Şimdi Ara

Sony Xperia X (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.373
Cevap
31
Favori
127.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    evet çıktı 2799 tl
    bu soruları xz ana konusuna sorarsanız daha iyi olur çünkü burası x ana konu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar çift tık uyandırma ve kapatma var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eyvallah usta.. ;)

• z5de olduğuna göre bunda da vardır

• volie82 kullanıcısına yanıt
    önemli değil dostum

• Evet var. Ayarlar / ekran menüsündeydi yeri yanlış hatırlamıyorsam.
  • Merhaba. Ekrana tam oturan kırılmaz cam bulabilir miyim

• Geçen haftasonu mediamarkt'a gittim. X 2399 tl iken samsung s7 2349 tl idi. Belki haftasonuna özel s7'nin fiyatı böyleydi ama sonuçta X'in teknomarketlerde hala çok pahalı olması bu cihazın çok satılmasını engelliyor.
  • xperia x mi yoksa x compact mı açıklayarak yazarsanız sevinirim
  • sony xperia x in artıları:
    1080 x 1920 pixels (~441 ppi pixel density)
    ön kamera 13mp
    daha ince 7,9mm
    ekran 5 inç

sony xperia x in eksileri:
    4k video çekimi yok

sony xperia x compactın eksileri
    çok kalın 9,5mm
    ekran küçük 4,6 inç
    ön kamera 5mp
    ekran çözünürlüğü:720 x 1280 pixels (~319 ppi pixel density)
    4k video çekimi yok

sony xperia x compactın artıları:
    batarya daha uzun gidiyor
  • elvis2015 kullanıcısına yanıt
    peki aradaki 400 tl farkı vermeye değer mi bu farklılıklar için
  • Valla yalan yok bu modeli çok araştırdım. Yabancı sitelerdeki videolarını tek tek izledim, izliyorum. Fiyatı biraz daha düşünce alacağım nasip olursa. Şu an 1.777 en ucuz :/

Ayrıca Compact versiyonu ile malzeme farkı da var arkadaşlar. X Compact'in malzemesi çok kötü denilmekte.
  • şu anda ikisinin fiyatı hemen hemen aynı x 1899 tl(hepsiburada), x compact 1750 tl (hepsiburada) sony xperia x i almak daha mantıklı ve özellikleri için değer.
  • peki saolun cevaplar için arkadaslar
  • Bugün ben de xperia x sahibi oldum. Daha önce kısa bir süre z3c kullandığım için sony'e yabancı değilim. Malzeme kalitesi gayet iyi görünüyor. Tek beğenmediğim yanı flaşın tek tonlu ve zayıf olması. Başka göze çarpan bir eksi görünmüyor. Umarım problemsiz arızasız uzun süre kullanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alegra

xperia x mi yoksa x compact mı açıklayarak yazarsanız sevinirim

X compact ta renk algılama sensörü ve 3 yönlü dijital dengeleme var X de yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mga93 -- 29 Ekim 2016; 1:01:27 >
  • x e uygun güzel bir siliko kılıf ne var. kristal kılıf kullanıyordum da çatladı. siliko alacağım da iyi bir örnek varsa alıp da memnun olan oradan alayım. hepsi burada var biraz ama hiç yorum olmayınca güvenemedim...
  • Telefonun hoparlör sesi düne kadar kullandığım iphone 6'dan daha zayıf çıkıyor. Bu bir kronik problem mi acaba? Çözmenin yolu var mı?
  • @chameleon41
    Hocam iyi günlerde kullan. Yabancı forumlarda dış hoparlör düzeyinin diğer telefonlara göre pek iyi olmadığı, buna rağmen temiz ses verdiği yazılıyordu. Sen memnun musun hocam? Ben gibi bu başlığa gelen arkadaşlara önerir misin. Bir de kulaklıkla dinlediğinde müzik performansı nasıl?

@androidarayan
    Hocam amazon.com'dan alabilirsin. Türkiye'ye de gönderiyor üstelik. Ben de amazondan almıştım, oldukça iyi.
  • Teşekkür ederim. Hoparlör sesi temiz ama dediğim gibi zayıf geliyor. Kulaklıkla henüz dinlemedim. Yalnız ben işitme cihazı kullandığım için kulakiçi kulaklık kullanamıyorum o yüzden kutudan çıkan kulaklığı deneyemedim. Sadece kafabantlı kulaklık kullanabiliyorum ama elimdeki kulaklık çok kaliteli değil.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.