Şimdi Ara

Sony Xperia X (109. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.373
Cevap
31
Favori
127.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Lenovo da sp flashtool ile kuruyordum hata ayıklama modu açık şekilde telefonu kapalı olarak bağlı bunda sistem aynı mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cem7816

https://xperiastockrom.com/sony-xperia-x-f5121 burası işinizi görür mü eğer gerçekten 8 sıkıntılı ise bende 7 ye dönmek isterim
    Bu 7.0 hocam... 7.0'da görüntü geliştirme ve birkaç kamera özelliği çok geç devreye giriyordu. 7.1 en stabili.

• Crackli Spotify kurma derdi olmayanlar için linkini paylaşabilirim 7.1 Alman romunun.

Ayrıca Flashtool'un içinde gömülü gelen XperiaFirm bölümünde indirilebilir, ftf ye çevirilebilir durumda 7.1 Avustralya romu da mevcut zaten.

Ama koskoca internet aleminde 1 adet 7.1 TR rom bulamadım iyi mi...

• Stok 7.0 olduğu için kendisi gelmez mi 7.1 in 🤔😁
  • quote:

Orijinalden alıntı: cem7816

Stok 7.0 olduğu için kendisi gelmez mi 7.1 in 🤔😁
    OTA üzerinden güncelleme ile 7.0'dan 7.1'e geçilebilir. Ama eski yazılımın üstüne yeni yazılım kurmak genelde sağlıklı sonuç vermiyor uzun vadede. Direkt 7.1 flashlamak en mantıklısı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanane900 -- 12 Temmuz 2018; 12:0:24 >
  • Arkadaşlar 8.1 gelir mi sizce bizim cihaza

• Gelmez. Haziran ayı güvenlik güncellemesiyle 2 yıl güncelleme ömrünü tamamladı cihaz.

• Tüh gelir diye bekliyordum ben de Eylül gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: the_exorcist

Tüh gelir diye bekliyordum ben de Eylül gibi.
    Henüz 8.1 XZ2'ye bile verilmedi. Ben final güncellemesi olarak bizim cihazların 8.1'i alacağını düşünüyorum. Çünkü Sony'nin 5.0'ı verip de 5.1'i vermediği, 7.0'ı verip de 7.1'i vermediği cihaz olmadı şimdiye kadar.

• O zaman geç gelir Kasım-Aralık gibi. Umarım gelir.

• arkadaşlar ben bu cihazı vatandan sıfır kutusunda 700 TL aldım. iyi fiyata almışmıyım. birde root yapmam gerekiyor. rom yükleme değil ama. çünkü bazı uygulamalar kurmam gerekiyo root izinli.

Konuda bunu nasıl yapıldığını yapan bir mesaj varmıydı ?
  • GökyüzüMavi kullanıcısına yanıt
    Bence çok iyi fiyata almışsın. 700 lira seviyesinde bu kalitede telefon bulamazsın. Seni en az 2-3 yıl götürür hayırlı olsun.

• yeni güncelleme hayırlı olsun
  • Yeni güncellemeden sonra pil de her hangi bir gelişme var mı ?
  • Bi de yazsalar neyin değiştiğini şu güncellemelerde.

• GökyüzüMavi kullanıcısına yanıt
    hangı vatantan aldım bana bu telefon lazım ama 0 olarak nerde satılıyor ınternette bulamadım bılen varmı acaba ıstanbuldayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: StartaBafras

Yeni güncellemeden sonra pil de her hangi bir gelişme var mı ?
    Yok hala rezalet bir gün vurup kıracağım teli bu yüzden

• yeni güncelleme ile telefon kızgın kumlardan çıkmış çıplak ayak gibi oldu. aşırı ısınmadan ateş alıyor mübarek..
  • Ben hala çok memnunum. 2 yıllık telefon hala asphalt 9 gibi yüksek grafikli oyunları oynatıyor kasmadan.

• Bu telefon ilk tanıtıldığında da demiştim, içindeki donanıma göre pili başarısız diye... En az 3000 mah olması gerekiyordu. Fiyatı 1400 liraya indiğinde, fiyat/performans olayı yüzünden, pil kusurunu esgeçip satın almak durumunda kaldık.

Bundan sonra telefon alırken kesinlikle pilden feragat etmem. 3 saat ekran süresi mi olur yahu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanane900 -- 31 Temmuz 2018; 22:32:28 >
  • 
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.