Şimdi Ara

Sony Xperia X (111. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.373
Cevap
31
Favori
127.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sanane900

Ekrandaki ufak çaplı ama yazları sinir bozucu hale gelen Ghostscreen arızası nedeniyle cihazı KVK'ya verdim. Bir de arka kameranın üzerinde toz vardı, onu söyledim. Ekran, kasa, şarj soketi, ön ve arka kameraları komple değiştirmişler sağ olsunlar. 24 saat bile geçmeden hallettiler üstelik. Genelde insanlar Sony'nin teknik servisinden memnun değiller ama ben şimdilik gayet memnun kaldım.
    bende de ghost screen sorunu var,ekranımda da birkaç tane kılcal çizik var gözüme batıyor,2 sene daha dolmadı garantisi devam ediyor.bende göndersem mi acabasizinki kaç günde geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zibidi Gonzales

bende de ghost screen sorunu var,ekranımda da birkaç tane kılcal çizik var gözüme batıyor,2 sene daha dolmadı garantisi devam ediyor.bende göndersem mi acabasizinki kaç günde geldi

Alıntıları Göster
    24 saat içinde onarıp teslim ettiler. Benim telefonun da temiz kullanmama rağmen ekran ve kasa epey yıpranmıştı 1.5 senede. Özellikle kasada soyulmalar vardı. Ghostscreenden de onlardan da kurtulduk çok şükür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanane900 -- 13 Ekim 2018; 19:10:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• zibidi gonzales kullanıcısına yanıt
    Şuan ölü dönem hocam. Yeni bir telefon falan piyasaya girmedi. 1 hafta içinde alırsınız telefonunuzu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ouzqan

Şuan ölü dönem hocam. Yeni bir telefon falan piyasaya girmedi. 1 hafta içinde alırsınız telefonunuzu.
    evet hocam da evde kullanacağım yedek telefonum yokbağımlısı olduk şu telefonların
  • zibidi gonzales kullanıcısına yanıt
    45-50 liraya birşeyler ayarla hocam en temizi. Bunlar sözde akıllı telefon bir ekran kırıldığında aklı falan hikaye. En azından yedek 1 telefon olursa böyle ani anlarda çok iş görür.
  • Ekran çatladı dokunmatik çalışıyor ne kadar tutar garantiye göndersem

• Xperia X de ekran+ dokunmatik bir olduğu için ikisi de değişecek maalesef. Üstüne birde Euro kuru eklenince 700-800 civarı bir ücret çıkabilir. Size tavsiyem anakart arızalı xperia x bulmanız. Bir anakart değişimi ile sorundan daha ucuza kurtulursunuz.
  • ouzqan kullanıcısına yanıt
    En iyisi bozulana kadar kullanıp yenisini almak

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drakenkeizer

En iyisi bozulana kadar kullanıp yenisini almak
    Kesinlikle hocam gittiği yere kadar kullan. Sonra yeni model birşey ayarlarsın. veya uyguna arızalısı denk gelir onlar parçları değiştirip de kullanabilirsin.
  • Arkadaşlar Merhaba;
    Bu telefona BL kilidini açmadan root atmak mümkün mü?
    Kingroot ile filan deneyen oldu mu?
  • SGoSL S kullanıcısına yanıt
    şimdilik Xperia X için mümkün değil. Ama şunu da söyleyeyim artık kimse bootloader kilitli olarak root açmayı hedeflemediği için boşa beklemeyin.
    Peki senin önerin nedir? Rootsuz kullanmak sıkıcı geliyor biraz BL'ki verilerileri kaybetmek istemiyorum.

• SGoSL S kullanıcısına yanıt
    Drm yedeklerinizi alıp öyle açın bootloader kilidinizi. Bu saatten sonra Xperia X e sadece güvenlik güncellemesi gelirse gelir. Android 9 falan gelmeyecek zaten. O yüzden root sezonu açıldı bence.
  • Bl kilidini açtıktan sonra kameradaki kalite kaybını düzeltmenin yolu var mı?

Fake drm var demişlerdi de bulamadım

• Dün akşam telefon sizlere ömür, kapandı daha da açılmadı,

Ghost screen vardı pek önemsememiştim garantiye yollarım diyordum, ha bugün ha yarın diye...

Bugün bir baktım garanti dolalı 3 ay olmuş. Sabah

Başka bir servise baktırdım anakart yanmış diyorlar

Aşırı sevdiğim modeldi. Yedek parça gel de bul bulabilirsen...

• quote:

Orijinalden alıntı: StartaBafras

Bl kilidini açtıktan sonra kameradaki kalite kaybını düzeltmenin yolu var mı?

Fake drm var demişlerdi de bulamadım
    drm fix onun adı hocam. Stok tabanlı kerneller vardır. Onları dene .
    Henüz custom rom işine kalkışmadım lineage os kullanmak istiyorum önceki telefonda ondan çok memnundum bu telefonda kameranın kötüleşecek olması işleri bozuyor kıyamıyorum
  • StartaBafras kullanıcısına yanıt
    Belki lineageos içinde olabilir hocam. Özellikler kısmına bir bak istersen bazen geliştiriciler ekleyebiliyor veya lineageos destekli kernel ler de çıkmış olabilir onlara da bakabilirsin.

• Telefonlarınız ne alemde?
    2 sene dolacak ghost screen ve beyaz ekranı açınca belli olan bir leke var.
    pil kalitesi düştü 5 saati geçemiyor.garantiye vereceğim
  • 2 aydır güvenlik güncellemesi de gelmiyor. Sanırım artık hiç güncelleme almayacağız.

• 
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.