil ama Anroid gibi bir platforma sahip telefon kullananların bu tarz şikayetleri tuhaf. Çünkü açıp hemen başka bir klavye yükleyebilirsiniz Google Klavye mesela en basitinden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VirtuFortuna

Bende böyle bir şey ilk aldığımdan beri söz konusu değil ama Anroid gibi bir platforma sahip telefon kullananların bu tarz şikayetleri tuhaf. Çünkü açıp hemen başka bir klavye yükleyebilirsiniz Google Klavye mesela en basitinden.

Anladım hocam.Telefondan genel olarak memnun musunuz? Telefonculardan 1800tl ye almayı düşünüyorum.

• alın ve kulanın şu ana kadar bir sıkıntım olmadı memnunum. ha fiyat performans açısından karsılastır demeyin bana kime derseniz deyin.:)

• Kullanan arkadaslar memnunmu? Galiba pek tutulan bir model degil.
    Huawei P9 ile bunun arasinda kaldim ikiside 2000 lira ancak Sony kalitesi beni bu telefona itiyor. Uzun süredir iphone kullanıcısıyım kararsız kaldım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • endmov3 kullanıcısına yanıt
    Huawei'nin sar değeri yüksek oluyor hocam. Bence Xperia x'de karar kılın. Kullanan arkadaşlar ise genel olarak memnun.

• Teknoloji markette elime aldim cihaz cok hosuma gitti.Ancak bukadar az kullanilmasi ve yorum yapilmasi kafamda soru isaretleri olusturdu. Birde klavyesinde bir sorun mu var,3-4 yerde butarz yorumlar okudum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • endmov3 kullanıcısına yanıt
    Az kullanılması hem cihazın şanssızlığı, hemde Sony'nin fiyat politikasındaki hatası hocam. Benzer durum htc'nin bazı modelleri içinde geçerli. Klavye olayı göreceli sanırım. Bende z4 kullanıyorum. Hiç bir sorunum yok. Sizinde memnun kalacağınızı düşünüyorum. Huawei'dense Sony'e yönelmeniz daha mantıklı bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: endmov3

Teknoloji markette elime aldim cihaz cok hosuma gitti.Ancak bukadar az kullanilmasi ve yorum yapilmasi kafamda soru isaretleri olusturdu. Birde klavyesinde bir sorun mu var,3-4 yerde butarz yorumlar okudum.

Evet böyle bir telefon için 4 sayfa gerçekten çok az. Diğer modellerde 70-80, hatta 300-400 sayfa varken bu modele ilgi minimum seviyelerde olmuş.

Gelecek aya XZ çıkınca fiyatlar 1800'leri görür mü acaba, ne dersiniz?
  • mkeynes M kullanıcısına yanıt
    Şimdiden gören yerler var. :) Xz'den sonra bu fiyat aralığında yaygınlaşması muhtemeldir.

• Kadıköy'dekileri mi diyorsunuz? Online olarak var mı acaba bu fiyata düşmüş siteler?

Benim anlamadığım Vatan'da filan hala 2400, bu adamlardan alanlar var mı ya?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkeynes

Kadıköy'dekileri mi diyorsunuz? Online olarak var mı acaba bu fiyata düşmüş siteler?

Benim anlamadığım Vatan'da filan hala 2400, bu adamlardan alanlar var mı ya?

Kadıköyü bırakın Sony Center pazarlıksız 2100'e Pazarlıkla 2000'e veriyor X'i.

• Video ve fotoğraf kalitedinden memnun musun. Hem ön hem arka kameranın performansı iyi mi.

• mga93 M kullanıcısına yanıt
    Ben X Performance kullanıyorum ama kameraları aynı olduğu için kalitesinden çok memnun olduğumu söyleyebilirim. Bir resim eklemek isterdim ama orijinal boyutu 12.1 mb olduğu için yapamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Günal

Ben X Performance kullanıyorum ama kameraları aynı olduğu için kalitesinden çok memnun olduğumu söyleyebilirim. Bir resim eklemek isterdim ama orijinal boyutu 12.1 mb olduğu için yapamıyorum.

X performanceyi nerden buldun ya türkiye de satışa çıkmadı? Yurt dışındanmı aldın?

• ne diyorum N kullanıcısına yanıt
    Evet, yurtdışından aldım.
  • Gözlemlerime göre: parmak izi okuyucusu güç butonununun tamamında değil, sadece orta üst kısımda. Yanlış mıyım millet? Zaten 3-5 kişiyiz :(

• quote:

Orijinalden alıntı: fzt.azc

Merhaba benim için konuşmada ses nasıl ahizedeki ses kısık mı yoksa telefon çalarken mi kısık
    Memnun musunuz genel olarak

Arkadaşın sorusu unutulmuş. Bende merak ediyorum konuşmalarda ahize sesi nasıl? Almayı düşündüğüm modellerden biri.
  • çağrı da titreşim e alma,özelliği nerde açamadım
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.