Şimdi Ara

Sony Xperia X (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.373
Cevap
31
Favori
127.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    çok ayırmadım ama, geyet güzel okuyuşu parmak izini..
    peki şu titreşimi bulun mu. toplantılarda telefonu sessiz e alıp titreşimde durmasını istiyorum. arayan veya mesaj geldiği zaman
  • Oakenshield1905 O kullanıcısına yanıt
    Butonun tamamında algılıyor benimkinde

Parmak izini yüklerken butonun tamamına dokunmamış üst kısmına daha çok dokunmuş olabilirsiniz diye tahmin ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • androidarayan A kullanıcısına yanıt
    Sağdaki ses açma kısma butonlarından sonuna kadar kıstığınızda titreşim moduna geçiyor telefon.

• chameleon41 kullanıcısına yanıt
    Ahize sesi gayet kuvvetli. Ofis gibi sessiz ortamlarda genellikle kısmak zorunda kalıyorum.
  • Z.T.R.K kullanıcısına yanıt
    TESEKKÜRLER.
    peki bu tel de hızlo şarj özelliği var mı nası yapsak o işi. bu öz varmı bilmiyom.
    şarji azalıyor tüm gece sarjda durması da iyi değil. sabah da işe gidene kadar tam dolmuyor. batarya değişmediği için iyi kullanmak lazım bilenler bir yardım
    Hızlı şarj var ama diğer firmalardan biraz farklı sanırım. %60 lara kadar çok hızlı doluyor, sonrasında yavaşlıyor. Eşimin LG G5 inde de hızlı şarj var. Ama şarj esnasında telefon çok ısınıyor. Fakat benim Sony gayet serinkanlı duruyor.
    Xperia X in quick şarj 2.0 olmasi lazim bildigim kadariyla. Cogu yeni telefonda 3.0 olmasina ragmen X de 2.0 olmasi cihazin eksikliklerinden. Telefon yaklasik 2 saatte sarj oluyor, evde olursam eger bilgisayar oldugundan telefona pek fazla ihtiyac duymuyurum aksam 8-9 gibi sarja koyuyorum yatarken aliyorum sarjdan dh de vs. takilip yatiyorum sabah 90 civari oluyor telefon. Staminia modunu gece 1-2 yuzdelik dilim fazla kullanmak icin etkinlestirmeyi gerekli bulmuyorum.

Kullandiginiz sarj aleti zaten hizli sarj fazladan herhangi bir ozellik acmaya ya da aparat almaniza gerek yok sadece 3.0 degil 2.0
  • hepsiburada' da beyaz rengi 1900'e kadar düştü. Bu fiyata alınır mı yoksa biraz daha düşmesi beklenir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: chameleon41

hepsiburada' da beyaz rengi 1900'e kadar düştü. Bu fiyata alınır mı yoksa biraz daha düşmesi beklenir mi?

hocam bende gün içinde bakıyorum hb den ve fiyatı sürekli düşüyordu. Şu 2 gündür 1899 tl ye sabitledi. Bence daha düşecektir almayın derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: monarch25

quote:

hepsiburada' da beyaz rengi 1900'e kadar düştü. Bu fiyata alınır mı yoksa biraz daha düşmesi beklenir mi?

hocam bende gün içinde bakıyorum hb den ve fiyatı sürekli düşüyordu. Şu 2 gündür 1899 tl ye sabitledi. Bence daha düşecektir almayın derim.

Perşembe ZX tanıtılacakmış belki fiyatlar o zamanda değişir ama asıl zx ce x com. piyasa da satılmaya başladıktan bir ay sonra X in fiyatı oturmaya başlar ve yıl başında tam oturmuş olur :)
  • ikinci el 1200 e buldum.3 aylık cihaz 6 ay taksitle alıyım mı ?
  • İyi günler xperia x i yeni aldım
    Ayarlarda destek bölümünde garanti kısmında bilgi yok yazıyor sizinkide öyle mi kutu sony a.ş garantisi yazıyor
    Cihazın faturası yok o yüzden biraz tırstım cevap yazarsanız sevinirim

• cigi611 C kullanıcısına yanıt
    Ben telefonumu yurtdışından aldım. Garanti bölümünde telefon numaram, imei numarası, yazılım güncelliği ve garanti geçerlilik tarihi bilgileri var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: monarch25

quote:

Halihazırda iphone 6 kullanıyorum. Değeri daha fazla düşmeden yakında elden çıkartacağım. 1-2 ay sonra fiyatı düşerse xperia x alırım.
  • Herkese iyi günler Xperia X aldım da sessiz e almayı bulamadım yardımcı olur musunuz titreşim e alıyor ama sessiz e almıyor :(

• umut_shn U kullanıcısına yanıt
    Ses tuşu ile sesi sonuna kadar kısın. Tekrar bastığınızda önce titreşime sonra da sessiz moda geçecektir telefon.
  • Günal kullanıcısına yanıt
    Yalnızca alarmlar diyor bu sessiz mod herhalde ilk defa Sony telefon kullanıyorumda

• Telefon ilk aldığımda 3 saatte doluyordu tek sıkıntım bulunduğum bölge ile kaynaklı sanırım cihazım şebeke az çekiyor Turkcel

öyle uzak yerde değili ama 4.5 oturmadı herhalde bakalım olmadı vodafona geçerim 2 günü görüyorum ama telefonu pek

yormadan kulanıyorum 2099TL Aldım 2 ay oluyor
  • bugun günceleme uyarıs verdi kaç mb bilen var mı ona göre yapacam netim yok fazla da..
  • Selam arkadaşlar
    Xz TR de çıktı mı
    Fiyat ı belli mi
    Teşekkürler..

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.